60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaş aldıkça metobolizmanın yavaşladığı doğru 40 yaşındayım 30 yaşındayken çok daha kolaydı boyum 1 65 ayrıca Allahtan senin boyun uzun

Merhaba arkadaşlar süreklilik olursa başarılı olacağımızı düşünüyorum
Şuan 63.5 kiloyum 65 ile başlamıştım
İlkhedefim 60 olmak inşaallah
Her gün birbirimize yazalım ki bırakmayalım diyeti

Senin uyguladığın bir liste varmı canım yoksa benim gibimi yapıyorsun hedefine az kalmış umarım istediğin sonucu alırsın

Şuan brokoli haşlıyorum fırınada balık dilimi sürdüm onları yiyecem.Aslında benim gündüzleri pek sorunum yok ama uyku problemim var geç yatıyorum ve haliyle acıkıyorum gün içi değilde en zorlandığım saatler geceleri :/

Dolayısıyla yeme saatin geç oluyor değil mi. Belki tarçınlı süt bu nokta da iyi gelebilir. Süt protein oldüğü için tok tutup tarçın da kan şekerini dengeleyerek sorununa çözüm olabilir.
Benim de sorunum kahvalti ve öğle yemeği arası. 7.30da kahvaltı yapıyorum öğlen yemeği 14 te.mecburen 2 ara öğün yapmak zorunda kaliyorum.

Çok haklısın tarçının bu etkisini duymuştum hatta içtiğim çay aloevera ve tarçınlı ama süte katmak tarçını çok daha iyi fikir tok tutma açısından bu gece böyle deniycem

İki ara öğün oluncada kalori alımın daha fazla oluyor tabi anladım canım

Senin uyguladığın bir liste varmı canım yoksa benim gibimi yapıyorsun hedefine az kalmış umarım istediğin sonucu alırsın

Sabit bir listem Yok açıkcası evde pişenden porsiyon azaltarak yiyorum pilav makarna hariç tabi ki
İlk hedefime az kaldı ama bana çok geliyor 3.5 kilo bile
Herkes istediği hedefe tez zaman da ulaşsın inş.

Akşam 6-7 gibi yemek yiyoruz 12-1 de uykuya geçiyoruz haliyle okadar saat aç olmasak bile can sıkıntısından birşeyler yiyip içmek istiyoruz ben bu konu da baya zorlanıyorum alışamadı gibi gitti vücudum
Spor yapan var mı

Arkadaşlar bnde herhangi bir liste uygulaamıyorum. Az yiyorum ama bebek emzirdigim için çok acıkıyorum ve zayıflayamıyorum. Bana önerisi olan var mı

Spor salonuna kayıtlıydım bi dönem çoğu kişi gibi fazla devam edemedim.Şimdilik yürüyüş düşünüyorum evdede biraz egzersiz olabilir

Arkadaşlar bnde herhangi bir liste uygulaamıyorum. Az yiyorum ama bebek emzirdigim için çok acıkıyorum ve zayıflayamıyorum. Bana önerisi olan var mı
Emziren annelerin kilo vermesi daha kolay diyorlar hep duymuşuzdur kalorisi düşük ama vitamin açısından zengin besinler tüketmelisin et salata vs. yanında bizim ünlü tereyağlı pilavlarımız olmadan ahh ahh lezzetli olan şeyler neden kilo yapıyor kiii (

Ben bu hafta başlamayı düşünüyorum spora. Benim de yemek ve yatma saatim aynı senin gibi canim. Diyetisyenle devam ettiğim süre içinde tarçın serpilmiş bir elma, armut ya da portakal vermişti. En dayanamadigin noktada yarim çay bardağı leblebi ye demişti. Bir-kac gün sonra vücut bunu kabil ediyor.

Bu arada ben 5 lt lik suyun içine 1 kabul tarçın bir adet dilimlenmiş limon ve yarim parmak uzunluğunda zencefil doğrayıp attim. Bu suyu içiyorum gün içinde. Tabi 5lt yı 1 günde bitiremiyorum.

Bu arada ben 5 lt lik suyun içine 1 kabul tarçın bir adet dilimlenmiş limon ve yarim parmak uzunluğunda zencefil doğrayıp attim. Bu suyu içiyorum gün içinde. Tabi 5lt yı 1 günde bitiremiyorum.

Zaten günde tüketilmesi gereken su miktarı kişiden kişiye kilo ve boy oranına göre değişiyormuş.Çok doğru yapıyorsun fazla suyu böbrekler kaldıramıyor canım

Doğru söylüyorsun melindaa lezzetliler yasak. Aslında bnde ilk cocugumda diyetsiz emzirerek zayıfladım ama bunda olmuyo. Istayım açık:) bu arada forumlarda callanetics egzersizlerinin olumlu yorumlarını okudum bende bu akşamdan itibaren ona başlıyorum. Sporsuz olmayacak

Ya arkadaşlar ben bu su olayına çok takiliyorum şu içmeyi pek sevmem de :) hep çok şu için diyorlar ama az yesek ve çok su içsek yine mide büyüyo mide dolmayacakki zamanla küçülsün

Ben iki hamileliğimde toplamda 50 kilo aldım emziremedim süt sorunum vardı ama 18 yaşındaydım ilkinde diğerinde 22 yaşım dolayısiyle hepsini diyetsiz vermiştim..İştah zaten gözümüz aç oluyor tok olsakta can sıkıntısı stres vs günah değil yasak değil yemek yemek sonra gelsin kilolar ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…