ekmek, pilav, makarna, patates, şekerli herşey, işlenmiş gidalar...bunlari birakinca kilolar gidiyor zaten. tabi bunlari birakabilmek büyük maharetmeraba ben de elif bugun bende karatay diyetini ogrendim yasm 24 boyum 1.55 kilomda 69 muhakkak kilo vermem lazim ekmegi asla yememeye karar verdim
ekmek, pilav, makarna, patates, şekerli herşey, işlenmiş gidalar...bunlari birakinca kilolar gidiyor zaten. tabi bunlari birakabilmek büyük maharet
aslinda yalnizken yememekte zorlanacagimi zqnnetmiyorum ama misafir geldiginde veya ben misafir olarak gittigimde oldukca zor olacakekmek, pilav, makarna, patates, şekerli herşey, işlenmiş gidalar...bunlari birakinca kilolar gidiyor zaten. tabi bunlari birakabilmek büyük maharet
benim karatay saglikli beslenmesi yapan arkadaslarim var manken gibiler. ben de kismen uyguluyorum o yuzden kilo vermedim ama almiyorum da. uzun zamandir ekmegi ve cayda sekeri cikarttim hayatimdan. makarna, pilav arada onlar kaçıyorcanan karataya guvendim cok samimi geldi insallah basliyorum yarin bugunde hic ekmek yemedim .pirinc seker gibi seyler okadar alisilmis seylerki ama birakacagim baska yolu yok. aceba bir ayda ne kadar verebilir im ise yaradigini gormem lazim cok kilo aldim ama sadece 4 ayda hernedense 7 kilo aldim
ekmek ve sekeri cikarttim demissin yani hicbirsekilde tuketmiyormusun kilo verdinmi benim bayrama en azindan 57 olmam lazimbenim karatay saglikli beslenmesi yapan arkadaslarim var manken gibiler. ben de kismen uyguluyorum o yuzden kilo vermedim ama almiyorum da. uzun zamandir ekmegi ve cayda sekeri cikarttim hayatimdan. makarna, pilav arada onlar kaçıyor
ben de hipotriodi var cnm o yüzden zor kilo veriyorum ama ekmek ve şekeri kesmek en azindan kilo almami engelliyor. eskiden günde 5 bardak cay içsem 10 şeker yemiş olurdumekmek ve sekeri cikarttim demissin yani hicbirsekilde tuketmiyormusun kilo verdinmi benim bayrama en azindan 57 olmam lazim
canim kuru fasulye kalorisi yüksek olsa da glikemik indeksi o kadar yüksek değil dert etme onu ama pilav zararli.Çarşamba
Kahvaltı(10.00): 1 haşlanmış yumurta, salata, 3 zeytin, az peynir, şekersiz çay ve 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Ara öğün(12.30): 1 adet portakal
Öğle yemeği(15.00): 1 tabak etli kurufasulye ve yarım kase yoğurt
Akşam yemeği(18.00): az pilav, çok az da kurufasulye. (birkaç kaşık)
Su: 3 litre
Spor: 500 kere ip atlama (orta-yüksek eforda, 12 dakika) + 10-15 dakika hafif dans
Kurufasulyenin kalorisine baktıktan sonra şok oldum. Üzerine bir de pilav yiyince ben ne yaptım ya dedim baya pişmanlık duydum.Ceza istiyoruuum!! Ama bugün ekstradan spor yapacağım. 30-35 dakika egzersiz + 15 dakika ip atlama, en az 15 dakika da dans etmeyi düşünüyorum. Biraz da dışarıda yürüyüş yapacağım çünkü staj dosyalarımı halletmek için çıkmam gerekiyor. İster istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?