60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aramıza hoşgeldin:) aynı sayılırız benimde 3 aylık bebeğim var 64.4 kiloyum ve bizimde temmuzda düğün var :)

Yok canım googleden site adı yazmak yerine uygulamaları yüklediğin yer varya oraya kadınlar klübü yaz yükle fark sadece atıyorum face gibi telinde logosuyla duracak

[QUOTE="tly111,
Bu arada 4 aylıkken yaptığın diyet nasıldı bende emzirdigim için her diyetten korkuyorum sütüm azalır diye. Sütünü etkilemedi dimi yaptığın diyet ayrıntı verirmisin

Bende gündüz uyuyamiyorum hattâ gece emzirmeye uyanıyorum ama yinede erken uyuyamiyorum. Şimdi çocuklar yattı bu saati kendime ayırıyorum sakin sakin oturuyorum bana iyi geliyo

Akşam üzeri biraz uyuyorum ben iyi yapıyosun canım kolay değil gece gündüz çocuklarla uğraşmak seninde biraz kafa dinlemeye ihtiyacın var biz atlattık o günleri darısı sizlerin başına ❤

Anladığım kadarıyla Türkiye de değilsin canım benim aklıma ilk o bahsettiğim marka geldi çünkü çevrem de birkaç kişi kullanmaya başladı seninki umarım iyi gelir ama sen kendine dikkat etmeye özen göster
Canim doğadanım a,c, e vitaminli olanı çok iyi diğerlerine göre tavsiye ederim

Ay vallahi böyle su içmede zorlanmayanlara nasıl özeniyorum bir bilseniz saat çok erken 1.5 tl içebilmişsin maşallah diyorum darısı başıma zorla içiyorum 1 lt ha oldu ha olacak anca
Merdiven in çık zorluyordur ve yoruyordur ama hareketsizlikten iyidir bu olumsuz durumun olumlu taraflarını görmeye çalış canım spor yapıyormuşsun gibi

[QUOTE="tly111,
Bu arada 4 aylıkken yaptığın diyet nasıldı bende emzirdigim için her diyetten korkuyorum sütüm azalır diye. Sütünü etkilemedi dimi yaptığın diyet ayrıntı verirmisin
Belli bir diyet yapmadım açıkçası ekmeği direk kestim günlük üç litre su içtim arada ödem söktürücüler yaptım günlük 1000 adım evde tempolu yürüdüm

Su içme işi galiba alışkanlık. Eskiden annem günde 1 bardak falan icerdi. Kardeşimle gidip gelip eline bir bardak verdik.simdi günde 2lt ye yakın içiyor.suyun içine nane elma limon mandalina cilek gibi aromalar koysaniz kızlar. Fayda etmez mi acaba..

Haklısın galiba hayatımın hiçbir evresinde kendiliğinden 2-2.5 lt su içen bi insan olmadım oyüzden şimdi zorlanıyorum alışmamışız bi kere ama zorla da olsa içeceğiz hedefe giden yol hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…