Gel canımTakımlar nasıl oluyor uygunsa bende katilmak isterim 69.7 kiloydum 10 gundur diyet ve spor yapiyorum 66.5 kiloya düştüm ama zorlaniyorum biraz motivasyona ihtiyacım var
İnşallah hedefine ulaşırsın :)Selam kızlar
Umarım bayramdan sonra 6 lı kilolar gelecek, 5. Takımla birlikte burada da yazacağım. Bayram hedefim 69,9 :)
Teşekkür ederim umarım herkes için iyi bir hafta olur Bayram öncesi güzel kilolar veririz. Ama sen sanırım hamilesin durumun biraz daha özel olmalı :)tebriklerİnşallah hedefine ulaşırsın :)
Canim sen 14. Takımda degilmiydinOralara yaklaşınca isteyebileceğini düşünüyorum :)
Olmuşken bu neden olmasın diye düşünmeye başlıyor insan
Çok biliyormuş o dalga geçenler
Şimdi önlerinden süzülerek geç bence
Ben 69a düşünce ayna vitrinlerinde kendiime bakmaya başladım, havamdan geçilmiyor
Sanırsın 50 kiloyum
Canim sen 14. Takımda degilmiydin
Himm burayada yazmamizda sakinca yok o zaman degilmi tatlimEvet canım 14. takımdayım
Hem 14. Takimda hemde burda yazabilirmiyiz. Burasi benim ugurlu topigimdi. Seneler önce burda 25 kilo vermistim. Cok kalabaliktik cok iyi muhabbetlerimiz oluyordu
Aynen bende şimdi kilo alıyorum diye üzülüyorum inşallah çabuk veririmTeşekkür ederim umarım herkes için iyi bir hafta olur Bayram öncesi güzel kilolar veririz. Ama sen sanırım hamilesin durumun biraz daha özel olmalı :)tebrikler
Himm burayada yazmamizda sakinca yok o zaman degilmi tatlim
Hem 14. Takimda hemde burda yazabilirmiyiz. Burasi benim ugurlu topigimdi. Seneler önce burda 25 kilo vermistim. Cok kalabaliktik cok iyi muhabbetlerimiz oluyordu
Hiç üzülme, kilo alma nedenin içinde bir insan üretiyor olmandan geliyorsa bence keyfini çıkar :) bunu yapan o kiloları da sonrasında rahatça verecek güçtedir bence. Sen de vakti geldiğinde halledersin mutlaka. Tekrar tebriklerAynen bende şimdi kilo alıyorum diye üzülüyorum inşallah çabuk veririm
Çok teşekkür ederim . İlk çocuğumda zayıflamak için pilates aldıydım, hiç kullanamadım ne zormuşHiç üzülme, kilo alma nedenin içinde bir insan üretiyor olmandan geliyorsa bence keyfini çıkar :) bunu yapan o kiloları da sonrasında rahatça verecek güçtedir bence. Sen de vakti geldiğinde halledersin mutlaka. Tekrar tebrikler
Evet mutlaka zordur, sadece plates değil kilo vermek de bence zor. Ama anne olmak içinde bir bebek büyütmekten daha zor olduğunu sanmıyorum. Bu konuda hiç tecrübem yok ama izlenimim böyleÇok teşekkür ederim . İlk çocuğumda zayıflamak için pilates aldıydım, hiç kullanamadım ne zormuş
En büyük avantaj emzirmek , günlük 1 saat kadar spor yapmış gibi yağları yakıyormuşEvet mutlaka zordur, sadece plates değil kilo vermek de bence zor. Ama anne olmak içinde bir bebek büyütmekten daha zor olduğunu sanmıyorum. Bu konuda hiç tecrübem yok ama izlenimim böyle
Selam kızlar bayram geldi geçti ve hedeflediğim rakama geldim. 6 lar ile aranızdayım. Umarım buradan beraberce hızlıca 5 lere gider güzel sonuçlar alırızSelam kızlar
Umarım bayramdan sonra 6 lı kilolar gelecek, 5. Takımla birlikte burada da yazacağım. Bayram hedefim 69,9 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?