- 21 Ocak 2015
- 368
- 587
- 103
- 35
IctiiimmmKızlar su içmeyi unutmayalım bastırın haydi bir bardak daha su içelim
Evet ama bnde pek heyecan yok bi değişiklik hissetmiyorum hatta şişliğim var diyebilirimKızlar yarın tartı günü
Balsız mi iciyorsun canim. Alıştı mi bünyan..Günaydınlar kızlar işteydim anca yazıyorum
Sabah sirkeli bir su bardağı su içtim
Yarım saat sonra kahvaltı da iki haşlanmış yumurta ceviz peynir salatalık yedim
Şimdilik böyle
Balsız mi iciyorsun canim. Alıştı mi bünyan..
Evet ama bnde pek heyecan yok bi değişiklik hissetmiyorum hatta şişliğim var diyebilirim
Duygularıma düşüncelerime nasıl da tercüman oluyor bu cümleler. Yarın için gerginim. Ya azalma yoksa diye. Dün de kaçırmıştım zaten.Adet mi olacaksın acaba canım eğer öyleyse adet öncesi tartı gerçeği göstermezmiş tartılıp ta Canını sıkma öyle bi durum da
Bende de çok bi değişiklik YÖK gibi ama yılmak YÖK aynen devam
Kızlar ben adet öncesi nutellayı kaşıkla yiyorum normalde feci tatlı krizim oluyo iki hafta içinde kirlencem iyi ki bu haftaya denk gelmedi yoksa bi iştah bi tatlı için delirmeceler sormayınDuygularıma düşüncelerime nasıl da tercüman oluyor bu cümleler. Yarın için gerginim. Ya azalma yoksa diye. Dün de kaçırmıştım zaten.
Olabilir canim 4 ay oldu doğum yapalı daha hiç adet olmadimAdet mi olacaksın acaba canım eğer öyleyse adet öncesi tartı gerçeği göstermezmiş tartılıp ta Canını sıkma öyle bi durum da
Bende de çok bi değişiklik YÖK gibi ama yılmak YÖK aynen devam
Şimdi baktim canim internetten meyve üzerine bitter cikolata rendelemeyi önermişler. Ben eve almıyorum nutella. Alınca ben de dayanamiyorim cunkuKızlar ben adet öncesi nutellayı kaşıkla yiyorum normalde feci tatlı krizim oluyo iki hafta içinde kirlencem iyi ki bu haftaya denk gelmedi yoksa bi iştah bi tatlı için delirmeceler sormayın
Duygularıma düşüncelerime nasıl da tercüman oluyor bu cümleler. Yarın için gerginim. Ya azalma yoksa diye. Dün de kaçırmıştım zaten.
Yarın tartı günü evett umarım moralimiz bozulmaz
Olabilir canim 4 ay oldu doğum yapalı daha hiç adet olmadim
Canim muhtemel yarın ilk biz yazıcaz ölçüm sonuçlarını. Anladığım kadarıyla ikimiz erken kalkıyoruz. Ins hepimiz umduğumuzdan iyi sonuçlarla karşılaşırız. Ben basladigimiz kiloyu ve yarını kilomuzu ve de farkı yazalım diyorum. Ne dersin?İnşaallah canım beklentiyi çok yüksek tutmayalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım zira moral bozukluğu şuan ihtiyacımız olan en son şey bile değil motivasyonumuzun bozulmasına izin vermeyelim kızlar
Canim muhtemel yarın ilk biz yazıcaz ölçüm sonuçlarını. Anladığım kadarıyla ikimiz erken kalkıyoruz. Ins hepimiz umduğumuzdan iyi sonuçlarla karşılaşırız. Ben basladigimiz kiloyu ve yarını kilomuzu ve de farkı yazalım diyorum. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?