Bakayım birazHoşgeldin canım
İlk doğumsa kilo yerleşmemiştim eminim kolayca verirsin emziren anne diyet yaparken ne yemeli netten biraz araştır bence çünkü sütün azalabilir belki tam bilemedim
Rezene içebilirsin canim hem zayiflatiyo hem sütü arttiriyo. Bi de akşam üzeri ara öğün niyetine yogurt+dereotu+keten tohumu karıştırıp yiyebilirsinHoş buldum canım. Ben şimdilik geceden bir bardak suyun içinde beklettiğim cevizin suyunu içiyorum. Ara öğünlerde de tarçınlı süt. Bebeğim sadece emiyor. Başka ne yapabilirim
Ay patates kızartması mi hiç güzel degilki zaten hiç lezzetli de değil:):Dayan sabret yeme..
Tamam canım bunları da ekleyim diyet listeme , teşekkürlerRezene içebilirsin canim hem zayiflatiyo hem sütü arttiriyo. Bi de akşam üzeri ara öğün niyetine yogurt+dereotu+keten tohumu karıştırıp yiyebilirsin
Evet hemde hiç değil ıyyyAy patates kızartması mi hiç güzel degilki zaten hiç lezzetli de değil:)
Afiyet olsun kuzu bende bu akşam börülce salatası yiyecegimEvet hemde hiç değil ıyyy
Yok bi tanecik bilemmm yimedim kepek ekmekli domatesti peynirli yumurtalı minik bir sandvç yedim tatlımmm
Ay çok güldüm sen çok yaşa emi :)Haa bana gelince yemeyi çok iyi biliyo çok güzel çok güzel diyerek ama kendi yapamıyomuşş !!
Yaaa melindacigim.modum düşükken çok güldürdün beni.sen de çok gülersin ins. Patates kizartmasina kayıtsız kaldıysan helal sana. Olmuşsun sen nirvanaya ulaşmışsın bu iste. Eee boşuna gitmedi 5 günde o kilolar. Seni tebrik ve takdir ediyorum. Aynı gücü ben gösteremedim. Dun önüme koydular ikram tabağını. Bir dilim börek bir dilim ıslak kek ve sarmaya dayanamadım. Dun suçluluk psikolojisi ile de buraya pek girmedim.Bugün Alman eltime gidiyoruz Allahtan onların kültürde bizim gibi davet sofrası hazırlamak yok gelenlere kuru bi pasta çıkarcak muhtemelen onuda kibarca reddedicem :)
Kız yok istese öğrenir ama dışardan söylemek varken bizde yarın ne pişirsek diye kafa patlatalımAy çok güldüm sen çok yaşa emi :)
Oyy olsun canım yaa o kadar olsun kendi yaptığım yemekte tutabiliyorum ama yediğin o tabak banada ikram edilseydi belkide yerdim kek sarma börek en sevdiğim üçlüüüYaaa melindacigim.modum düşükken çok güldürdün beni.sen de çok gülersin ins. Patates kizartmasina kayıtsız kaldıysan helal sana. Olmuşsun sen nirvanaya ulaşmışsın bu iste. Eee boşuna gitmedi 5 günde o kilolar. Seni tebrik ve takdir ediyorum. Aynı gücü ben gösteremedim. Dun önüme koydular ikram tabağını. Bir dilim börek bir dilim ıslak kek ve sarmaya dayanamadım. Dun suçluluk psikolojisi ile de buraya pek girmedim.
Sağol balım dün bende kabak haşladım ton balığıyla onu yemiştim o kabaktan daha var şekilsiz şukulsuz bişi ama yicem mecburenAfiyet olsun kuzu bende bu akşam börülce salatası yiyecegim
Kendi evinde olsaydı bende tutardım sanirim. Ama veli ziyaretine gitmistim ve kadıncağız hamile haliyle sadece benim için hazırlamış. Yemesem çok büyük ayıp olacakti. Fazladan aldığım birkaç kalori karşımdakinin gönlünden emeğinden değerli değil diye düşündüm. Ama yine de vicdan azabını yok edemedim. Sağlık olsun...Oyy olsun canım yaa o kadar olsun kendi yaptığım yemekte tutabiliyorum ama yediğin o tabak banada ikram edilseydi belkide yerdim kek sarma börek en sevdiğim üçlüüü
Yaa valla bugün guldurdun beni. Yüksek enerjini burdan hissediyorim resmen. Maşallah kuzumBu arada bir zayıflama ölçüsü olarak Alman eltiyi baz almıyorum fark etsede zayıflamışsın demez sinsiiii
Sağlık olsun canım benim bende öyle düşünür yerdim yüksek ihtimalleKendi evinde olsaydı bende tutardım sanirim. Ama veli ziyaretine gitmistim ve kadıncağız hamile haliyle sadece benim için hazırlamış. Yemesem çok büyük ayıp olacakti. Fazladan aldığım birkaç kalori karşımdakinin gönlünden emeğinden değerli değil diye düşündüm. Ama yine de vicdan azabını yok edemedim. Sağlık olsun...
Yaa valla bugün guldurdun beni. Yüksek enerjini burdan hissediyorim resmen. Maşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?