Evet canim 2 gün ananas yedim her öğünün yanındaTebrikler canim. Gayet iyi bir sonuç 5 gün için. Ananasa devam ettin mi?
Süpersin canim ya işte sporun farkı pazartesi bende spora basliyorumKızlarrr
Başlangıç kilo 68
Şuan 65.8
Sağol tatlımSüpersin canim ya işte sporun farkı pazartesi bende spora basliyorum
Hemen spora başlıyorumKızlarrr
Başlangıç kilo 68
Şuan 65.8
Bugün kendime ananas aldim. Her gün yiyecegim canim.pul bibere de başlıyorum. Sen her öğün de mi yedin ara öğünlerde miEvet canim 2 gün ananas yedim her öğünün yanında
Ne güzel işte tatlim azcik dikkat etmekle bu kadar olduysa biraz spor ve biraz aha dikkatle daha çok vereceksin demekki
Kızlarrr
Başlangıç kilo 68
Şuan 65.8
Her ana öğünde yedim canim ara öğün yerine tarçınlı süt içiyorum benBugün kendime ananas aldim. Her gün yiyecegim canim.pul bibere de başlıyorum. Sen her öğün de mi yedin ara öğünlerde mi
Aramıza hoşgeldinBen de gruba katılmak istiyorum kızlar , merhabalar. Yeni doğum yaptım sayılır , 3 aylık bebeğim var. 66,2 kiloyum maalesef, ilk hedefim 60 , ikinci hedefim 57 , umarım ulaşırız hep beraber hedeflerimize
Hoş buldum canımAramıza hoşgeldin
Merhaba neseli68.aramıza hoş geldin. Kısaca kendimizden bahsedeyim. Biz birbirimizi motive etmek, dilencinizi yüksek tutmak için bir aradayız. Herkes kendi diyetini uyguluyor. Cuma günü ölçüm sonucunu yazıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyor, deneyimlerimizi yazıyoruz. Aramıza katılan her yeni arkadaşımızla daha güçlü daha dirençli bir grup olacağımız kanaatindeyim. Tekrardan hoşgeldin aramıza....Ben de gruba katılmak istiyorum kızlar , merhabalar. Yeni doğum yaptım sayılır , 3 aylık bebeğim var. 66,2 kiloyum maalesef, ilk hedefim 60 , ikinci hedefim 57 , umarım ulaşırız hep beraber hedeflerimize
Ben de gruba katılmak istiyorum kızlar , merhabalar. Yeni doğum yaptım sayılır , 3 aylık bebeğim var. 66,2 kiloyum maalesef, ilk hedefim 60 , ikinci hedefim 57 , umarım ulaşırız hep beraber hedeflerimize
Hoş buldum canım. Ben şimdilik geceden bir bardak suyun içinde beklettiğim cevizin suyunu içiyorum. Ara öğünlerde de tarçınlı süt. Bebeğim sadece emiyor. Başka ne yapabilirimMerhaba neseli68.aramıza hoş geldin. Kısaca kendimizden bahsedeyim. Biz birbirimizi motive etmek, dilencinizi yüksek tutmak için bir aradayız. Herkes kendi diyetini uyguluyor. Cuma günü ölçüm sonucunu yazıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyor, deneyimlerimizi yazıyoruz. Aramıza katılan her yeni arkadaşımızla daha güçlü daha dirençli bir grup olacağımız kanaatindeyim. Tekrardan hoşgeldin aramıza....
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Hoşgeldin canımBen de gruba katılmak istiyorum kızlar , merhabalar. Yeni doğum yaptım sayılır , 3 aylık bebeğim var. 66,2 kiloyum maalesef, ilk hedefim 60 , ikinci hedefim 57 , umarım ulaşırız hep beraber hedeflerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?