Bende suan 69 kgyum sınırdayim banada yardımcı olun kizlar
65 kırıldı mı canım? Eğer kırılmadıysa sana önerim ip atlamak benim de direnç kilomdu ip atlayarak kırdım ve bu hafta 63 tümMalesef canm 65i kiramiyorum ne yapsam olmuyor saldım iyice yapacak bişey kalmadı gibi
Merhaba 17 ye kadar nasıl bir listen var peki? Ve spor yapabiliyor musun ?Merhaba Canımben bugün başladım. Programımda olacak en kesin şey akşam 17den onra ağzıma bir şey koymayacağım.
Çok fazla vereceğin kilo yok sanırım. Şu an bile ideal aralık içindesin sanırımboyum 168 kilom 64 küsür bu arada
hoşgeldinbeni da aranıza alırsanız çok sevinirim
hoşgeldin kaç olmayı hedefliyorsun?Bende 63 kiloyum
HoşgeldinBende suan 69 kgyum sınırdayim banada yardımcı olun kizlar
Ben aynı zamanda 5. Takımda yarışıyorum. Dediğin gibi yarışma stresli ama takım için daha dikkatli oluyorsun. Temmuz’da başladım 79 larla takıma geldim yanlış hatırlamıyorsam 62 den sonra mezun olabiliyorum. Tek başıma muhtemelen bu kadar veremezdim. Bir günlük menün sana az geliyor olabilir aç kalınca da özellikle akşam yeme krizine dönüyor durum. Dengeli beslenmek çok önemli. Ben dün ıspanak çorbası içtim mesela listemde olmamasına rağmen gece acıkınca iki light peynir yedim. Yemesem kendimi zorlasam belki yine olur. Şimdi bu akşam salata ekleyeceğim.Genelde burda takılan pek olmuyor hepsi cuma zayıflama grubunda. Yarışmaya girersem stres yaparım diye girmek istemiyorum. Bende dun spora başladım. 25 dk tempolu yürüyüş 5 dk koştum. Bir turlu yediklerimi azaltamiyorum.
Bence üzülmeye gerek yok.Keyifle bunu yapmak mümkün. Ekmek de yiyebilirsin. Ama bu beyaz ekmek olmamalı. Ne bileyim çorba bulgur pilavı, sabahları 1 dilim tuzsuz etimek, Karabuğday, chia tohumlu gibi içeriğinde tohum olan ekmekler 1 dilim tüketilebilir. Şu an benim listemde 5 dilim ekmek var. Sabah 2 öğlen 2 genelde yiyorum ( bu haftalar direniç kiloları sonuna geldiğim için biraz kıstım) akşam da açlık durumuma göre bazen yiyor bazen yemiyorum.Zayiflamaliyim(((((
ipi kaç dk yada kaç tane atliyorsun? tek sefer mı yoksa günde bir kaç kez mi atlıyorsun?65 kırıldı mı canım? Eğer kırılmadıysa sana önerim ip atlamak benim de direnç kilomdu ip atlayarak kırdım ve bu hafta 63 tüm
hoşgeldin kaç olmayı hedefliyorsun
Hoşbulduk 48 hedefim
Ben yarım saat atlıyorum, aralıksız atlıyorum 3800/4000 arası değişiyor yaklaşık 500 kalori yakıyorum.ipi kaç dk yada kaç tane atliyorsun? tek sefer mı yoksa günde bir kaç kez mi atlıyorsun?
58 biraz az geldi bana ama kendini en iyi sen bilirsin tabiki.Canlarım168 boyum kilom64. Hedefim 58
Karnın doymuyor yemek mi arıyorsun, abur cubur yemene mi engel olamıyorsun ?Hedefim 60 kg boyum 1.60 bu ara asiri istahm açıldı kapammasi icin napmam lazm bana yardm edin kizlar
Ben yarım saat atlıyorum, aralıksız atlıyorum 3800/4000 arası değişiyor yaklaşık 500 kalori yakıyorum.
58 biraz az geldi bana ama kendini en iyi sen bilirsin tabiki.
Karnın doymuyor yemek mi arıyorsun, abur cubur yemene mi engel olamıyorsun ?
çok iyi atliyomussin. Ben 100 tane zor atladimBen yarım saat atlıyorum, aralıksız atlıyorum 3800/4000 arası değişiyor yaklaşık 500 kalori yakıyorum.
58 biraz az geldi bana ama kendini en iyi sen bilirsin tabiki.
Karnın doymuyor yemek mi arıyorsun, abur cubur yemene mi engel olamıyorsun ?
Bende 160, 60 kilo olmak istiyorum. Suan 65 imHedefim 60 kg boyum 1.60 bu ara asiri istahm açıldı kapammasi icin napmam lazm bana yardm edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?