60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 63 um oysa 62 idim, boyum 160 gobegimde var ve 55 olmak ostiyorum, adet yeni bitti ya ekmek yemiyorum ama yemek yoyprum yani doyuyorum (

Genelde burda takılan pek olmuyor hepsi cuma zayıflama grubunda. Yarışmaya girersem stres yaparım diye girmek istemiyorum. Bende dun spora başladım. 25 dk tempolu yürüyüş 5 dk koştum. Bir turlu yediklerimi azaltamiyorum.
Bende suan 69 kgyum sınırdayim banada yardımcı olun kizlar

boyum 168 kilom 64 küsür bu arada
Çok fazla vereceğin kilo yok sanırım. Şu an bile ideal aralık içindesin sanırım
beni da aranıza alırsanız çok sevinirim
hoşgeldin
Hedefin kilon boyun kaç? Hedefin nedir? Yaptığın diyet ve spor nedir :)
Bende 63 kiloyum
hoşgeldin kaç olmayı hedefliyorsun?
Bende suan 69 kgyum sınırdayim banada yardımcı olun kizlar
Hoşgeldin
Hedef kaç kilo vermek? Spor ve diyet var mı?
Ben aynı zamanda 5. Takımda yarışıyorum. Dediğin gibi yarışma stresli ama takım için daha dikkatli oluyorsun. Temmuz’da başladım 79 larla takıma geldim yanlış hatırlamıyorsam 62 den sonra mezun olabiliyorum. Tek başıma muhtemelen bu kadar veremezdim. Bir günlük menün sana az geliyor olabilir aç kalınca da özellikle akşam yeme krizine dönüyor durum. Dengeli beslenmek çok önemli. Ben dün ıspanak çorbası içtim mesela listemde olmamasına rağmen gece acıkınca iki light peynir yedim. Yemesem kendimi zorlasam belki yine olur. Şimdi bu akşam salata ekleyeceğim.

Zayiflamaliyim (((((
Bence üzülmeye gerek yok.Keyifle bunu yapmak mümkün. Ekmek de yiyebilirsin. Ama bu beyaz ekmek olmamalı. Ne bileyim çorba bulgur pilavı, sabahları 1 dilim tuzsuz etimek, Karabuğday, chia tohumlu gibi içeriğinde tohum olan ekmekler 1 dilim tüketilebilir. Şu an benim listemde 5 dilim ekmek var. Sabah 2 öğlen 2 genelde yiyorum ( bu haftalar direniç kiloları sonuna geldiğim için biraz kıstım) akşam da açlık durumuma göre bazen yiyor bazen yemiyorum.

Hedefim 60 kg boyum 1.60 bu ara asiri istahm açıldı kapammasi icin napmam lazm bana yardm edin kizlar

ipi kaç dk yada kaç tane atliyorsun? tek sefer mı yoksa günde bir kaç kez mi atlıyorsun?
Ben yarım saat atlıyorum, aralıksız atlıyorum 3800/4000 arası değişiyor yaklaşık 500 kalori yakıyorum.
Canlarım168 boyum kilom64. Hedefim 58
58 biraz az geldi bana ama kendini en iyi sen bilirsin tabiki.
Hedefim 60 kg boyum 1.60 bu ara asiri istahm açıldı kapammasi icin napmam lazm bana yardm edin kizlar
Karnın doymuyor yemek mi arıyorsun, abur cubur yemene mi engel olamıyorsun ?

Evet cnm yemek yiorum arkasina tatli cnm istio arkasina tuzlu cnm istio hic tutamaz oldm kendimi suan tok karnima 70.50 geliorm

çok iyi atliyomussin. Ben 100 tane zor atladim

Kızlar pazar gününden beri sadece kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum. Diğer öğünlerde ekmek yok. Tatlı pazar gününden beri hic yemedim. Ayrıca yemeklerde aşırı çokta yemiyorum. Üstelik pazartesi gününden beri hergun 20 dk. Tempolu yürüyüş 10 dk koşu toplam 30 dk spor yapıyorum. Üstüne 30 tane mekik çekiyorum. Ama kilom da hic eksilme yok. Cuma yarışmalarına katılanlara bakıyorum en azından haftada 200 gr veriyolar. Acaba nerde yanlış yapıyorum. Kilo vermek için biraz daha mi sabretmeliyim. Motivasyonumu kaybetmek uzereyim.

Selam hanimlar
Dogumdan sonra 59/61 arasi gidip gelip bir turlu asagiya inemiyorum. Diyet yapmakda bana gore degil sanirim tutamiyorum kendimi. Kknin gucune inanirim ama Sizlerden destek almaya geldim
Su an 61 kgyum. Hedefim 55. Ve baya gobek yapmis durumdayim ama nerden baslicam bilemiyorum

Merhaba hanımlar
Grup pek altif görünmüyor ama ben de aranıza yeni katıldım. Bundan sonra burada günlük olarak yaptığım diyet ve egzersizleri paylaşacağım belki yararlanmak isteyen olur. Hem de bana destek olursunuz

boy:168 cm kilo:66.1 hedef:58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…