- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
aynı bende senin gibiyim bende 58 kilo olmak istiyorum şuanda kaç kilodasınMerhaba bende 65 kiloyum 58 olmak istiyorum banada yardımcı olur musunuz ?
bende sizinle birlikte vermek istiyorum sanırım topikte pek kimse yokMerhaba kızlar
Bu başlık çok sessiz sanırım. 6 lara gelmek için heves ediyordum.şimdi, bu hafta yolu yarılayıp, 5 lere yaklaşmak istiyorum
Evet genelde gruplarda yazışma oluyor buralar sessiz kalıyor sanırım. Ben 5. Takımdayım, orada yaptığımız gibi burada da menü spor su ile ilgili günlük paylaşım yapıp beraber motive olabiliriz bencebende sizinle birlikte vermek istiyorum sanırım topikte pek kimse yok
BENDE MOTİVE OLMAK İÇİN BURDAYIM ,sanırım herkes takımda yarışıyor. kilo bildirimi yaptığınız gün varmıEvet genelde gruplarda yazışma oluyor buralar sessiz kalıyor sanırım. Ben 5. Takımdayım, orada yaptığımız gibi burada da menü spor su ile ilgili günlük paylaşım yapıp beraber motive olabiliriz bence
65 kiloyum gram oynamıyor ne yapsamaynı bende senin gibiyim bende 58 kilo olmak istiyorum şuanda kaç kilodasın
Bildiğim kadarıyla burada öyle bir şey yok ama isterseniz tabiki yapabiliriz.BENDE MOTİVE OLMAK İÇİN BURDAYIM ,sanırım herkes takımda yarışıyor. kilo bildirimi yaptığınız gün varmı
Ne kadar zamandır aynı kilo değişmiyor acaba takılma kilosu mu? Bir de nasıl bekleniyorsun ve şu ana kadar kaç kilo gitti?65 kiloyum gram oynamıyor ne yapsam
Yaza girdigimzden beri aynı kilodayim benimki doğum kilosu 62 ile hamile kaldım 90la doğuma girdim doğumdan sonra 77 ydim sonrası böyle işte kürler yapiyodum ama şimdi onu da yapasm gelmiyor ne duysam deniyorum zatenNe kadar zamandır aynı kilo değişmiyor acaba takılma kilosu mu? Bir de nasıl bekleniyorsun ve şu ana kadar kaç kilo gitti?
Doğumdan sonra çok iyi gitmiş aslında. Hatta çoğu gitmiş azı kalmış tebrikler.Yaza girdigimzden beri aynı kilodayim benimki doğum kilosu 62 ile hamile kaldım 90la doğuma girdim doğumdan sonra 77 ydim sonrası böyle işte kürler yapiyodum ama şimdi onu da yapasm gelmiyor ne duysam deniyorum zaten
Özellikle akşamları yemek yemiyorum ama artık ise yaramıyor gibi spor çok yapamıyorum kendimi aç bırakıyorum genel anlamda ve Kasım'da düğün var ben en azından 60 olayım derken tartıda artiyi görünce deliriyorumDoğumdan sonra çok iyi gitmiş aslında. Hatta çoğu gitmiş azı kalmış tebrikler.
Düşük kalorili besleniyorsan metabolizman yavaşlamış olabilir mi? Kaçamak yoksa mutlaka bir şekilde vermen lazım . Bugünkü menün nasıldı mesela? Bir de spor yapma imkanın oluyor mu?
Bence bu beslenme,yani aç kalarak kilo verme metabolizmayı yavaşlatıyor. Hani bazen insanlar su içsem yarıyor diyor ya o duruma geliyor metabolizma. Spor da olmayınca hızlanacak birşey de kalmıyor. Aç kalınca aslında vücut seni korumak için kendini kitliyor ama sen onu doyurmadan bence bu sorunu çözemezsinÖzellikle akşamları yemek yemiyorum ama artık ise yaramıyor gibi spor çok yapamıyorum kendimi aç bırakıyorum genel anlamda ve Kasım'da düğün var ben en azından 60 olayım derken tartıda artiyi görünce deliriyorum
EVET AÇ KALINCA VUCUT KİLO VERMİYOR AKŞAM AZ YİYİNCE VE SPOR YAPINCA ÇABUK VERİLİYOR. BENDE YAZIN 62 OLMUŞTUM ŞUANDA DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN 66 OLDUM 57 OLMAK İSTİYORUMBence bu beslenme,yani aç kalarak kilo verme metabolizmayı yavaşlatıyor. Hani bazen insanlar su içsem yarıyor diyor ya o duruma geliyor metabolizma. Spor da olmayınca hızlanacak birşey de kalmıyor. Aç kalınca aslında vücut seni korumak için kendini kitliyor ama sen onu doyurmadan bence bu sorunu çözemezsin
Yersem kilo alırım aldım da o yüzden su içerken bile korkuyorum
Şuan sadece çorba içiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum bide sabahları aç karnına akşamları yatmadan önce elma sirkesi içiyorum bakalm bide bunu deneyeceğimZaten ağır yemeyeceksin ki, ne bileyim az sebze yoğurt mesela, ya da belki çorba salata gibi hafif olacak akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?