60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeet sevgili günlük...tadında olan topik
2 haftadır yapmış olduğum cuma-pazar arası kaçamaklarım bana pahalıya patladı. Pazartesileri artı çıktım, sonra ilk hafta eksiledim ama 2. hafta eksileyemedim maalesef.
Şimdiye kadar iyi kilo vermiştim ama artık zorlanıyorum. Hedefim 25 kilo vermekti ama son kilolarda artık şımarmaya başladım. Motivasyonum mu kayboldu, rejimden mi sıkıldım nedir ama sporu da bıraktım.
Toparlanmam lazım çünkü hedefime 3.7 kilo kaldı sadece.
Pöf

Selam kızlar
Umarım bayramdan sonra 6 lı kilolar gelecek, 5. Takımla birlikte burada da yazacağım. Bayram hedefim 69,9 :)

Canim sen 14. Takımda degilmiydin

Himm burayada yazmamizda sakinca yok o zaman degilmi tatlim

Hem 14. Takimda hemde burda yazabilirmiyiz. Burasi benim ugurlu topigimdi. Seneler önce burda 25 kilo vermistim. Cok kalabaliktik cok iyi muhabbetlerimiz oluyordu

Yazabilirsin diye biliyorum canım ben yazıyordum arada sırada yani sonuçta takımı aksatmadıkça kimse bir şey demedi bana

Aynen bende şimdi kilo alıyorum diye üzülüyorum inşallah çabuk veririm
Hiç üzülme, kilo alma nedenin içinde bir insan üretiyor olmandan geliyorsa bence keyfini çıkar :) bunu yapan o kiloları da sonrasında rahatça verecek güçtedir bence. Sen de vakti geldiğinde halledersin mutlaka. Tekrar tebrikler

Çok teşekkür ederim . İlk çocuğumda zayıflamak için pilates aldıydım, hiç kullanamadım ne zormuş

Çok teşekkür ederim . İlk çocuğumda zayıflamak için pilates aldıydım, hiç kullanamadım ne zormuş
Evet mutlaka zordur, sadece plates değil kilo vermek de bence zor. Ama anne olmak içinde bir bebek büyütmekten daha zor olduğunu sanmıyorum. Bu konuda hiç tecrübem yok ama izlenimim böyle

Evet mutlaka zordur, sadece plates değil kilo vermek de bence zor. Ama anne olmak içinde bir bebek büyütmekten daha zor olduğunu sanmıyorum. Bu konuda hiç tecrübem yok ama izlenimim böyle
En büyük avantaj emzirmek , günlük 1 saat kadar spor yapmış gibi yağları yakıyormuş
Kilo vermek veya almak genetiğe de çok bağlı bence , sonra sindirim sistemine çok bağlı . Sağlıklı beslenmek çok önemli olsa gerek.
Siz neler yapıyorsunuz vermek için

Selam kızlar
Umarım bayramdan sonra 6 lı kilolar gelecek, 5. Takımla birlikte burada da yazacağım. Bayram hedefim 69,9 :)
Selam kızlar bayram geldi geçti ve hedeflediğim rakama geldim. 6 lar ile aranızdayım. Umarım buradan beraberce hızlıca 5 lere gider güzel sonuçlar alırız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…