60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar merhaba ben de 63 kiloyum. 1 yıl içinde düzenli olarak 13 kilo almışım. Aklım başıma yeni geldi benim bu kiloları vermem lazım.

İstediğimiz takımlara katılabiliyor muyuz? Bu işler naısl yürüyor. Aydınlatabilecek olan var mı

Selam kızlar, ben kk nın uzun zamandır üyesiyim ama çoktandır katılamıyordum foruma.artık ben de burdayım.boyum 1.61 kilom 69 hedef 62,.
Bana da yardımcı olur musunuz?benim sorunum öğlen ve akşam yemeklerinde karnım doysun diye biraz fazla kaçırıyorum ve tatlıyı çok seviyorum.bana yardım exebilecek var mı?

Konuyu aktif hale getireyim bende varım beni de aranıza alirmisiniz

merhabaaa, ben de aranızda yeniyim :) ayın 14ünde karatay diyetine başladım. 73.4 ile. 5 günde 3.5 kilo verdim. şu an 69.8im. fakat 19undan beri gram oynam yok. porsiyonlarım aynı, kahvaltım aynı, 7den sonra hiçbir şey yemediğim ve günde 3 litreye yakın su içtiğim halde veremiyorum dün leslie ile yürümeye başladım bakalım fayda görebilecek miyim

Merhaba :) bende 82 ile çıktığım yolda şuan 68 im. Hedef 60, bakalım olabilecek miyim? Etrafımdakiler artık yeter böyle iyi diyor ama ben 38 beden kıyafet giymek istiyorum. Ayrıca iki doğum ve sağlıksız beslenme getirisi göbek erimeli küçüldü ama kaybolmadı :) ben de aranıza katılayım mi:) motivasyonum artsın dışarının baskısına karşı :)

birzamanlar bu topiğe yazmışım
ama ne yazdığımı bilmiyorum şuan
75deyim çıldırmak üzereyim umarım tekrar buralara gelirim

hepinizi öptüm

bir diyetisyen ile zayılama yolunu mu seçsem acaba
yapmıyorum kızlar ya tutamıyorum şu boğazımı
çokta yemiyorum ama yanlış zamanda yiyiorum hep bana diyetisyen öneriniz olur mu
Aramızdan biri .....bunu paylaşmış . burada doktorlar var ama ne sitesi bu anlamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de 9 ay önce doğum yaptım dikkat ediyorum ama henüz doğum kilolarını veremedim daha önce diyetisyen tecrübem oldu ama aynısı uygulasam da hormonlardan dolayı sanırım pek fazla işe yaramıyor ‍ Diyet tek yapılmaz mantığı ile beni de alın bende sizle yapayım

Merhaba ben de 1 şubat itibariyle başladım. Güncel kilom 67. Hedef:56 Herkese kolay gelsin :)

Merhaba arkadaşlar
Boy 1.63 kilo 65
İlk hedefim 60 a düşmek haffta da 4 gün Leslie yapmayı planlıyorum dün ilkini yaptım yarın da yapacağım inş yediklerimi miktar olarak azaltmaya çalışıyorum hep birlikte zayıflarız inş

Merhaba arkadaşlar
Boy 1.63 kilo 65
İlk hedefim 60 a düşmek haffta da 4 gün Leslie yapmayı planlıyorum dün ilkini yaptım yarın da yapacağım inş yediklerimi miktar olarak azaltmaya çalışıyorum hep birlikte zayıflarız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…