60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de hipotriodi var cnm o yüzden zor kilo veriyorum ama ekmek ve şekeri kesmek en azindan kilo almami engelliyor. eskiden günde 5 bardak cay içsem 10 şeker yemiş olurdum
meraba canim bende karatayin izinden gidiyorum su anda ama kilo vermedim hatta tartida 69.3 ciktim neden anlamadim oyle olnca motivasyonum dusuyor

Selam, yıllar geçmiş bebek büyüyünce gruplara yazmaz olmuşum. Yıllar içinde 2-3 kitap yazacak bilgite sahip olsam da pratik eksilerde.... Beraber zayıflayalım dedim gruba bismillah girdim.
167 boy 35 yaş 63küsür kilo ile başlıyorum. Bugün tartılmadım 64 görmüş olmam olası. Sabah aç karnına yazarım.
Hipoglisemik ve insülin dirençli bir bünyem var tabi kiloda kolay gelip zor gidiyor.
Geçmişi arada okumaya çalışırım. Öpüyoruum sizi..

ben de hipotriodi var cnm o yüzden zor kilo veriyorum ama ekmek ve şekeri kesmek en azindan kilo almami engelliyor. eskiden günde 5 bardak cay içsem 10 şeker yemiş olurdum
Hayirli aksamlar bu nasil bi hastalik oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin kilo verilemiyor galiba nasil anladin kendinde bu hastaligin oldugunu cnm hastaneyemi gidlmesi gerekiyir

Kizlar ramazana 34 gun var 6 gunde bi bir kilo versek yaklasik 6 kilo veririz ramazana kadar vqrmisiniz biranonce bu gruptan cikip 50ila 59 kilo arasindakilerin zayiflama gruplarina girmeliyiz

64,5 bugün yogaya başladım. Yoga diper sporlar gibi hızlı kilo verdirmiyor ama bir yerden başlamak diyetteyken stresi azaltmak gerekiyor. İlk hafta hedef 1 kilo.

Hayirli aksamlar bu nasil bi hastalik oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin kilo verilemiyor galiba nasil anladin kendinde bu hastaligin oldugunu cnm hastaneyemi gidlmesi gerekiyir
tiroid bezinin aç calismasindan ötürü tiroid hormonu az salgilaniyor cnm bu yüzden metabolizma yavaşlıyor. kan tahlilinde tsh degerine bakarak anlaşılıyor. saglik ocaklari bile bakabilir buna. benim genel kontroller sirasinda çıktı. simdi ilaç kullaniyorum bunun için

1.73 boy ve 61 kg

Kahvaltıda yulaf lalası yaptım (laktozsuz süt ile)
2 bebek patates yedim (tadına bayılıyorum)

Arada
1 bitter çikolata dilimi
Üç dilimde muz

Şimdi (öğlen yemeği için geç evet)
Probiyotik yoğurt ve karabuğdaylı ıspanak yiyorum

kızlar beni de alır mısınız bu gruba ben bi zamanlar 60tım tam şimdi 67-68-69 arası gidip geliyorum bütün diyetlere bağışıklık kazandı bünyem maalesef ((((((((((((

şimdi 68.7 geldim boy:1.72

kararım sabahları kahvaltıda nesfit yemek ,öğlen istediğim bi yemeği serbest yani (uzun soluklu olabilmesi için çok kasmamam gerekiyor,kastıkça olmuyor 2.günün sonunda herşeye saldırıyorum)

püf noktası akşam yoğurt yemek, evet akşamları da sadece yoğurt yiyeceğim akşam erken uyuyorum sıkıntı olmaz sabah 6da kalkan bi insan olduğum için

spora gelince önce bi 5 kg vereyim sonra ciddi şekilde yaparım evde basit egzersizler yapacağım şimdilik zaten çalışıyorum hareket var hayatımda

hedefim ilk olarak 63,
son olarak 58 inşallah

nolur destek olun , ben de size olayım hepbirlikte güle oynaya zayıflayalım, sakın boyun uzunmuş boşver demeyin ben çok rahatsız oluyorum 60 kiloyken çok güzeldim her kıyafetim süper duruyordu üstümde,şimdi hiçbir şey alasım gelmiyor...

ramazana kadar 63 olayım lütfen destek

Ben de 76 ile başladım şu an 69 ları gördüğüm için çok mutluyum İnşallah 58 leri de görürüm Herkese kolay gelsin

Kızlar ben de 63 kiloyum ama şöyle bir durum var 55 kilo gibiyim. Bu yüzden gaza gelemiyorum, çok sinsi giyiniyorum, tombul bir göbüşüm var ama bunu öyle bir saklıyorum ki kimse tahmin etmiyor, bu da beni tembelleştiriyor. İş arkadaşıma dedim 63 kiloyum göbeğime bak, inanamadı. Bu kilo aralığı en iğrenç olanı çünkü bol giy altı dar üstü dar vb idare ediliyor ama çok sıkıldım, kıyafet hesabı yapmadan giyinmek istiyorum artık. Sporu hiç ama hiç sevmiyorum, az yiyorum ama hep sağlıksız, sizin yönlendirmeleriniz için takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…