60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Erkenden düşüyorum yollara iş güç canım erkenden başlıyo bende sabah uykusuna bayılıyorum ama yapacak birşey yok

Kızlar bnde çocuklardan dolayı erken kalkıyorum ama buraya yazmak öyle kalkınca hemen olmuyo maalesef. Ama yarın için hem merak hem tedirginlik var hadi bakalım hakkımızda hayirlisi

Kızlar biz bu yola pazar çıktık yarın cuma günü yani 5 günün sonuçları alınacak tartı gününde o yüzden çok büyük beklentilere girmeyelim tartı da olağanüstü sonuçlar beklemeyelim tartıdaki sonucu görüp moral bozukluğu yaşamayalım kilo verme kararımızdan dönmeyelim yolun başındayz daha unutmayalım
Yarın tartı da sonuç ne olursa olsun kendimize verdiğimiz sözü tutmaya devam edelim ve vazgeçmeyelim

Işte bu yaaaa.... birbirimizi böyle motive ettiğimiz sürece başaramayacagimiz is veremeyeceğimiz kilo yok. Harikasın.....

Eşim biraz aksidir yanında başka bişeyle ilgilenmemi istemez huzursuzluk çıkmasın diye teli tablet elime alıp eşim ayaktayken ve işten gelince rahat yazamıyorum :/
Burda saat 12 ye geliyo gidim yatimde sabah olsun kilo verdimmi meraktan çatlıcamm yarın gşrz kızlar

Sıkıntı yapma canım ne zaman müsait olursan o zaman yazarsın

Günaydın kızlar nasılsınız ben az önce tartıldım
Ama sonuç beklediğim gibi sporsuz anca bu kadar demek ki ama olsun tecrübe oldu gelecek hafta sporla yapacağım diyetimi bakalım nasıl olacak :)
Başlangıç : 63.5
5 günlük tartı sonucu 63.2
Giden -300 gr

Tatlım kilon zaten az olduğu için daha az vermen normal. Sakin moralini bozma. Benim ilk haftan olduğu için ve regl den çıktığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Vücut ödemi atıyor. YAPACAGIZ, BASARACAGIZ...

İnşaallah canım zaten çok büyük fark beklemiyordum porsiyon küçültmeye gitmiştim evde ne varsa onu yiyordum ben şimdi de azıcık daha dikkat edeyim diyorum bakalım benim diyetten soğuma sıkılıp bırakma gibi bir problemim var oyüzden çok sıkı yapamıyorum ama sporla desteklemeyi düşünüyorum
Seninki de çok iyi maşallah diyeyim devamı gelsin inşaallah regl megl sonuç güzel motive edici ona bakalım biz değil mi ama

Bu erkekler hep böyle sanırım onlardan başka bi işimiz olmasın hep onlara hizmet edelim hep onlarla ilgilenelim istiyorlar

Ne güzel işte tatlim azcik dikkat etmekle bu kadar olduysa biraz spor ve biraz aha dikkatle daha çok vereceksin demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…