- 21 Ocak 2015
- 368
- 587
- 103
- 35
Sussam olmaz bi araştır 7 zeytin 1 incir birlikte yenildiği vakit faydası çokmuş canım
Canim akşam yemeğini 19 da sabah kahvaltısını 7de yaptığını düşünelim. 12 saatlik bir boşluk söz konusu.metabolizma iyice yavaşlar. Bunun yerine metabolizma hızını arttıracak ama kalorisi düşük olacak besinler yersek daha faydalı olur.Kızlar bilmediğimden soruyorum gece yatmadan önce birşeyler tüketmek kilo aldırmaz mı anlayamadım ben
Aynen canım öyle yapcam bende bir müzik listesi yapcam 40 dk lık o bitene kadar yürüycemTak kulaklığı aç hareketli müziği en iyi arkadaş olur sana canim.ben öyle yapicam...
Canim akşam yemeğini 19 da sabah kahvaltısını 7de yaptığını düşünelim. 12 saatlik bir boşluk söz konusu.metabolizma iyice yavaşlar. Bunun yerine metabolizma hızını arttıracak ama kalorisi düşük olacak besinler yersek daha faydalı olur.
Bunun dışında kişisel olarak ben o kadar aç kalırsam gece uykumda sekerim düşüyor ve kendimi şuursuz bir şekilde buz dolabının önünde buluyorum.
Neyse İtalyanların dediği gibi Roma bir günde inşaa edilmedi :) bizde bir günde veremiycez bu fazlalıkları bunun bilincinde olalım tartıda mucize beklemeyelim yavaş ve kararlı adımlarla inş
Tak kulaklığı aç hareketli müziği en iyi arkadaş olur sana canim.ben öyle yapicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?