- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
meraba canim bende karatayin izinden gidiyorum su anda ama kilo vermedim hatta tartida 69.3 ciktim neden anlamadim oyle olnca motivasyonum dusuyorben de hipotriodi var cnm o yüzden zor kilo veriyorum ama ekmek ve şekeri kesmek en azindan kilo almami engelliyor. eskiden günde 5 bardak cay içsem 10 şeker yemiş olurdum
Hayirli aksamlar bu nasil bi hastalik oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin kilo verilemiyor galiba nasil anladin kendinde bu hastaligin oldugunu cnm hastaneyemi gidlmesi gerekiyirben de hipotriodi var cnm o yüzden zor kilo veriyorum ama ekmek ve şekeri kesmek en azindan kilo almami engelliyor. eskiden günde 5 bardak cay içsem 10 şeker yemiş olurdum
tiroid bezinin aç calismasindan ötürü tiroid hormonu az salgilaniyor cnm bu yüzden metabolizma yavaşlıyor. kan tahlilinde tsh degerine bakarak anlaşılıyor. saglik ocaklari bile bakabilir buna. benim genel kontroller sirasinda çıktı. simdi ilaç kullaniyorum bunun içinHayirli aksamlar bu nasil bi hastalik oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin kilo verilemiyor galiba nasil anladin kendinde bu hastaligin oldugunu cnm hastaneyemi gidlmesi gerekiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?