Önemli değil canım baktım YouTube den teşekkür ederim
Yaptım canım yaptım tşk ederim hemde zaman nasıl geçti anlamadımSen yapabildiysem tebrik ederim canım süpersin
Yaptım canım yaptım tşk ederim hemde zaman nasıl geçti anlamadım
Amin canım inşallah Allah razı olsunRabbim acil şifa versin tatlim tez zamanda bi evlat nasip etsin insallah hayırlısıyla
Henüz değil ☺ herkes öyle diyo insllah öyle olur yaklaşık 10 kilo fazlam var 2 3 kilo verip geri alıyorumHoşgeldin tatlım Allah bağışlasın yürüyomu yürüdüğünde daha çok koşturacaksın emin ol
Merhaba slhmm biz birlikte diyet yapıyoruz yani herkes kendince bi diyet yapiyo ve birbirimizle paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz istersen sen de katılabilirsinMerhabalar :) benimde 9 aylık bi oğlum var. Ve 10 kilo fazlam var. Basen ve bacaklarım ince sadece göbeğim var bana ne önerirsiniz
Benimde tam tersi kizimda doğum sonrası eski kilomdaydim bu oğlanda benim iştahını açtı ve üstüne kilo aldım. Galiba ilk doğumda vücut kendini cabuk toparliyo ama ikincideOglumda kilo problemim yoktu doğum sonu ideal kiloma cabuk dönmüştüm ama bu kiz benim istahimi daha açtı sanki
İlk çocukta çok kolay oluyo vermek genelde ikinci ve sonrası problem :/Oglumda kilo problemim yoktu doğum sonu ideal kiloma cabuk dönmüştüm ama bu kiz benim istahimi daha açtı sanki
SelamlarMerhabalar :) benimde 9 aylık bi oğlum var. Ve 10 kilo fazlam var. Basen ve bacaklarım ince sadece göbeğim var bana ne önerirsiniz
:) katıldım bile sabah kahvaltı yapmadım sadece çay içtimMerhaba slhmm biz birlikte diyet yapıyoruz yani herkes kendince bi diyet yapiyo ve birbirimizle paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz istersen sen de katılabilirsin
Peki acikmadinmi şimdiye kadar:) katıldım bile sabah kahvaltı yapmadım sadece çay içtim
Ben geç kaldım konuya ama günaydın tatlimGünaydınlar kızlar işteydim anca yazıyorum
Sabah sirkeli bir su bardağı su içtim
Yarım saat sonra kahvaltı da iki haşlanmış yumurta ceviz peynir salatalık yedim
Şimdilik böyle
Ay evet ya yemek yapma işi zorluyor hakikaten benim kız ufak besleyici olsun diye bol tereyağlı falan yapıyorum ama yiyemiyorumGünaydın faslını kaçırdım tünaydın canlarrr
Kahvaltımı yaptım bi saat önce iki yumurta kepek ekmeği iki minnak dilim peynir ve yarım domates bi kupa kahve eşliğinde sütlü tatlandırıcılı
Mutfakta yemek hazırlıyorum eh ahalisine yiyemiyeceğin yemeği pişirmekte ne zormuş
Su içmeye zorluyorum kendimi ama bugün hiç içesim yookkk off
Açım kuzum su içiyorum acıkdıkça :)Peki acikmadinmi şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?