60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba.. 67 kilo oldum. Daha ne kadar olacağım böyle devam ederse merak konusu :) Beraber zayıflayalım diyen varsa irtibatta olalım

Merhaba.. 67 kilo oldum. Daha ne kadar olacağım böyle devam ederse merak konusu :) Beraber zayıflayalım diyen varsa irtibatta olalım

Bende motivasyon için diyet yoldaşı arıyorum birbirimizi gaza getirip yarı da bırakmayız diye umuyorum Ben cumartesi sabah tartılacağım bakalım sonuç ne olacak

Leslie işe yarıyor mu acaba bilgi verir misiniz?

Aslında yeni başladım diyebilirim çevremde leslieden övgüyle bahsedenler olunca deneyeyim dedim pazar günü ve salı günü yaptım cuma akşam yapıp cumartesi sabah tartılmayı planlıyorum sonucu paylaşırım hafta da 4 kez yaparım demiştim ama iş güç derken 3 kez anca olacak
Bu arada sıkı bir diyete girdim dersem yalan olur porsiyonlarımı küçülttüm ve akşam yemekten sonra abur cuburu kestim pazardan bu yana o kadar

Cuma günü yapmayı planladığım Leslie.yi dizimdeki ağrı nedeniyle yapamadım ama cumartesi sabah yani bugün tartıldım dün yendiğim bir dilim pastaya rağmen 63.4 kg çıktım beni çok mutlu ve motive ettiğini söylemeliyim bu yüzden bugün Leslie yapacağım kesinlikle işe yarıyormuş

Merhaba hanımlar bende aynı dertten yanikilolardan muzdaribim 90 kilo doguma girdim bebegim 13 aylık oldu ben hala 70 kaç aydır aynı kilodayım benimle diyet yapıp birbirimizi motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var

E hadi bi grup kurun da şu diyete başlayalım hep birlikte benimde motivasyona ihtiyacım var

MERHABA KIZLAR. BEN YENI DAHIL OLDUM ARANIZA. BIRLIKTE MOTIVE OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.BOYUM 170 KILOM 72.VE BUGÜN BAŞLADIM.HEDEFIM 62 OLMAK. KIMLER BU SURECI BIRLIKTE YÜRÜTMEK ISTER?

Bende varım başlayalım çünkü bir haftadır dikkat ediyorum şimdiden gözümün önünde börekler uçuşmaya başladı desteksiz olmuyor

Bende varım başlayalım çünkü bir haftadır dikkat ediyorum şimdiden gözümün önünde börekler uçuşmaya başladı desteksiz olmuyor
Harika...Bence herkes başlangıç halini ve hedefini yazsin. Haftanın aynı günü ölcümlerimizi paylaşalım. VE de en önemlisi deneyimlerimizi birbirimize aktaralim...

O zaman şuan elimde tuttuğum zayıflama çayını diyet arkadaşlığımızın adına içiyorum :))) Kilom 68 bazen 66 da oluyor oysa 60 kiloyu hiç geçmemiştim önlem almazsam dahada yükselecek şimdiden bize iyi iradeler kızlar ❤

Harika...Bence herkes başlangıç halini ve hedefini yazsin. Haftanın aynı günü ölcümlerimizi paylaşalım. VE de en önemlisi deneyimlerimizi birbirimize aktaralim...
Aşağıda yazdım ama tekrar yazıcam ki iyice motive olayım 68 kiloyum her hafta pazar günü tartılıp son halimizi yazalım ne dersiniz ?

Yarından itibaren akşamları eşimle yürüyüşe çıkıcaz umarım tembellik yapıp beni yarı yolda bırakmaz

Uygundur. Bende son 1 yılda 10 kilo aldım. Ya gardrobumu ya da fiziğimi degsitiricem. Tabiki tercihim fizik olacak... neler yapıyorsun canim sen daha önce basladigin için sana sordum.

Uygundur. Bende son 1 yılda 10 kilo aldım. Ya gardrobumu ya da fiziğimi degsitiricem. Tabiki tercihim fizik olacak... neler yapıyorsun canim sen daha önce basladigin için sana sordum.
Bir haftadır karbonhidratları kestim şimdilik şekersiz çay kahve içemediğimden tatlandırıcı kullanıyorum ilerde onuda kullanmam inş.Sabahları kepek ekmeği yanında domates salatalık peynir ve birkaç zeytin yiyorum öğleden sonra tavuk ve ıspanak örneğin ekmek yok akşamlarıda iki mandalina gece saydım ☺ 5 tane kuru fındık bolca sıvı diyemiycem suyu pek sevmem zorla içiyorum :/

Birde yeşil elma benim midemi kazındırıyor onu hiç yiyemiyorum canımdiyetisyenlerin acıktıkça elma ye demesine atıf yapayım ☺

. GÜN

SABAH:

• Az yağlı sütle birlikte, beyaz peynir, kepek ekmeği, domates, salatalık, yeşil zeytin.
ARA ÖĞÜN:

• 2 mandalina
ÖĞLE:

• Mercimek çorbası, ton balıklı salata ve kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN:

• 1 avuç fındık
AKŞAM:

• Taze fasulye yemeği yanında cacık, salata, kepek ekmeği.
ARA ÖĞÜN:
1 armut

————————————————————————————————————————

2. GÜN

SABAH:

• Az yağlı süt, yulaf gevreği, yumurta, maydanoz, marul.
ARA ÖĞÜN:

• 1 elma
ÖĞLE:
KAÇAMAK – abartıya kaçmamalısınız!

ARA ÖĞÜN:

• 3-4 kepekli bisküvi
AKŞAM:

• Kuru fasulye, bulgur pilavı, salata.
ARA ÖĞÜN:

• 1 elma

3. GÜN

SABAH:

• Az yağlı süt, mısır gevreği, yumurta, domates, salatalık.
ARA ÖĞÜN:

• 2 galeta
ÖĞLE:

• Pırasa yemeği, yoğurt, tam buğday ekmeği.
ARA ÖĞÜN:

• 1 kase çilekli yoğurt
AKŞAM:

• Domates soslu biftek, salata, çavdar ekmeği.
ARA ÖĞÜN:

• 2 galeta

4. GÜN
SABAH:

• Az yağlı süt, yumurta, kepek ekmeği, yeşil zeytin, beyaz peynir.
ARA ÖĞÜN:

• 1 armut
ÖĞLE:

• Sebzeli kepekli makarna, salata, ayran
ARA ÖĞÜN:

• 2 mandalina
AKŞAM:

• Barbunya pilaki, yoğurt, kepek ekmeği, salata
ARA ÖĞÜN

• 1 avuç fındık

5. GÜN
SABAH:

• Az yağlı süt, peynirli omlet, çavdar ekmeği, maydanoz, marul, yeşil zeytin
ARA ÖĞÜN

• 1 elma
ÖĞLE:
KAÇAMAK

ARA ÖĞÜN:

• 1avuç fındık
AKŞAM:

• Lüfer buğulama, roka salatası, kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN

• 1 kase çilekli yoğurt

6. GÜN
SABAH:

• Az yağlı süt, örgü peyniri, yumurta, kepek ekmeği, domates, salatalık
ARA ÖĞÜN:

• 1 kivi
ÖĞLE:

• Sebze çorbası, lor peynirli salata, tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:

• 1 elma
AKŞAM:

• Kıymalı yeşil mercimek yemeği, kuskus, salata
ARA ÖĞÜN:

• 1 portakal
———————————————————————————————————————-

7. GÜN
SABAH:

• Az yağlı süt, hellim peyniri, yeşil zeytini, kepek ekmeği, domates, salatalık
ARA ÖĞÜN:

• 1 armut
ÖĞLE:

• Yoğurtlu ıspanak yemeği, kepek ekmeği, salata
ARA ÖĞÜN:

• 2 adet kepekli bisküvi
AKŞAM:

• Brokoli yemeği, yoğurt, salata, kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN:

• 1 kase yaban mersinli yoğurt
Ben bunu denemeyi düşünüyorum. Ayrıca sabahları 1 bardak ılık su emla sirkesi ve bal ile. Daha önce buna benzer bir liste ile 13 kg verip 57 kiloyu görmüştüm.

Aa farkında olmadan bende bu listeyi uyguluyormuşum :)) Umarım başarılı oluruz tıkandığım yerde listeden faydalanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…