60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdi yoğurt + keten tohumu saati ama canim çok tatlı istiyo onun yerine tarçınlı süt icecem bakalım
Geçti mi canim tatlı isteğin... inş atlatmışsındır o krizi.
Bende bugün düzeni bozdum diye üzülüyordum ama sizin akşam menülerinizi görünce gaza geldim. Bende akşamı gecistirerek dengeyi saglamaya karar verdim. Bugün hepinize çok özendim vallahi... maşallah size...

Arkadaşlar bnde kilo vermek isteyen biriyim☺1 yaşında bir bebeğim var ve emziriyorum peşinden ne kadar çok kosarsan o kadar acikiyorsun bu yemek problemine çözüm arıyorum...

Tarçınlı süte çay kaşığının ucuyla şeker attım öyle atlattım neyseki canim benim. Sen geçiştirme salata falan biseyler ye ki sonra çok acikma

Arkadaşlar bnde kilo vermek isteyen biriyim☺1 yaşında bir bebeğim var ve emziriyorum peşinden ne kadar çok kosarsan o kadar acikiyorsun bu yemek problemine çözüm arıyorum...
Aramıza hoşgeldin canim. Bende de 2 tane biri 3 yaşında biri 3 aylık. Denediklerimi aktarayim 7 zeytin 1 incir birlikte yenince tok tutuyo haşlanmış yumurta da öyle tarçınlı süt yağ yakıyormuş yeni başladım ayrıca sütü artırıyormuş ve rezene hem süt yapiyo hem zayiflatiyo

Teşekkür ederim hosbuldum...ya aslında kolay kilo verebilen bir yapım var ama olay boğazı tutmakta bnde onu yapamıyorum geçen hafta inatlastim iki kilo verdim ama ekmek ve abur cuburu kesemiyorum ışte dayanbildigim bir hafta

Çoğumuz ayniyiz aslında ama bu grup işi iyi oluyo birbirimizi motive ediyoruz. Ben bugün tatlı krizine girdim mesela ama yemedim hemen sayfayı açıp mesajlara baktım

Hoşgeldin tatlım Allah bağışlasın yürüyomu yürüdüğünde daha çok koşturacaksın emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…