Aramıza hoşgeldin:) aynı sayılırız benimde 3 aylık bebeğim var 64.4 kiloyum ve bizimde temmuzda düğün var :)Açıkçası kafama göre yapıcam benim 14aylık çocuğum var 4aylıkken bir diyet yapmıştım o zaman 12kilo verdim ama sonra çok saldım kendimi yerimde sayıyorum ve kilouvermeye devam etmek istiyorum buda tek başına olmuyor malesef
Uygulama derken ben yabancı kaldım konuya başka bir yerden mi yazışacağız kizlarYükledim
Ayy hiç sorma gece oturur gündüz uyurlardanımda diyemiyorum sabahta uyumuyorum çocuklar küçükken uykuya doyamıyodum şimdi tövbe uyku fln yokMelindaa sen de ben gibi uykusuzsun sanırım
Vallahi benim aldığım pahalı değil anladım o dediğin markayı bugün markete gittiğimde ilk gördüğümü aldım youtubeden araştırdım aldığım markayla çok kilo veren var 7 euro tanınmış markalara göre çok ucuz yani..
Videolarda kilo fazlaysa sabah ve akşam öğlen normal yiyin diyo yada iki öğün normal yiyip bir öğün bunu içecekmişsin
Canim doğadanım a,c, e vitaminli olanı çok iyi diğerlerine göre tavsiye ederim
Canim doğadanım a,c, e vitaminli olanı çok iyi diğerlerine göre tavsiye ederim
Ya canim bejim durumum biraz farklı ben içmemek için zorluyorum. Çünkü çalıştığım yerde tuvalet 3 kat aşağıda.in çok mahvoluyorum. Ama şimdiye kadar 1.5 lt falan oldu.deli gibi susuyorum şuanKızlar napıyorsunuz benim gibi su içmeyi unutmayın e mi ? Ee hadi bir bardak devirelim şuan
Belli bir diyet yapmadım açıkçası ekmeği direk kestim günlük üç litre su içtim arada ödem söktürücüler yaptım günlük 1000 adım evde tempolu yürüdüm[QUOTE="tly111,
Bu arada 4 aylıkken yaptığın diyet nasıldı bende emzirdigim için her diyetten korkuyorum sütüm azalır diye. Sütünü etkilemedi dimi yaptığın diyet ayrıntı verirmisin
Su içme işi galiba alışkanlık. Eskiden annem günde 1 bardak falan icerdi. Kardeşimle gidip gelip eline bir bardak verdik.simdi günde 2lt ye yakın içiyor.suyun içine nane elma limon mandalina cilek gibi aromalar koysaniz kızlar. Fayda etmez mi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?