60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim dün yaptığım brokolili salata duruyo balıkta çok lezizdi sanırım aynı şeyi yicem eşim işten 3 buçuk gibi geliyo biz o saatte sıcak yemek yiyoruz..Ona ve çocuklara Güveç ve bulgur pilavı yaptım demin yemekler hazır bende brokoliyi kemircem artık

Bişey dicem bi eteğim vardı 60 kilo fln ken almıştım bu yazdan sonra kilo alınca fermuarı kapanmıyodu demin deneyeyim dedim sanki fermuar daha kolay kapandı kotlarda bacak kısmından bollaşmış sanırım oluyo bişiler

Geç uyuduğum için 8 gibi yesem akşam uyuyana kadar çok vaktim olacak yakarım ellaam ☺

Ya bizde geç yiyoruz eşim geç geliyo 9 gibi ancak yiyebiliyoruz kendim erken yiyip ona gelince hazırlamayı denedim bu sefer dayanamayıp onunla da yiyorum

Ayy o da kötü iki kez yemektense bence onu bekle dicemde bayaa geç geliyomuş tühh

Ben yürüyüşe çıkmıştım yeni geldim canım masayı hazırlıyorum yemek saatimiz

Çok fazla yürüyemedim ama resmen buz kesmiş dışarısı toplamda yarım saat yürümüşümdür akşam çıkmam artık o arada markete fln da girdim bi baneyle :)

Merhaba kızlar bende
sabah 7de 1 bardak ılık suya 1 cay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
7.30 da 20 dk yürüdüm
8 de bir haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir cerry domates 3 adet, 2 adet salatalık, 3 adet zeytin ve göbek marul
Ara öğün 1 fincan yeşil çay 1 elma
Öğlen 1.5 kepçe mercimek çorbası 1 tavuk but 1 bardak ayran
Ara öğün 1 fincan sade türk kahvesi limon dilimli sade soda
Ara öğün 1 yeşil çay 1 mandalina

Şimdilik durum bu ama akşam yemeğini 20:00dan önce yiyemeyecegim gibi duruyor.
Şimdiye kadar en az 1.5 lt şu ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…