60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şuan sadece çorba içiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum bide sabahları aç karnına akşamları yatmadan önce elma sirkesi içiyorum bakalm bide bunu deneyeceğim
Umarım fayda görürsün. Bize de sonuçları yazarsın. Zaten bir kiloda takılınca menüde ve sporda değişiklik yaparak o direnç kilosu aşılıyor genelde.

Yazarım canım ins artık kendimden soğudum resmen çok takıntı haline geldi bende
Sürekli bir kiloda sabit kalmak can sıkıcı. Benim de direnç kilom 65 orayı henüz görmedim ama 67 den beri kilo vermem bariz bir şekilde yavaşladı. Cuma 66,6 idim. Ben de bu hafta becerebilirsem her gün yarım saat ip atlamaya çalışacağım. Dün bugün yaptım bakalım kaldı 5 gün :) Hedefim 65 e ulaşmak hatta kırsam süper olacaktır 64,9 olsa harika olur :) ancak kilo azaldığında verme hızı da yavaşlıyor bir şekilde.

Aynen doğru malesef bı noktadan sonra gitmiyor ben bekarken 53 dum ya ağlayacağım

Aynen doğru malesef bı noktadan sonra gitmiyor ben bekarken 53 dum ya ağlayacağım
Hiç ağlama belki o kiloyu görürsün belki görmezsin ama mutlaka ideal aralıkta olacaksın.. sonuçta direnç kiloları da kırılmak için varlar :)

Hiç ağlama belki o kiloyu görürsün belki görmezsin ama mutlaka ideal aralıkta olacaksın.. sonuçta direnç kiloları da kırılmak için varlar :)
Bugün sabah tartildim 2 kilo vermişim yani yine 65im önemli olan burdan sonrası 65i gecemiyorum bı

Merabalar kızlar grupta pek kimse yok sanırım. Bende maalesef kilo itibari ile burdayım. Sizlerin çabalarını gördükçe bende zayıflamak için kendimi motive ederim diye düşündüm. Simdilik kilom 64. Ama 65 olmasından çok korkuyorum . Zayıflamak için diyet mi spor mu nasıl bi yol izliyorsunuz?

Merhaba Canım ben bugün başladım. Programımda olacak en kesin şey akşam 17den onra ağzıma bir şey koymayacağım.

Benim kilom da 64 ama boyum kısa 161. Hedef kilom 55 veya 56. O kadar zayıflayamasam da 58 kiloya da raziyim

Benim boyumda kısa 50 falan olsam rahatlayacam 60 65 arası gidip geliyo kilom
diyet veya spor yapiyomusun? Ben hem spor hemde diyete başlamayı düşünüyorum. İnternette gezerken karbonatlı suyun zayıflatma etkisinin olduğu yazıyodu. Denesem mi diye düşünüyorum?

diyet veya spor yapiyomusun? Ben hem spor hemde diyete başlamayı düşünüyorum. İnternette gezerken karbonatlı suyun zayıflatma etkisinin olduğu yazıyodu. Denesem mi diye düşünüyorum?
Bir ara yediklerime dikkat ettim ekmeği kestim 7 den sonra bişey yememeye özen gösterdim 65 58 e kadar düştüm ama bıraktım hemen kilo almaya başladım bünyede çok çabuk kilo almaya müsait benim karbonatlı suyu duydum ama hiç denemedim bitki çaylarında çok etkili oluyor yemeye içmeye dikkat edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…