60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım canım evladını Rabbim sana bağışlasın 12 kilo verebildiysen yine verebilirsin sorun olmaz sanırım evet tek başına olmuyo ben gruba katılmasaydım inan ki kesin bozmuştum normalde hiç diyet yapabilen biri değilim ama sağolsun grup arkadaşlarım sayesinde motive oldum

Sa

Sağolasın amin inşallah, evet ozaman daha rahat veriliyor biriyle kilo verdiğim zaman bir arkadaşla vermiştik sürekli konuşarak birbirimizi kontrol ederek inşallah yine öyle olur :)

Aminn..
Bence olur denemekte fayda var profilimde durumuma yazdığı üzre ekip işi daima iyidir

Kahve tamam da şöyle yeşil çay vs içemiyorum ama denemeye başlamam lazım
Canım protein tozları öğün yerine kullanılan şu pahalı olup h...... ile başlayan mı ( marka olup silinir diye ismini yazamadım siz anladınız)
Gün de tek öğün mü nasıl acaba

Merhaba bende grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
HOSGELDIN CANIM. DAHA ÇOK BASINDAYIZ BIZDE. MOTIVASYONUMUZU DIRI TUTMAK VE BILGILERIMIZI PAYLAŞMAK ICIN BIR ARADAYIZ. VE KESINLIKLE IŞE YARIYOR. MESELA BU GRUP OLMASAYDI BU GECE 1 KASE SÜTLACI YIYECEKTIM.SIMDI TAKIM ARKADAŞLARIMA DUYDUĞUM SORUMLULUKTAN DOLAYI 1 KASIK ALIP TADINA BAKTIM
BU ARADA HER CUMA TARTILIP BURADA PAYLAŞMA KARARI ALDIK...
SIMDIDEN VERECEGIN KILOLAR IÇIN TEBRIK EDERIM..

Vallahi benim aldığım pahalı değil anladım o dediğin markayı bugün markete gittiğimde ilk gördüğümü aldım youtubeden araştırdım aldığım markayla çok kilo veren var 7 euro tanınmış markalara göre çok ucuz yani..
Videolarda kilo fazlaysa sabah ve akşam öğlen normal yiyin diyo yada iki öğün normal yiyip bir öğün bunu içecekmişsin

Canim doğadanım a,c, e vitaminli olanı çok iyi diğerlerine göre tavsiye ederim

Tatlım kısmetse o sütlacı istediğin kiloya indiğinde kutlama yaparken yiyeceksin ayy kendimizle gurur duydum iyi ki burdayım ❤

valla ben bu akşam yediklerimi hiç saymıyım zaten yedikten sonra dank etti kafama artık verdiğim kilolarıda almak istemiyorum bişey daha sorucam bu platformun uygulaması yok mu böyle internet sayfasından zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…