60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğuma 9 gün kaldı 9 gun sonra bende inşallah bu gruba dahil olacağım 22 yas/1.75 boy 70 kiloyum.

Benide alın araniza bir aydır ekmegi kestim sadece kahvaltıda yiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ve zumbaya başladım etkisi olacakmış bakalım. Yaş 21 boy 152kilo 60

Takımlar nasıl ilerliyor. Diyet falan mi uyguluyorsunuz. Biraz anlatirsaniz
Motıve olmaya çalışıyoruz
Cuma günlerı dıger takımlarla yüzde uzerınden yarışıyoruz
Bırbırımıxın menülerını yorumlayıp doğru yemeyı ogrenıyoruz
Liste olmasada lıste dışı bızımle zayıflayabılırsın

Aa evet 69 olmuşuz ikimiz de
Ben de seni tebrik ediyorum benden daha fazlasını vermişsin
Hedefin kaç?
Başladığımda 90.9 dum (ama dikkat edilirse asla 91 kg diil )
O yüzden eksi 25 kg koydum hedef kendime, yuvarlak olsun diye verdiğim kilo. Hedef 65.9 kilo yani.
O zamanlar hayaldi yaa hatta 80 leri ucundan görünce bile tartı bozuk heralde demiştim o bile hayaldi...

Ben de 79.8dim ama asla 80 değil
Ne kadar sürdü peki
Benim de aslında ideal için gitmesi gereken 27 kilo çünkü ondan merak ettim
Yani 52 olursam çok iyi olur diye düşünüyorum 1.61 olduğum için

Benim boyum da 160 cm. Ama 50 li kiloları istemiyorum benim için onu korumak da zor olur o kadar zayıf olmadım yakışmaz. En güzeli 61-63 kilolar arası iyi oluyor benim için biraz balıketli.
İdeal kiloma bakılırsa 49-63 arasıymış
4 ay oldu nisanda başladım rejime. Önceleri kimse inanmadı dalga bile geçtiler vallaha maalesef başlarda destek olan hiç olmadı ama şimdi şaşırıyorlar...

Oralara yaklaşınca isteyebileceğini düşünüyorum :)
Olmuşken bu neden olmasın diye düşünmeye başlıyor insan
Çok biliyormuş o dalga geçenler
Şimdi önlerinden süzülerek geç bence
Ben 69a düşünce ayna vitrinlerinde kendiime bakmaya başladım, havamdan geçilmiyor
Sanırsın 50 kiloyum

Takıldım ben ya zayıflayamıyorum
Eskiden 68 kiloda senelerce kalmışlığım var belki ondan bu aralarda dolanıp duruyorum
200 gr artı 100 gr eksi filan sürekli böyleydim bu hafta pazartesiden beri de hiç abartmadım geç de yemedim ama spor yapmadım o da var şimdi yalan yok
Geçen hafta beni sarstı çocuk hastaydı sonra ben hasta oldum aynı anda regli oldum
Neyse önümüzdeki maçlara bakalım yapacak bir şey yok

Takımlar nasıl oluyor uygunsa bende katilmak isterim 69.7 kiloydum 10 gundur diyet ve spor yapiyorum 66.5 kiloya düştüm ama zorlaniyorum biraz motivasyona ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…