- 25 Şubat 2018
- 280
- 485
- 18
- 38
Suyun mideyi terk etmesiyle yiyeceklerin terk etme süresi arasında fark var canim. O sebeple takılma sen buna. Mümkün mertebe içmeye çalış.Ya arkadaşlar ben bu su olayına çok takiliyorum şu içmeyi pek sevmem de :) hep çok şu için diyorlar ama az yesek ve çok su içsek yine mide büyüyo mide dolmayacakki zamanla küçülsün
Spor salonuna kayıtlıydım bi dönem çoğu kişi gibi fazla devam edemedim.Şimdilik yürüyüş düşünüyorum evdede biraz egzersiz olabilir
Hadi inşAllahh bu azim bilinç ve gayretle başarılı olacaksın mutlaka ❤Bende öyle tüm gün çalışıp eve gelince Canımız çıkıyo kalk bir de spor egzersiz yap kolay değil ya hem de hiç ama zayıflamak istiyorsak yapmalıyız ben geçen hafta 3 gün Leslie 3 mil yaptım bu hafta da yapmayı düşünüyorum inşaallah
Bu arada ben 5 lt lik suyun içine 1 kabul tarçın bir adet dilimlenmiş limon ve yarim parmak uzunluğunda zencefil doğrayıp attim. Bu suyu içiyorum gün içinde. Tabi 5lt yı 1 günde bitiremiyorum.
Süperrrr imzamı atıyorum bu cümlenin altına ❤❤❤BAŞARACAĞIZ KIZLAR. BEN INANIYORUM BIZE... O IŞIĞI YAKALADIM...
BAŞARACAĞIZ KIZLAR. BEN INANIYORUM BIZE... O IŞIĞI YAKALADIM...
Hadi inşAllahh bu azim bilinç ve gayretle başarılı olacaksın mutlaka ❤
Benim de 10 kilo canim.halledicezzzzzzzz....Ben güveniyorum inanıyorumHadi insallah hep birlikte verelim bu kiloları arkadaşlar bu arada eşim bana inanmiyo ona inat vereceğim bu kiloları. 10 kilo ya çok değil
Ayy hiçç demee Rabbim çok kilo vermesi gerekenlerin yardımcısı olsun biz bu kadarcık kilo için neler çekiyoruz :/ Ama sağlık konusunu ayrı tutuyorum bence asıl mesele kişinin kendini nasıl mutlu hissettiği.Atıyorum bir kişi 90 kiloyla kendiyle barışık mutluyken diğeri 65 kilo ve kendini beğenmeyip mutsuz hissedebilir..
O yüzden daha fazla kilosu olan arkadaşlar bizim şımarıklık yaptığımızı düşünsün istemem açıklıyim dedim ☺
Aslında benim görüntümde çok rahatsız olacak bir durum yok. Balık etli duruyorum boyum olduğu için. Ama bu kilo da regl olamıyorum malesef. Ve doktorun bana söylediği regl.olabilmem için vücut kütlemin en az %70 ini kaybetmem. Yoksa ilaç tedavisine başlayacağım. Bu sebeple bu kadar dert ediyorum.Ayy hiçç demee Rabbim çok kilo vermesi gerekenlerin yardımcısı olsun biz bu kadarcık kilo için neler çekiyoruz :/ Ama sağlık konusunu ayrı tutuyorum bence asıl mesele kişinin kendini nasıl mutlu hissettiği.Atıyorum bir kişi 90 kiloyla kendiyle barışık mutluyken diğeri 65 kilo ve kendini beğenmeyip mutsuz hissedebilir..
O yüzden daha fazla kilosu olan arkadaşlar bizim şımarıklık yaptığımızı düşünsün istemem açıklıyim dedim ☺
Ahh canım çok geçmiş olsun o zaman başka yolu yok gitcek o kilocuklar..KilocuklarımısAslında benim görüntümde çok rahatsız olacak bir durum yok. Balık etli duruyorum boyum olduğu için. Ama bu kilo da regl olamıyorum malesef. Ve doktorun bana söylediği regl.olabilmem için vücut kütlemin en az %70 ini kaybetmem. Yoksa ilaç tedavisine başlayacağım. Bu sebeple bu kadar dert ediyorum.
Aslında benim görüntümde çok rahatsız olacak bir durum yok. Balık etli duruyorum boyum olduğu için. Ama bu kilo da regl olamıyorum malesef. Ve doktorun bana söylediği regl.olabilmem için vücut kütlemin en az %70 ini kaybetmem. Yoksa ilaç tedavisine başlayacağım. Bu sebeple bu kadar dert ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?