- 25 Şubat 2018
- 280
- 485
- 18
- 38
Canim sevmiyor musun şu içmeyi?Ama su içme olayı çok zor ya daha yarım litre içebildim k
Süpersin tatlımm ❤Merhaba kızlar bende
sabah 7de 1 bardak ılık suya 1 cay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
7.30 da 20 dk yürüdüm
8 de bir haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir cerry domates 3 adet, 2 adet salatalık, 3 adet zeytin ve göbek marul
Ara öğün 1 fincan yeşil çay 1 elma
Öğlen 1.5 kepçe mercimek çorbası 1 tavuk but 1 bardak ayran
Ara öğün 1 fincan sade türk kahvesi limon dilimli sade soda
Ara öğün 1 yeşil çay 1 mandalina
Şimdilik durum bu ama akşam yemeğini 20:00dan önce yiyemeyecegim gibi duruyor.
Şimdiye kadar en az 1.5 lt şu ictim
Valla tatlim seninki tam diyet listesi bu gidişle en erken sen kilo vereceksin hem listen iyi hem yürüyüş yapıyorsun. Özendim sanaMerhaba kızlar bende
sabah 7de 1 bardak ılık suya 1 cay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
7.30 da 20 dk yürüdüm
8 de bir haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir cerry domates 3 adet, 2 adet salatalık, 3 adet zeytin ve göbek marul
Ara öğün 1 fincan yeşil çay 1 elma
Öğlen 1.5 kepçe mercimek çorbası 1 tavuk but 1 bardak ayran
Ara öğün 1 fincan sade türk kahvesi limon dilimli sade soda
Ara öğün 1 yeşil çay 1 mandalina
Şimdilik durum bu ama akşam yemeğini 20:00dan önce yiyemeyecegim gibi duruyor.
Şimdiye kadar en az 1.5 lt şu ictim
Öylemii yaksın benim sorunum basenlerde umarım yüzüm çökmez belim ince klasik Türk kadını armut modeliyim annem bebekkende tontişti bacakların der ☺Melindaa soğuk olması daha iyi vücut kendini ısıtmak için fazladan yağ yakacak
Ayy bencede katılıyorum ben kafama göre deniycem bu hafta sonuç alamazsam listeye müraacatValla tatlim seninki tam diyet listesi bu gidişle en erken sen kilo vereceksin hem listen iyi hem yürüyüş yapıyorsun. Özendim sana
Hayır tatlim öyle olumsuz düşünmek yok. Nedir yani gidecek o kilolar bizim karşımızda duramazÖyle olmuyor ne yazık ki pko olduğu için en geç ben veririm aranızda muhtemelen. Mehteran gibi benimki. 2 ileri 1 geri
Sussam olmaz nerelerdesin sesin cikmiyor
Ben hiç şu içemedim ancak 500 ml olmuştur
Elbette katılabilirsin hoşgeldin öncelikle..Merhaba bende grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?