60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba...
Bir ileri bir geri gittim ama artık iniyoruuum
Ellili rakam hayalim yok ama umarım altmışlılardan yukarı hayat boyu çıkmam...
Yoksa çok bunalıyorum...

Bu başlık biraz durgun mu ne? :)
Cuma Günü akupuntura gittim. İkisi boynuma, biri kulağıma olmak üzere üç iğne taktı. Her Cuma kontrole gideceğim; bakalım durum ne olacak. Canım hiç abur cubur çekmiyor. Yediğim öğün beni uzun saatler boyunca götürüyor.

Mesela bugün,
11 gibi kahvaltı ettim; yumurta, iki dl çavdar ekmeği, ve otlu peynir ile.
4 gibi türk kahve + 1 hurma yedim.
6 gibi yeşil çay ve beyaz leblebi + fındık atıştırdıktan sonra,
8 gibi de akşam yemeğiyle günü kapattım; ızgara tavuk + salata

2 lt su içtim.

günü böyle kapattım.

Merhaba kızlar
Bu başlık çok sessiz sanırım. 6 lara gelmek için heves ediyordum.şimdi, bu hafta yolu yarılayıp, 5 lere yaklaşmak istiyorum

bende sizinle birlikte vermek istiyorum sanırım topikte pek kimse yok
Evet genelde gruplarda yazışma oluyor buralar sessiz kalıyor sanırım. Ben 5. Takımdayım, orada yaptığımız gibi burada da menü spor su ile ilgili günlük paylaşım yapıp beraber motive olabiliriz bence

Evet genelde gruplarda yazışma oluyor buralar sessiz kalıyor sanırım. Ben 5. Takımdayım, orada yaptığımız gibi burada da menü spor su ile ilgili günlük paylaşım yapıp beraber motive olabiliriz bence
BENDE MOTİVE OLMAK İÇİN BURDAYIM ,sanırım herkes takımda yarışıyor. kilo bildirimi yaptığınız gün varmı

Ne kadar zamandır aynı kilo değişmiyor acaba takılma kilosu mu? Bir de nasıl bekleniyorsun ve şu ana kadar kaç kilo gitti?
Yaza girdigimzden beri aynı kilodayim benimki doğum kilosu 62 ile hamile kaldım 90la doğuma girdim doğumdan sonra 77 ydim sonrası böyle işte kürler yapiyodum ama şimdi onu da yapasm gelmiyor ne duysam deniyorum zaten

Yaza girdigimzden beri aynı kilodayim benimki doğum kilosu 62 ile hamile kaldım 90la doğuma girdim doğumdan sonra 77 ydim sonrası böyle işte kürler yapiyodum ama şimdi onu da yapasm gelmiyor ne duysam deniyorum zaten
Doğumdan sonra çok iyi gitmiş aslında. Hatta çoğu gitmiş azı kalmış tebrikler.
Düşük kalorili besleniyorsan metabolizman yavaşlamış olabilir mi? Kaçamak yoksa mutlaka bir şekilde vermen lazım . Bugünkü menün nasıldı mesela? Bir de spor yapma imkanın oluyor mu?

Özellikle akşamları yemek yemiyorum ama artık ise yaramıyor gibi spor çok yapamıyorum kendimi aç bırakıyorum genel anlamda ve Kasım'da düğün var ben en azından 60 olayım derken tartıda artiyi görünce deliriyorum

Bence bu beslenme,yani aç kalarak kilo verme metabolizmayı yavaşlatıyor. Hani bazen insanlar su içsem yarıyor diyor ya o duruma geliyor metabolizma. Spor da olmayınca hızlanacak birşey de kalmıyor. Aç kalınca aslında vücut seni korumak için kendini kitliyor ama sen onu doyurmadan bence bu sorunu çözemezsin

EVET AÇ KALINCA VUCUT KİLO VERMİYOR AKŞAM AZ YİYİNCE VE SPOR YAPINCA ÇABUK VERİLİYOR. BENDE YAZIN 62 OLMUŞTUM ŞUANDA DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN 66 OLDUM 57 OLMAK İSTİYORUM

Zaten ağır yemeyeceksin ki, ne bileyim az sebze yoğurt mesela, ya da belki çorba salata gibi hafif olacak akşam.
Şuan sadece çorba içiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum bide sabahları aç karnına akşamları yatmadan önce elma sirkesi içiyorum bakalm bide bunu deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…