60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Melindaa protein tozuna bende baktım oldukça faydalı diyor uzmanlar. Umarım senin zayiflamana da katkı saglar

Ben lahana suyunu geçen hafta yaptım tarife uyarak ama bünyeye göre degisiyo sanırım bende kabızlık yaptı bu hafta devam etmedim
Aslında lahana bağırsak çalıştırır ama suyu olunca belki değişiyo zaten diyetlerin püf noktası vucudu tanımak ve birde kan grubuna göre dikkat etmek diye bişey var örneğin ben O rh + benim grubun ekmek ve türevlerinden kesinlikle uzak durması gerekmiş amaa bennnn bilakis içine düşüyodum

Merhaba,buradakı arkadaslar takımda yer alan arkadaşlar değil dimi yanı ayrı bır grup sanırsammm
Aynı kg aralıgındakılerın bırlıkte zayıflamaları da mantıklı olmus bır anlamda
Ben 5. Takımdan mezun oldum 67 yım ama 63 olmalıyım

Tebriklerr
O zaman sende bize katıl 63 kiloya inmeni hep beraber kutlayalım

Mezuniyetin hayırlı olsun. Bizde bu hafta başladık herkes kendince biseyler deniyor ve birbirimizle paylaşıyoruz. Cuma da tartılma günümüz. Istersen katilabilrsin

Tesekkur ederım sıcak karsılamanız için
Aslında guzel olur ama bır yandan da tartılmayı bırakmak ıstıyorum normale donebılmek ıcın
Bır sure aranızda olayım önce tartılmadan olmazsa
Dengeleyerek korumaya calısıyorum

Kızlar bugünkü yediklerini paylaşıyorum.
Sabah 8.00de 1 bardak ılık sirkeli ballı şu
08.30da 1 kase sut yulaf ve nesfit
Ara öğün 1 elma yeşil çay
13.30 lor ile yapılmış omlet domates salatalık çeyrek gizleme birazcık reçel
Yeşil çay sade türk kahvesi sade soda
Ara öğün 1 adet portakal
20.00 da 4 adet ızgara köfte 1 bardak ayran
Çeyrek ayva tatlısı yeşil cay
3lt den fazla su

Süpersin

Mükemmel hem aç kalmamışsın hem sağlıklı yemişsin canımm ❤

Hepiniz sağolun inşallah erkenden geçer ne kışmış arkadaş ya bi bitmedi hastalıklar bende yarın bin adıma başlıyorum bide ben kahvaltı yerine bir ara yulaf yedim hem metabolizmam çok hızlandı hem doyurucu ve süper süt yapıyo şimdi tekrar başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…