60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende senden duyduktan sonra araştırdım. Baya faydası varmış. Ama günde 14 zeytin yeneceği için gun icin e yağ alımını min yapmak gerek diye dusunuyorim.

Kızlar bilmediğimden soruyorum gece yatmadan önce birşeyler tüketmek kilo aldırmaz mı anlayamadım ben
Canim akşam yemeğini 19 da sabah kahvaltısını 7de yaptığını düşünelim. 12 saatlik bir boşluk söz konusu.metabolizma iyice yavaşlar. Bunun yerine metabolizma hızını arttıracak ama kalorisi düşük olacak besinler yersek daha faydalı olur.
Bunun dışında kişisel olarak ben o kadar aç kalırsam gece uykumda sekerim düşüyor ve kendimi şuursuz bir şekilde buz dolabının önünde buluyorum.

Yürüyüş için eşim seninle geleceğim dedi ama daha şimdiden yarın yürüyecekmiyiz diyo yahuu daha hiç yürümedik ki sanırım tek yürüyücem benimde başka eşlik etcek arkadaşım yok hele bu soğukta tövbe billah gelmez kimse

Neyse İtalyanların dediği gibi Roma bir günde inşaa edilmedi :) bizde bir günde veremiycez bu fazlalıkları bunun bilincinde olalım tartıda mucize beklemeyelim yavaş ve kararlı adımlarla inş

Beni anlattın sanki

Neyse İtalyanların dediği gibi Roma bir günde inşaa edilmedi :) bizde bir günde veremiycez bu fazlalıkları bunun bilincinde olalım tartıda mucize beklemeyelim yavaş ve kararlı adımlarla inş

Tuttum bu lafı zaten geçen diyet denemem de öyle kastım ki kendimi anlatamam hal böyle olunca da sabah tartı da mucize gibi sonuçlar bekledim olmadı olmadı bende strese girdim durdum stres gerginlik sabırsızlık doğru dürüst kilo veremedim hiç birşey yememe rağmen biliyor musunuz
Oyüzden bu kez sabırlı olacağım aceleye gerek YÖK elimden geleni yapayım zaten karşılığını alırım strese girince olmuyormuş

Günaydın canım ben gayet iyiyim Almanya saati 7 gibi kahvaltımı yaptım malum 2 saat fark var Türkiye saatiyle 9 oluyo şuan ev işleriyle uğraşıyorum zorla su içmeye çalışıyorum

Kahvaltım 1 domates peynir iki dilim tahıllı kepek ekmeği şekersiz sütlü filitre kahve..Benim siyah çayla hiç aram yok tam bir kahve delisiyim..
Zorla yedim zeytin falan yiyemedim canım istemedi..
Sen neler yedin ?

Bende 7 zeytin bir incir bir hurma yedim gerçekten doyurdu diyebilirim. Kahve içtim. Arada 11 gibi tarçınlı süt içtim.

Ohh afiyetler olsun yarasın diyemiycem bu diyet bitene kadar bizee yediklerimiz yaramazsa sevinirimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…