60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ilk 5 gün bazılarımız istenilen bazılarımız da çok memnun etmese de kabul edilebilir sonuçlar aldık
Yeni bir haftaya başlıyoruz güzel sonuçlardan motive olmayı tatmin etmeyen sonuçlardan da ders çıkarmayı bilmemiz gerekiyor gelecek cuma çok uzakta değil istersek yaparız unutmayalım vazgeçmeyelim

Ben de gruba katılmak istiyorum kızlar , merhabalar. Yeni doğum yaptım sayılır , 3 aylık bebeğim var. 66,2 kiloyum maalesef, ilk hedefim 60 , ikinci hedefim 57 , umarım ulaşırız hep beraber hedeflerimize

Ben de gruba katılmak istiyorum kızlar , merhabalar. Yeni doğum yaptım sayılır , 3 aylık bebeğim var. 66,2 kiloyum maalesef, ilk hedefim 60 , ikinci hedefim 57 , umarım ulaşırız hep beraber hedeflerimize
Merhaba neseli68.aramıza hoş geldin. Kısaca kendimizden bahsedeyim. Biz birbirimizi motive etmek, dilencinizi yüksek tutmak için bir aradayız. Herkes kendi diyetini uyguluyor. Cuma günü ölçüm sonucunu yazıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyor, deneyimlerimizi yazıyoruz. Aramıza katılan her yeni arkadaşımızla daha güçlü daha dirençli bir grup olacağımız kanaatindeyim. Tekrardan hoşgeldin aramıza....

Hoş buldum canım. Ben şimdilik geceden bir bardak suyun içinde beklettiğim cevizin suyunu içiyorum. Ara öğünlerde de tarçınlı süt. Bebeğim sadece emiyor. Başka ne yapabilirim

Hoşgeldin canım
İlk doğumsa kilo yerleşmemiştim eminim kolayca verirsin emziren anne diyet yaparken ne yemeli netten biraz araştır bence çünkü sütün azalabilir belki tam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…