İstersen 13. Takıma gel canımBenide alın araniza bir aydır ekmegi kestim sadece kahvaltıda yiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Ve zumbaya başladım etkisi olacakmış bakalım. Yaş 21 boy 152kilo 60
Takımlar nasıl ilerliyor. Diyet falan mi uyguluyorsunuz. Biraz anlatirsanizİstersen 13. Takıma gel canım
Dolanırken mesajını gördüm
Motıve olmaya çalışıyoruzTakımlar nasıl ilerliyor. Diyet falan mi uyguluyorsunuz. Biraz anlatirsaniz
Ooo hayırlı olsun benzer kilolardayız tebriklerBu aralığa düşer düşmez buraya yazacağım diyordum
2 ay geçti o 10 kilo gitti ve buradayım
Ooo hayırlı olsun benzer kilolardayız tebrikler
Başladığımda 90.9 dum (ama dikkat edilirse asla 91 kg diilAa evet 69 olmuşuz ikimiz de
Ben de seni tebrik ediyorum benden daha fazlasını vermişsin
Hedefin kaç?
Başladığımda 90.9 dum (ama dikkat edilirse asla 91 kg diil)
O yüzden eksi 25 kg koydum hedef kendime, yuvarlak olsun diye verdiğim kilo. Hedef 65.9 kilo yani.
O zamanlar hayaldi yaa hatta 80 leri ucundan görünce bile tartı bozuk heralde demiştim o bile hayaldi...
Benim boyum da 160 cm. Ama 50 li kiloları istemiyorum benim için onu korumak da zor olur o kadar zayıf olmadım yakışmaz. En güzeli 61-63 kilolar arası iyi oluyor benim için biraz balıketli.
İdeal kiloma bakılırsa 49-63 arasıymış
4 ay oldu nisanda başladım rejime. Önceleri kimse inanmadı dalga bile geçtiler vallaha maalesef başlarda destek olan hiç olmadı ama şimdi şaşırıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?