E hadi bi grup kurun da şu diyete başlayalım hep birlikte benimde motivasyona ihtiyacım var
Bana uygun hergün yazabilirim hoşgeldin aramıza ❤Katılıyorum başlayalım
Hergün yazılaşılacak mı nasıl yapsak
Senin uyguladığın bir liste varmı canım yoksa benim gibimi yapıyorsun hedefine az kalmış umarım istediğin sonucu alırsınMerhaba arkadaşlar süreklilik olursa başarılı olacağımızı düşünüyorum
Şuan 63.5 kiloyum 65 ile başlamıştım
İlkhedefim 60 olmak inşaallah
Her gün birbirimize yazalım ki bırakmayalım diyeti
Senin uyguladığın bir liste varmı canım yoksa benim gibimi yapıyorsun hedefine az kalmış umarım istediğin sonucu alırsın
Spor salonuna kayıtlıydım bi dönem çoğu kişi gibi fazla devam edemedim.Şimdilik yürüyüş düşünüyorum evdede biraz egzersiz olabilirAkşam 6-7 gibi yemek yiyoruz 12-1 de uykuya geçiyoruz haliyle okadar saat aç olmasak bile can sıkıntısından birşeyler yiyip içmek istiyoruz ben bu konu da baya zorlanıyorum alışamadı gibi gitti vücudum
Spor yapan var mı
Emziren annelerin kilo vermesi daha kolay diyorlar hep duymuşuzdur kalorisi düşük ama vitamin açısından zengin besinler tüketmelisin et salata vs. yanında bizim ünlü tereyağlı pilavlarımız olmadan ahh ahh lezzetli olan şeyler neden kilo yapıyor kiiiArkadaşlar bnde herhangi bir liste uygulaamıyorum. Az yiyorum ama bebek emzirdigim için çok acıkıyorum ve zayıflayamıyorum. Bana önerisi olan var mı
Ben bu hafta başlamayı düşünüyorum spora. Benim de yemek ve yatma saatim aynı senin gibi canim. Diyetisyenle devam ettiğim süre içinde tarçın serpilmiş bir elma, armut ya da portakal vermişti. En dayanamadigin noktada yarim çay bardağı leblebi ye demişti. Bir-kac gün sonra vücut bunu kabil ediyor.Akşam 6-7 gibi yemek yiyoruz 12-1 de uykuya geçiyoruz haliyle okadar saat aç olmasak bile can sıkıntısından birşeyler yiyip içmek istiyoruz ben bu konu da baya zorlanıyorum alışamadı gibi gitti vücudum
Spor yapan var mı
Bu arada ben 5 lt lik suyun içine 1 kabul tarçın bir adet dilimlenmiş limon ve yarim parmak uzunluğunda zencefil doğrayıp attim. Bu suyu içiyorum gün içinde. Tabi 5lt yı 1 günde bitiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?