- 25 Şubat 2018
- 280
- 485
- 18
- 38
Geçti mi canim tatlı isteğin... inş atlatmışsındır o krizi.Şimdi yoğurt + keten tohumu saati ama canim çok tatlı istiyo onun yerine tarçınlı süt icecem bakalım
Tarçınlı süte çay kaşığının ucuyla şeker attım öyle atlattım neyseki canim benim. Sen geçiştirme salata falan biseyler ye ki sonra çok acikmaGeçti mi canim tatlı isteğin... inş atlatmışsındır o krizi.
Bende bugün düzeni bozdum diye üzülüyordum ama sizin akşam menülerinizi görünce gaza geldim. Bende akşamı gecistirerek dengeyi saglamaya karar verdim. Bugün hepinize çok özendim vallahi... maşallah size...
Yapabildin mi tatlimYouTube a step videosu yazsak çıkar değil mi bi baksam belki gaza gelir yaparım
Herhangi bi problem var mi tatlim paylaşmak istermisin ona göre yardımcı olmaya calisalimBen de deneyeyim canım ama dereotu Karaman prolaktin hormonunu yükseltiyor ki ben bebek istiyorum ama olmuyor
Aramıza hoşgeldin canim. Bende de 2 tane biri 3 yaşında biri 3 aylık. Denediklerimi aktarayim 7 zeytin 1 incir birlikte yenince tok tutuyo haşlanmış yumurta da öyle tarçınlı süt yağ yakıyormuş yeni başladım ayrıca sütü artırıyormuş ve rezene hem süt yapiyo hem zayiflatiyoArkadaşlar bnde kilo vermek isteyen biriyim☺1 yaşında bir bebeğim var ve emziriyorum peşinden ne kadar çok kosarsan o kadar acikiyorsun bu yemek problemine çözüm arıyorum...
Erkek infertelitesi galiba canım valla uğraşıyoruz doktor doktorHerhangi bi problem var mi tatlim paylaşmak istermisin ona göre yardımcı olmaya calisalim
Yapabildin mi tatlim
Spordan mi bahsediyorsunuz kızlarYok canım yapayım diye işte düşünüyorum eve geliyorum yorgunluktan yığılıp kalıyorum sözde kaldı bugün de
Spordan mi bahsediyorsunuz kızlar
Link atmak yasakmı bilmiyorum o yüzden atamadım canımYouTube a step videosu yazsak çıkar değil mi bi baksam belki gaza gelir yaparım
Rabbim acil şifa versin tatlim tez zamanda bi evlat nasip etsin insallah hayırlısıylaErkek infertelitesi galiba canım valla uğraşıyoruz doktor doktor
Bendee aminn diyeyim Rabbim isteyen herkese versinRabbim acil şifa versin tatlim tez zamanda bi evlat nasip etsin insallah hayırlısıyla
Çoğumuz ayniyiz aslında ama bu grup işi iyi oluyo birbirimizi motive ediyoruz. Ben bugün tatlı krizine girdim mesela ama yemedim hemen sayfayı açıp mesajlara baktımTeşekkür ederim hosbuldum...ya aslında kolay kilo verebilen bir yapım var ama olay boğazı tutmakta bnde onu yapamıyorum geçen hafta inatlastim iki kilo verdim ama ekmek ve abur cuburu kesemiyorum ışte dayanbildigim bir hafta
Bende öyleyim ya düşünce de neler neler yapıyorum ama icraata gelinceYok canım yapayım diye işte düşünüyorum eve geliyorum yorgunluktan yığılıp kalıyorum sözde kaldı bugün de
Hoşgeldin tatlım Allah bağışlasın yürüyomu yürüdüğünde daha çok koşturacaksın emin olArkadaşlar bnde kilo vermek isteyen biriyim☺1 yaşında bir bebeğim var ve emziriyorum peşinden ne kadar çok kosarsan o kadar acikiyorsun bu yemek problemine çözüm arıyorum...
Bende öyleyim ya düşünce de neler neler yapıyorum ama icraata gelince
Link atmak yasakmı bilmiyorum o yüzden atamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?