60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar :) benimde 9 aylık bi oğlum var. Ve 10 kilo fazlam var. Basen ve bacaklarım ince sadece göbeğim var bana ne önerirsiniz

Merhabalar :) benimde 9 aylık bi oğlum var. Ve 10 kilo fazlam var. Basen ve bacaklarım ince sadece göbeğim var bana ne önerirsiniz
Merhaba slhmm biz birlikte diyet yapıyoruz yani herkes kendince bi diyet yapiyo ve birbirimizle paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz istersen sen de katılabilirsin

Oglumda kilo problemim yoktu doğum sonu ideal kiloma cabuk dönmüştüm ama bu kiz benim istahimi daha açtı sanki
Benimde tam tersi kizimda doğum sonrası eski kilomdaydim bu oğlanda benim iştahını açtı ve üstüne kilo aldım. Galiba ilk doğumda vücut kendini cabuk toparliyo ama ikincide

Günaydın faslını kaçırdım tünaydın canlarrr
Kahvaltımı yaptım bi saat önce iki yumurta kepek ekmeği iki minnak dilim peynir ve yarım domates bi kupa kahve eşliğinde sütlü tatlandırıcılı
Mutfakta yemek hazırlıyorum eh ahalisine yiyemiyeceğin yemeği pişirmekte ne zormuş
Su içmeye zorluyorum kendimi ama bugün hiç içesim yookkk off

Ay evet ya yemek yapma işi zorluyor hakikaten benim kız ufak besleyici olsun diye bol tereyağlı falan yapıyorum ama yiyemiyorum bu arada ben de kahveyi sütlü ve şekerli içiyorum günde 3-4 kupa oluyo tabi bu da kilo vermeyi engeller dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…