60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersin tatlımm ❤

Valla tatlim seninki tam diyet listesi bu gidişle en erken sen kilo vereceksin hem listen iyi hem yürüyüş yapıyorsun. Özendim sana

Melindaa soğuk olması daha iyi vücut kendini ısıtmak için fazladan yağ yakacak
Öylemii yaksın benim sorunum basenlerde umarım yüzüm çökmez belim ince klasik Türk kadını armut modeliyim annem bebekkende tontişti bacakların der ☺

Valla tatlim seninki tam diyet listesi bu gidişle en erken sen kilo vereceksin hem listen iyi hem yürüyüş yapıyorsun. Özendim sana
Ayy bencede katılıyorum ben kafama göre deniycem bu hafta sonuç alamazsam listeye müraacat

Melinda tam beni anlattın bel ince kalça ve basen geniş böyle çok zor ya kıyafet falan istediğin gibi bulamıyorum

Bencede canım önemli olan zaten ağır ağır yağdan kaybetmek ilk hafta su ve toksin atıyoruz biliyosunuz

Kızlar slmlar
Öncelikle hepimizi tebrik ediyorum maşallah size nazar değmesin ben akşam yemeğinde tam dolu kase de mercimek çorba iki kaşık nohut yedim saat 6 gibi
Ama maalesef spor yapamadım ama tüm gün koşturdum iş çok yoğun geçti tabi sporun yerini asla tutmaz yarın muhakkak telafisini yapmam lazım

Benimde 1 litreyi bulmuştur su onun yanında büyük kupalarla 2 kez zayıflama çayı 2 kezde kahve içtim..Bugün ben şu protein tozlarından aldım unuttum yazmayı onu yaptım öğün yerine geçiyo çikolatalı olanı sütle karıştırdım suyla değil ama acaip bi dinçlik ve tokluk verdi..Başım ağrıyodu onu kesti vitamin mineral destekli protein tozu

Merhaba bende grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Elbette katılabilirsin hoşgeldin öncelikle..
Bizde bugün başladık bu hafta hepimiz farklı bişeyler deniyoruz daha önce uyguladığın bir diyet listen varmı yoksa benim gibi kafana göremi yapacaksın ?

Açıkçası kafama göre yapıcam benim 14aylık çocuğum var 4aylıkken bir diyet yapmıştım o zaman 12kilo verdim ama sonra çok saldım kendimi yerimde sayıyorum ve kilouvermeye devam etmek istiyorum buda tek başına olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…