60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ee zayıflamak için ne yapıyoruz hanımlar az yemek mi diyet listesi mi zayıflama kürü mü? Temmuzda kardeşimin düğünü var şu 10 kiloyu verip istediğim elbiseye girmem lazim

Kızlar pazarları tartılalım dedik ya onu cuma yapsak daha iyi olmaz mı tatile giriliyor ya minik kaçamaklarımız olsa tartıda görünüp moral bozup motivasyonumuzu bozacak gibi geldi bana ne dersiniz

Bir de hafta da kaç gün spor yapalım
Bunu netleştirelim herkes uymaya çalışsın
Azıcık işi sıkı tutalım ne dersiniz
Mesela hafta da 3 gün spor nasıl ?

Cuma uygundur. Bence herkes kendi için uygun yolu seçsin. Cunku yasantilarimiz farklı ya. Ama mutlaka fayda gördüğümüzü paylaşalım. Ne dersiniz...bilgilerimizi birbirimze aktaralim ve motivasyonu daima yuksek tutalim

Hanımlar benim küçük bebeğim olduğu için spor birz zor hele dışarda mümkün değil ama evde egzersiz yaparim günlük.

Haklısın herkesin yaşantısı farklı o yüzden gün belirleyelim diye değil de miktar belirleyelim diye seçenek sundum canım dediğin gibi ben salı yaparım spor sen çarşamba yaparsın gibi yani
Azıcık işi sıkı tutalım diye düşündüm malum sporsuz kilo verip sıkılaşmak çok zor

Cuma uygundur. Bence herkes kendi için uygun yolu seçsin. Cunku yasantilarimiz farklı ya. Ama mutlaka fayda gördüğümüzü paylaşalım. Ne dersiniz...bilgilerimizi birbirimze aktaralim ve motivasyonu daima yuksek tutalim
Bencede fayda gördüklerimizi paylaşalım ki birbirimize faydamız olsun bilmediklerinizi öğreniriz hem

Yanlış anladim tatlım
spor için değil beslenme acısından söyledim ben onu. Mesela tly111 bebek emziriyor ben de insulin direnci var. Aynı listeyi uygulayamayız. O mana da söyledim.

Hanımlar ben bu akşamdan itibaren tarçınlı süte başlıyorum hem sütü artırıyormuş bende zayiflatiyo tam benlik. Bu arada yatmadan en az 3 saat önce içilmesi gerekiyormus ve günlük alınan tarçın miktarı en fazla 1 çay kaşığı olmalıymış bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…