Bnde bugün iyiyim su içmeye çabalamak dışındaMerhaba kızlar napyrsnz ben bugun Fena gıtmıyorum
Sızde durumlar nasıl
Bende yapamıyorum maalesef vücut süt üretmek için kalori harciyormus ona güveniyorumKızlar spor yapabilen var mı aranız da
Ben yapamaz oldum
Hoşgeldin canımKızlar beni de aranıza alır misiniz belli bir diyet yok sanırım yaptıklarımızı mi paylaşıyoruz 63 kiloyum hedefim 58 ama çok zor 60 olsam yeter banaben şu içme özürlüyüm ve boğazım çok sağlam maşallah kendime nasıl dur diyeceğim
E koştururken bi sürü kalori harcamışsındır ne guzelKızlar bu saate kadar iyi geldim sorun yok şimdilik 1 litreye yakın su içtim bir saate kadar sıcak öğünümü yicem..
Bugün youtubede 42 dk lık bi step videosu var onu yapcam yürüyüş kalsın bugün çünkü sabah beri dışardaki işlerim için koşturuyodum
Oh afiyet olsun güzel menuBen de bugün bir litreye yakın şu içtim akşama ton balığı salata ve çorba var ekmek yok :)
Merhaba hoşgeldin aynı kilo ve hedefdeyiz inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz biz de bu iştah varken çoktur ama :)Kızlar beni de aranıza alır misiniz belli bir diyet yok sanırım yaptıklarımızı mi paylaşıyoruz 63 kiloyum hedefim 58 ama çok zor 60 olsam yeter banaben şu içme özürlüyüm ve boğazım çok sağlam maşallah kendime nasıl dur diyeceğim
Sanırım yaktım Cuma tartıda göriciğizE koştururken bi sürü kalori harcamışsındır ne guzel
Gerçekten mi ama benim boğazım çok sağlam ve yemek yemeyi seviyorum benim için çok zor olacakMerhaba hoşgeldin aynı kilo ve hedefdeyiz inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz biz de bu iştah varken çoktur ama :)
Keten tohumunu ezmeden mi koyuyorsun canımŞimdi yoğurt + keten tohumu saati ama canim çok tatlı istiyo onun yerine tarçınlı süt icecem bakalım
Evet canim ezmiyorum çiğniyorum bizim aktar böyle daha faydalı olduğunu soylediKeten tohumunu ezmeden mi koyuyorsun canım
Valla bende çok seviyorum ama mecbur vaz geçicem çünkü vaz geçtiğimde verdiğim kiloları biliyorum :)Gerçekten mi ama benim boğazım çok sağlam ve yemek yemeyi seviyorum benim için çok zor olacak
Ben de deneyeyim canım ama dereotu Karaman prolaktin hormonunu yükseltiyor ki ben bebek istiyorum ama olmuyorHa bi de dereotu koyuyorum ben yoğurda
Bende yapamıyorum maalesef vücut süt üretmek için kalori harciyormus ona güveniyorum
Kızlar bu saate kadar iyi geldim sorun yok şimdilik 1 litreye yakın su içtim bir saate kadar sıcak öğünümü yicem..
Bugün youtubede 42 dk lık bi step videosu var onu yapcam yürüyüş kalsın bugün çünkü sabah beri dışardaki işlerim için koşturuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?