Anladım canım evladını Rabbim sana bağışlasın 12 kilo verebildiysen yine verebilirsin sorun olmaz sanırım evet tek başına olmuyo ben gruba katılmasaydım inan ki kesin bozmuştum normalde hiç diyet yapabilen biri değilim ama sağolsun grup arkadaşlarım sayesinde motive oldumAçıkçası kafama göre yapıcam benim 14aylık çocuğum var 4aylıkken bir diyet yapmıştım o zaman 12kilo verdim ama sonra çok saldım kendimi yerimde sayıyorum ve kilouvermeye devam etmek istiyorum buda tek başına olmuyor malesef
SaAnladım canım evladını Rabbim sana bağışlasın 12 kilo verebildiysen yine verebilirsin sorun olmaz sanırım evet tek başına olmuyo ben gruba katılmasaydım inan ki kesin bozmuştum normalde hiç diyet yapabilen biri değilim ama sağolsun grup arkadaşlarım sayesinde motive oldum
64kiloyum inşallah ağustosa kadar 55 olmak istiyorum düğün varda :)Şuan kaç kilosun sormamda sakınca yoksa ?
Benimde 1 litreyi bulmuştur su onun yanında büyük kupalarla 2 kez zayıflama çayı 2 kezde kahve içtim..Bugün ben şu protein tozlarından aldım unuttum yazmayı onu yaptım öğün yerine geçiyo çikolatalı olanı sütle karıştırdım suyla değil ama acaip bi dinçlik ve tokluk verdi..Başım ağrıyodu onu kesti vitamin mineral destekli protein tozu
Merhaba bende grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
HOSGELDIN CANIM. DAHA ÇOK BASINDAYIZ BIZDE. MOTIVASYONUMUZU DIRI TUTMAK VE BILGILERIMIZI PAYLAŞMAK ICIN BIR ARADAYIZ. VE KESINLIKLE IŞE YARIYOR. MESELA BU GRUP OLMASAYDI BU GECE 1 KASE SÜTLACI YIYECEKTIM.SIMDI TAKIM ARKADAŞLARIMA DUYDUĞUM SORUMLULUKTAN DOLAYI 1 KASIK ALIP TADINA BAKTIMMerhaba bende grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
HoşbuldukHoşgeldiniz
Vallahi benim aldığım pahalı değil anladım o dediğin markayı bugün markete gittiğimde ilk gördüğümü aldım youtubeden araştırdım aldığım markayla çok kilo veren var 7 euro tanınmış markalara göre çok ucuz yani..Kahve tamam da şöyle yeşil çay vs içemiyorum ama denemeye başlamam lazım
Canım protein tozları öğün yerine kullanılan şu pahalı olup h...... ile başlayan mı ( marka olup silinir diye ismini yazamadım siz anladınız)
Gün de tek öğün mü nasıl acaba
Canim doğadanım a,c, e vitaminli olanı çok iyi diğerlerine göre tavsiye ederimKahve tamam da şöyle yeşil çay vs içemiyorum ama denemeye başlamam lazım
Canım protein tozları öğün yerine kullanılan şu pahalı olup h...... ile başlayan mı ( marka olup silinir diye ismini yazamadım siz anladınız)
Gün de tek öğün mü nasıl acaba
Tatlım kısmetse o sütlacı istediğin kiloya indiğinde kutlama yaparken yiyeceksin ayy kendimizle gurur duydum iyi ki burdayım ❤HOSGELDIN CANIM. DAHA ÇOK BASINDAYIZ BIZDE. MOTIVASYONUMUZU DIRI TUTMAK VE BILGILERIMIZI PAYLAŞMAK ICIN BIR ARADAYIZ. VE KESINLIKLE IŞE YARIYOR. MESELA BU GRUP OLMASAYDI BU GECE 1 KASE SÜTLACI YIYECEKTIM.SIMDI TAKIM ARKADAŞLARIMA DUYDUĞUM SORUMLULUKTAN DOLAYI 1 KASIK ALIP TADINA BAKTIM
BU ARADA HER CUMA TARTILIP BURADA PAYLAŞMA KARARI ALDIK...
SIMDIDEN VERECEGIN KILOLAR IÇIN TEBRIK EDERIM..
valla ben bu akşam yediklerimi hiç saymıyım zaten yedikten sonra dank etti kafama artık verdiğim kilolarıda almak istemiyorum bişey daha sorucam bu platformun uygulaması yok mu böyle internet sayfasından zor oluyoHOSGELDIN CANIM. DAHA ÇOK BASINDAYIZ BIZDE. MOTIVASYONUMUZU DIRI TUTMAK VE BILGILERIMIZI PAYLAŞMAK ICIN BIR ARADAYIZ. VE KESINLIKLE IŞE YARIYOR. MESELA BU GRUP OLMASAYDI BU GECE 1 KASE SÜTLACI YIYECEKTIM.SIMDI TAKIM ARKADAŞLARIMA DUYDUĞUM SORUMLULUKTAN DOLAYI 1 KASIK ALIP TADINA BAKTIM
BU ARADA HER CUMA TARTILIP BURADA PAYLAŞMA KARARI ALDIK...
SIMDIDEN VERECEGIN KILOLAR IÇIN TEBRIK EDERIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?