- 25 Şubat 2018
- 280
- 485
- 18
- 38
Ben 4 sene önce diyetisyen yardımı ile 13 kg vermiştim.o zaman her sabah 1 bardak ılık su 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal karışımını içiyordum. Limonlu su tansiyonumu düşürdüğü için onu kullanamıyorum.
Evet o vermişti.sonra alışınca bali kesmiştik. Sadece elma sirkesi ve şu içmeye devam etmistim. Alışıyor bünye bir süre sonra
Kızlar selamlar
Bugün hiç uyanasım gelmedi yattım uyudum kahvaltı öğününü kaçırdım tühh yaa anlıycanız öğün atladım şimdi kahve içiyorum hiç aç değilim acıkınca yine hafif bişeyler yiyip akşam tozu içicem
Yani o verdiğim 13 kg beni 3.5 yıl idare etti.bu sene yine kaçırdım kontrolü. şimdi yine başladım. Benim bildiğim kilo vermek için vücudun bazik olması gerekiyor. O sebepten sirkeli limonlu ya da karbonatlı şu içiliyor. Yağ yakımının olması için. O sebeple de asitli içeceklerden uzak duruluyor. Türk kahvesi dışındaki kahvelerde asitli diye biliyorum.
Işler bitmedi mi tatlim bu kadar yorma kendini yine dagilacakOrtalığı topliyim uğrarım yine
Bugün bende ac değilim nedense hafif şeyler yedim o da sonrasında çok acıkıp çok yememek için. Keşke iştahım hep böyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?