60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar birşey dicem. Bir arkadaşım diyetisyenle gidiyordu. Yag yakımı durmuştu arkadaşımın.o hafta gunde 2 dilim ananas yedi ara öğünlerde.her ara öğünde 1 dilim ananas. Ve her çorbasına yemeğine 1 çay kaşığı pul biber attı.yürüyüşle destekledi.1 haftada 3 kg yağdan vermişti. Aklınızda bulunsun.

Bir haftada 3 kg hemde yağdan çok iyiymiş. Hemen eşime ananas sipariş ediyorum ama ben hiç acı sevmemki antepliyim ama hiç acı sevmem

Kızlarr hepsini okudum yazdıklarınızın akıl akıldan bilgi bilgiden üstündür çok yararlı oluyo bu hatırlatmalarınız ve uyarılarınız iyi ki varsınız ❤

Tüm uyarılarınızı yorumlarınızı dikkate alıp uygulamaya çalışıyorum..

Ömür biter ev işi bitmez canım benim ahahaha

Bugün daha çok su içebildim hayret düne göre bu saat olmasına rağmen 1 lityeye yaklaştı

Toza gelince tatlım sadece 1 öğün içiyorum oda akşamları umarım zararı dokunmaz Almanlar yaş tahtaya basmaz ama yinede temkinli olmak gerek

Keten tohumu bende burda bulsam iyi olur bi bakayım..Ayrıca Tr gibi aktar olayı yok burda siz o konuda şanslısınız..

Huzurlu akşamlar diliyorum hepinize şimdiden..

Tatlım ananas ve pul biberi bende okumuştum yağ yakıyomuş özellikle göbek yağı birde beyaz lahana suyu içmek

Yani bir kaç yaprağını günlük haşlıyomuşsun tercihe göre limon katarak içiyomuşsun

Ben lahana suyunu geçen hafta yaptım tarife uyarak ama bünyeye göre degisiyo sanırım bende kabızlık yaptı bu hafta devam etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…