Merhabalar siz de mi öğretmensiniz ? Meslektaşız. Bana önerdiğiniz şeylerin bebeğime yan etkisi olmaz değil mi yapmayı düşünüyorum daGörüşürüz canim. Iyi gezmeler.
O kadar vicdan yapma tatlim arada bir kaçamak olmus onemli değil. Cumaya daha çok yakarız o kalorileriKendi evinde olsaydı bende tutardım sanirim. Ama veli ziyaretine gitmistim ve kadıncağız hamile haliyle sadece benim için hazırlamış. Yemesem çok büyük ayıp olacakti. Fazladan aldığım birkaç kalori karşımdakinin gönlünden emeğinden değerli değil diye düşündüm. Ama yine de vicdan azabını yok edemedim. Sağlık olsun...
Pardon karıştırmışım , siz değilmişiniz. Grupta yeniyim affedin beniGörüşürüz canim. Iyi gezmeler.
Ben hazırlanayım gitcez birazdan öpüyorum sizi kızlar kısmetse sonra görüşürüz
Benim onerdiklerimi sordun sanırım canim bende emziren bir anneyim ve yazdiklarim benim uyguladiklarim. Bebeğe zararı değil yararı olacak seylerPardon karıştırmışım , siz değilmişiniz. Grupta yeniyim affedin beni
Öğretmen olan benim ama tly111 emziriyor aramızda. Bir emziren arkadaşımız daha vardi sanki. Eminim onlar bu konuda çok daha bilgi sahibidirler...Pardon karıştırmışım , siz değilmişiniz. Grupta yeniyim affedin beni
Ananas aldim dün canim. Yarin yerim artık. Pul biberi de yoğurda ya da yemeye koyup yiyorum. Ona basladim. Bu hafta 1.5 kg falan hedefliyorum.umarim olur.Gltsrygrl acı biber ve ananasa basladinmi
Kusura bakmayın karıştırdım, teşekkür ederim önerileriniz içinBenim onerdiklerimi sordun sanırım canim bende emziren bir anneyim ve yazdiklarim benim uyguladiklarim. Bebeğe zararı değil yararı olacak seyler
Merhabalar siz de mi öğretmensiniz ? Meslektaşız. Bana önerdiğiniz şeylerin bebeğime yan etkisi olmaz değil mi yapmayı düşünüyorum da
Sussam olmaz nerelerdesin? Dünden beri sesi çıkmadı sanki dimi? Yoksa benmi göremedim
Ben okudum çok yerde ama denemelerim çok kısa sürdü. Benim ihmalim yüzünden. Icindekilere bakınca çok mantıklı geliyor sonucu. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Diyetisyenle gittiğin sürede o da bana yatmadan önce 3 kasık yoğurt zerdeçal karışımı vermişti. Demek yatmadan önce yoğurt yenmesinde bir fayda var. Eee limon ve Pul biber de diyette kullanılan besinler.Kızlar yatmadan yarım saat önce yenilmesi önerilen yoğurt limon ve pulbiber karışımını deneyen yada konu ile ilgili bilgisi olan var mı bugün duydum fikrinizi almak istiyorum
Ben okudum çok yerde ama denemelerim çok kısa sürdü. Benim ihmalim yüzünden. Icindekilere bakınca çok mantıklı geliyor sonucu. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Diyetisyenle gittiğin sürede o da bana yatmadan önce 3 kasık yoğurt zerdeçal karışımı vermişti. Demek yatmadan önce yoğurt yenmesinde bir fayda var. Eee limon ve Pul biber de diyette kullanılan besinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?