Calisinca daha zor tatlim ben evde oldugum halde bitiremiyorum cocuklardan ötürü. Allah yardımcın olsun
Sen bekarsın dimi tatlim. En güzel gunlerin tadını çıkar. Bende bakarken anamın nazlı kızıydım ama şimdi her iş bana bakıyorAnacım sağ olsun. Hiçbirşey yaptırmıyor. Allah razı olsun. Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz
Senin menünde ne var bakalimKızlar akşama hazırlıklar başladı mı
ne yiyeceksiniz
Senin menünde ne var bakalim
ben bu gece dışarı çıkıcam.en makul köfte olur diye dusunuyorum.
Bir haftada 3 kg hemde yağdan çok iyiymiş. Hemen eşime ananas sipariş ediyorum ama ben hiç acı sevmemkiKızlar birşey dicem. Bir arkadaşım diyetisyenle gidiyordu. Yag yakımı durmuştu arkadaşımın.o hafta gunde 2 dilim ananas yedi ara öğünlerde.her ara öğünde 1 dilim ananas. Ve her çorbasına yemeğine 1 çay kaşığı pul biber attı.yürüyüşle destekledi.1 haftada 3 kg yağdan vermişti. Aklınızda bulunsun.
Tatlım ananas ve pul biberi bende okumuştum yağ yakıyomuş özellikle göbek yağı birde beyaz lahana suyu içmekKızlar birşey dicem. Bir arkadaşım diyetisyenle gidiyordu. Yag yakımı durmuştu arkadaşımın.o hafta gunde 2 dilim ananas yedi ara öğünlerde.her ara öğünde 1 dilim ananas. Ve her çorbasına yemeğine 1 çay kaşığı pul biber attı.yürüyüşle destekledi.1 haftada 3 kg yağdan vermişti. Aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?