Ben bugün 3 büyük kupa rezene içtim tadı fena degilBitki çayları hazır mı kuzular bu buzz gibi hava da
Ya sen gerçekten çok iyi gidiyorsun hem ana hem ara öğünlere dikkat ediyorsun böyle devam et sana baktıkça gaza geliyorum supersinKızlar bugünkü yediklerini paylaşıyorum.
Sabah 8.00de 1 bardak ılık sirkeli ballı şu
08.30da 1 kase sut yulaf ve nesfit
Ara öğün 1 elma yeşil çay
13.30 lor ile yapılmış omlet domates salatalık çeyrek gizleme birazcık reçel
Yeşil çay sade türk kahvesi sade soda
Ara öğün 1 adet portakal
20.00 da 4 adet ızgara köfte 1 bardak ayran
Çeyrek ayva tatlısı yeşil cay
3lt den fazla su
Gerçekten miYa sen gerçekten çok iyi gidiyorsun hem ana hem ara öğünlere dikkat ediyorsun böyle devam et sana baktıkça gaza geliyorum supersin
bende iki kupa içtim bugünn tatlım ayy süpermiyiz neyiz
Ben bugün 3 büyük kupa rezene içtim tadı fena degil
Istersen katılabilirsin elbette hatta hoşgeldin aramıza evet herkes kendince biseyler yapiyo ve birbirimize destek oluyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz cuma günü de tartılma günümüzKızlar beni de aranıza alır misiniz belli bir diyet yok sanırım yaptıklarımızı mi paylaşıyoruz 63 kiloyum hedefim 58 ama çok zor 60 olsam yeter banaben şu içme özürlüyüm ve boğazım çok sağlam maşallah kendime nasıl dur diyeceğim
Çok teşekkür ederim :)Öyle mi abbow iki gün var ben o zaman haftaya cumaya katılayım moralim bozulmasınIstersen katılabilirsin elbette hatta hoşgeldin aramıza evet herkes kendince biseyler yapiyo ve birbirimize destek oluyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz cuma günü de tartılma günümüz
Kızlar beni de aranıza alır misiniz belli bir diyet yok sanırım yaptıklarımızı mi paylaşıyoruz 63 kiloyum hedefim 58 ama çok zor 60 olsam yeter banaben şu içme özürlüyüm ve boğazım çok sağlam maşallah kendime nasıl dur diyeceğim
Sağ ol canım hoş buldum :)Hoşgeldin canım
Yok canim sen katıl tartılma işini haftaya bırakırsın zaman kaybetmeden biyerden başlamak lazım :)Çok teşekkür ederim :)Öyle mi abbow iki gün var ben o zaman haftaya cumaya katılayım moralim bozulmasın
Hoşgeldin canim aramıza .hayirli olsunKızlar beni de aranıza alır misiniz belli bir diyet yok sanırım yaptıklarımızı mi paylaşıyoruz 63 kiloyum hedefim 58 ama çok zor 60 olsam yeter banaben şu içme özürlüyüm ve boğazım çok sağlam maşallah kendime nasıl dur diyeceğim
Tuh çok geçmiş olsun canim. Arada düzensizlik olabilir bozma moraliniKızlar bugün benim durum pek parlak sayilmaz.geziye geldim sabab kahvaltı edemedigim için. Çeyrek ekmek tost yedim. Sonda 11.30 gibi 2 dilim kepekli tost ekmegi ile yine tost ve ayran bulabildim. Şimdiye kadar 1 lt su ictim. Lakin ölüyorum başımın ağrısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?