- 21 Ocak 2015
- 368
- 587
- 103
- 35
Canim muhtemel yarın ilk biz yazıcaz ölçüm sonuçlarını. Anladığım kadarıyla ikimiz erken kalkıyoruz. Ins hepimiz umduğumuzdan iyi sonuçlarla karşılaşırız. Ben basladigimiz kiloyu ve yarını kilomuzu ve de farkı yazalım diyorum. Ne dersin?
Işte bu yaaaa.... birbirimizi böyle motive ettiğimiz sürece başaramayacagimiz is veremeyeceğimiz kilo yok. Harikasın.....Kızlar biz bu yola pazar çıktık yarın cuma günü yani 5 günün sonuçları alınacak tartı gününde o yüzden çok büyük beklentilere girmeyelim tartı da olağanüstü sonuçlar beklemeyelim tartıdaki sonucu görüp moral bozukluğu yaşamayalım kilo verme kararımızdan dönmeyelim yolun başındayz daha unutmayalım
Yarın tartı da sonuç ne olursa olsun kendimize verdiğimiz sözü tutmaya devam edelim ve vazgeçmeyelim
Işte bu yaaaa.... birbirimizi böyle motive ettiğimiz sürece başaramayacagimiz is veremeyeceğimiz kilo yok. Harikasın.....
Ben inanıyorum birlikte başaracağız biz. Hem 5 günde almadikki bu kiloları 5 günde verelim. Ama illaki vereceğiz. :)
Eşim biraz aksidir yanında başka bişeyle ilgilenmemi istemez huzursuzluk çıkmasın diye teli tablet elime alıp eşim ayaktayken ve işten gelince rahat yazamıyorum :/
Burda saat 12 ye geliyo gidim yatimde sabah olsun kilo verdimmi meraktan çatlıcamm yarın gşrz kızlar
Gunaydin canlar... bende durum su sekil;
Baslangic:72
Olcum:70.8
Fark: -1.2
Inşallah sizin daha fazla olur farkınız.mutlu günler....
Tatlım kilon zaten az olduğu için daha az vermen normal. Sakin moralini bozma. Benim ilk haftan olduğu için ve regl den çıktığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Vücut ödemi atıyor. YAPACAGIZ, BASARACAGIZ...Günaydın kızlar nasılsınız ben az önce tartıldım
Ama sonuç beklediğim gibi sporsuz anca bu kadar demek ki ama olsun tecrübe oldu gelecek hafta sporla yapacağım diyetimi bakalım nasıl olacak :)
Başlangıç : 63.5
5 günlük tartı sonucu 63.2
Giden -300 gr
Tatlım kilon zaten az olduğu için daha az vermen normal. Sakin moralini bozma. Benim ilk haftan olduğu için ve regl den çıktığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Vücut ödemi atıyor. YAPACAGIZ, BASARACAGIZ...
Süpersin canimGunaydin canlar... bende durum su sekil;
Baslangic:72
Olcum:70.8
Fark: -1.2
Inşallah sizin daha fazla olur farkınız.mutlu günler....
Bu erkekler hep böyle sanırım onlardan başka bi işimiz olmasın hep onlara hizmet edelim hep onlarla ilgilenelim istiyorlarEşim biraz aksidir yanında başka bişeyle ilgilenmemi istemez huzursuzluk çıkmasın diye teli tablet elime alıp eşim ayaktayken ve işten gelince rahat yazamıyorum :/
Burda saat 12 ye geliyo gidim yatimde sabah olsun kilo verdimmi meraktan çatlıcamm yarın gşrz kızlar
Ne güzel işte tatlim azcik dikkat etmekle bu kadar olduysa biraz spor ve biraz aha dikkatle daha çok vereceksin demekkiGünaydın kızlar nasılsınız ben az önce tartıldım
Ama sonuç beklediğim gibi sporsuz anca bu kadar demek ki ama olsun tecrübe oldu gelecek hafta sporla yapacağım diyetimi bakalım nasıl olacak :)
Başlangıç : 63.5
5 günlük tartı sonucu 63.2
Giden -300 gr
Tebrikler canim. Gayet iyi bir sonuç 5 gün için. Ananasa devam ettin mi?Tünaydın hanımlar ben 65.4 iken bugünkü tartı sonucu 64.7
-700 gram bence fena değil umarım dahada artar eksilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?