60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba 160 boyunda 62 kiloyum, hedefim 47 kilo olmak.Neler yapıyorsunuz kilo vermek için bana da yardımcı olur musunuz?

Merhaba bende 60kgyim 18yaşındayım boyum 1.65 hedefim 53 benide aranıza alır mısınız?

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Herkese Merhabalar arkadaşlar
Ben 28 yaşında, 1.62 boyundayım kilom ise 62.5. 1 hafta önce isveç diyetine başladım bilenleriniz yada duyanlarınız vardır.3 günde 60.3 düştüm fakat 3.günün sonuna gelmeden rahatsızlandım ( baş dönmesi halsizlik mide bulantısı el ayak titremesi ne ararsanız) devam edemedim. Tartıdaki sonuç beni mutlu etmişti fakat sağlığımdan olacaktım. Şimdi başladığım noktaya geri döndüm yarından itibaren dikkat ederek başlıyorum diyetime. Birbirimizi motive edebileceğimiz arkadaşlar arıyorum.
Grupta güzel sonuç alan arkadaşların haberini bekliyorum umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız

Merhaba bende 29 yasindayim boyum 1.67 62 kg bu diyet isi bana gorede degil hemen hastalaniyorum korkunc bi bas donmesi olmustu biberiyeli karisik bitki cayini duydum faydasi varmis acaba kullanan varmi

16 yaşındayım. Boyum 162, kilom da bu dönemler çıktığım en yüksek rakamda: 69.
Bu yüzden bugünden itibaren ben de aranızdayım 70'lere çıkmadan kurtarmam gerekiyordu kendimi.
12 haftalık bi diyet sürecindeyim. Başlangıç günüm bugündü. Temmuz'da tamamen biteceğini umuyorum.

meraba ben de elif bugun bende karatay diyetini ogrendim yasm 24 boyum 1.55 kilomda 69 muhakkak kilo vermem lazim ekmegi asla yememeye karar verdim
ekmek, pilav, makarna, patates, şekerli herşey, işlenmiş gidalar...bunlari birakinca kilolar gidiyor zaten. tabi bunlari birakabilmek büyük maharet

ekmek, pilav, makarna, patates, şekerli herşey, işlenmiş gidalar...bunlari birakinca kilolar gidiyor zaten. tabi bunlari birakabilmek büyük maharet

canan karataya guvendim cok samimi geldi insallah basliyorum yarin bugunde hic ekmek yemedim .pirinc seker gibi seyler okadar alisilmis seylerki ama birakacagim baska yolu yok. aceba bir ayda ne kadar verebilir im ise yaradigini gormem lazim cok kilo aldim ama sadece 4 ayda hernedense 7 kilo aldim

aslinda yalnizken yememekte zorlanacagimi zqnnetmiyorum ama misafir geldiginde veya ben misafir olarak gittigimde oldukca zor olacak

benim karatay saglikli beslenmesi yapan arkadaslarim var manken gibiler. ben de kismen uyguluyorum o yuzden kilo vermedim ama almiyorum da. uzun zamandir ekmegi ve cayda sekeri cikarttim hayatimdan. makarna, pilav arada onlar kaçıyor

merhaba canim onerilerin icin tesekkurler bugun karatay diyetindeydim ve hic zorlanmadim k3ndimi diyyette bile hissetmedim yuruyuste yapiyorum umarim hepimiz veririz su kilolari

benim karatay saglikli beslenmesi yapan arkadaslarim var manken gibiler. ben de kismen uyguluyorum o yuzden kilo vermedim ama almiyorum da. uzun zamandir ekmegi ve cayda sekeri cikarttim hayatimdan. makarna, pilav arada onlar kaçıyor
ekmek ve sekeri cikarttim demissin yani hicbirsekilde tuketmiyormusun kilo verdinmi benim bayrama en azindan 57 olmam lazim

ekmek ve sekeri cikarttim demissin yani hicbirsekilde tuketmiyormusun kilo verdinmi benim bayrama en azindan 57 olmam lazim
ben de hipotriodi var cnm o yüzden zor kilo veriyorum ama ekmek ve şekeri kesmek en azindan kilo almami engelliyor. eskiden günde 5 bardak cay içsem 10 şeker yemiş olurdum

Çarşamba
Kahvaltı(10.00)
: 1 haşlanmış yumurta, salata, 3 zeytin, az peynir, şekersiz çay ve 1 dilim tam buğdaylı ekmek
Ara öğün(12.30): 1 adet portakal
Öğle yemeği(15.00): 1 tabak etli kurufasulye ve yarım kase yoğurt
Akşam yemeği(18.00): az pilav, çok az da kurufasulye. (birkaç kaşık)
Su: 3 litre
Spor: 500 kere ip atlama (orta-yüksek eforda, 12 dakika) + 10-15 dakika hafif dans

Kurufasulyenin kalorisine baktıktan sonra şok oldum. Üzerine bir de pilav yiyince ben ne yaptım ya dedim baya pişmanlık duydum. Ceza istiyoruuum!! Ama bugün ekstradan spor yapacağım. 30-35 dakika egzersiz + 15 dakika ip atlama, en az 15 dakika da dans etmeyi düşünüyorum. Biraz da dışarıda yürüyüş yapacağım çünkü staj dosyalarımı halletmek için çıkmam gerekiyor. İster istemez

canim kuru fasulye kalorisi yüksek olsa da glikemik indeksi o kadar yüksek değil dert etme onu ama pilav zararli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…