60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 4 sene önce diyetisyen yardımı ile 13 kg vermiştim.o zaman her sabah 1 bardak ılık su 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal karışımını içiyordum. Limonlu su tansiyonumu düşürdüğü için onu kullanamıyorum.

Diyetisyen mi tavsiye etmişti sabahları kullanman için
Canım ne güzel ya isteyince ne kadar güzel vermişsin kiloları azıcık azim lazım bize

Evet o vermişti.sonra alışınca bali kesmiştik. Sadece elma sirkesi ve şu içmeye devam etmistim. Alışıyor bünye bir süre sonra

Evet o vermişti.sonra alışınca bali kesmiştik. Sadece elma sirkesi ve şu içmeye devam etmistim. Alışıyor bünye bir süre sonra

Hala devam edebiliyor musun canım faydasını gördün mü önceden kullandığın da
bende mi başlasam bilemedim umudumu kaybetmeden azıcık kilo versem motivasyonum tavan yapacak

Kızlar selamlar
Bugün hiç uyanasım gelmedi yattım uyudum kahvaltı öğününü kaçırdım tühh yaa anlıycanız öğün atladım şimdi kahve içiyorum hiç aç değilim acıkınca yine hafif bişeyler yiyip akşam tozu içicem

Yani o verdiğim 13 kg beni 3.5 yıl idare etti.bu sene yine kaçırdım kontrolü. şimdi yine başladım. Benim bildiğim kilo vermek için vücudun bazik olması gerekiyor. O sebepten sirkeli limonlu ya da karbonatlı şu içiliyor. Yağ yakımının olması için. O sebeple de asitli içeceklerden uzak duruluyor. Türk kahvesi dışındaki kahvelerde asitli diye biliyorum.

Sirkeli suyu bende içiyodum biara midemi bulandırmazsa tekrar içicem de normal su işini ne yapcam bilmiyorum elimde su şişesiyle geziyorum ama elim gitmiyo zorluyorum kendimi tuzlu bişey yemedikçe susamıyorum zaten off

Canım benim yerime de yat çok erken kalktım uykusuZluk çekiyorum çok fena
Bugün hiç birşey yemedin aç ta değilsin canım dikkat et kendine o aldığın tozu tüket elbette ama normal beslenmeni de ihmal etme

İçmeyi deneyeyim bende
Ben filtre kahve çok içiyorum günlük 3 fincan oluyor bunun zararı var mı bilemedim bir yerde okumuştum kalorisi minimum diye ondan içiyordum ama bu asitli olma durumu aklımı karıştırdı

Kızlar yemeden olmas.metabolizmaniz yavaşlar ve kan şekeriniz düşer. Böylelikle bir sonraki öğünde farkında olmadan daha fazla yersiniz. Vücudunuzda fazla insulin salgılanır. Fazladan salgılanan ve kullanmaya gerek kalmayan insulinlerde gobeginizde yağ olarak depolanır. Bu sebeple az ve sık yemeliyiz. Ozellikle kahvaltıyı atlamanız lazim.buna dikkat edelim

Bugün oğlum uyumuyo nedense. Kızım oyun oynayalım diye peşimde geziyo. işler güçler beni bekler daha yemek var ah kadın olmak ne zor is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…