60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş buldum canım. Ben şimdilik geceden bir bardak suyun içinde beklettiğim cevizin suyunu içiyorum. Ara öğünlerde de tarçınlı süt. Bebeğim sadece emiyor. Başka ne yapabilirim
Rezene içebilirsin canim hem zayiflatiyo hem sütü arttiriyo. Bi de akşam üzeri ara öğün niyetine yogurt+dereotu+keten tohumu karıştırıp yiyebilirsin

Bugün Alman eltime gidiyoruz Allahtan onların kültürde bizim gibi davet sofrası hazırlamak yok gelenlere kuru bi pasta çıkarcak muhtemelen onuda kibarca reddedicem :)
Yaaa melindacigim.modum düşükken çok güldürdün beni.sen de çok gülersin ins. Patates kizartmasina kayıtsız kaldıysan helal sana. Olmuşsun sen nirvanaya ulaşmışsın bu iste. Eee boşuna gitmedi 5 günde o kilolar. Seni tebrik ve takdir ediyorum. Aynı gücü ben gösteremedim. Dun önüme koydular ikram tabağını. Bir dilim börek bir dilim ıslak kek ve sarmaya dayanamadım. Dun suçluluk psikolojisi ile de buraya pek girmedim.

Oyy olsun canım yaa o kadar olsun kendi yaptığım yemekte tutabiliyorum ama yediğin o tabak banada ikram edilseydi belkide yerdim kek sarma börek en sevdiğim üçlüüü

Oyy olsun canım yaa o kadar olsun kendi yaptığım yemekte tutabiliyorum ama yediğin o tabak banada ikram edilseydi belkide yerdim kek sarma börek en sevdiğim üçlüüü
Kendi evinde olsaydı bende tutardım sanirim. Ama veli ziyaretine gitmistim ve kadıncağız hamile haliyle sadece benim için hazırlamış. Yemesem çok büyük ayıp olacakti. Fazladan aldığım birkaç kalori karşımdakinin gönlünden emeğinden değerli değil diye düşündüm. Ama yine de vicdan azabını yok edemedim. Sağlık olsun...

Sağlık olsun canım benim bende öyle düşünür yerdim yüksek ihtimalle
Görmüşsünüzdür belki nette adını unuttum bi hanım var 90 dan 60 şamı ne düşmüş beynimize bu yemek bana kilo yapmıycak diye kitliyomuşuz ayol ben kitlesem beynim yanar yine kilo alırım bu şansla ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…