60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya sen gerçekten çok iyi gidiyorsun hem ana hem ara öğünlere dikkat ediyorsun böyle devam et sana baktıkça gaza geliyorum supersin

Kızlar günaydınnn
Kahvaltımı atlamıycam bugün
Alt komşumun kocası geceleri çalışıyo bazen yalnız diye ona iniyorum geç saatte. Oda yarasa benim gibi oturuyo çünkü :)
Kızı 22 yaşında üç hafta önce tüp mide ameliyatı oldu 100 kiloyla 87 ye düşmüş İzmirde yaptırdılar ameliyatı kız iki kaşık çorbayla doyuyo

Istersen katılabilirsin elbette hatta hoşgeldin aramıza evet herkes kendince biseyler yapiyo ve birbirimize destek oluyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz cuma günü de tartılma günümüz

Istersen katılabilirsin elbette hatta hoşgeldin aramıza evet herkes kendince biseyler yapiyo ve birbirimize destek oluyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz cuma günü de tartılma günümüz
Çok teşekkür ederim :)Öyle mi abbow iki gün var ben o zaman haftaya cumaya katılayım moralim bozulmasın

Kızlar bugün benim durum pek parlak sayilmaz.geziye geldim sabab kahvaltı edemedigim için. Çeyrek ekmek tost yedim. Sonda 11.30 gibi 2 dilim kepekli tost ekmegi ile yine tost ve ayran bulabildim. Şimdiye kadar 1 lt su ictim. Lakin ölüyorum başımın ağrısından.

Tuh çok geçmiş olsun canim. Arada düzensizlik olabilir bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…