60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O kadar vicdan yapma tatlim arada bir kaçamak olmus onemli değil. Cumaya daha çok yakarız o kalorileri

Benim bugünkü menum
10.00da 1 bardak ılık sirkeli şu
11.00da menemen domates salatalik gobek marul bir dilim bazlama
15.00 meyve yeşil çay
17.30 da 4 adet etsiz çiğ köfte yeşil çay
20.00da 3 yemek kaşığı çorba 3 yemek kaşığı mantarlı tavuk sote yarim kase yoğurt
Roka salatasi

Kızlar yatmadan yarım saat önce yenilmesi önerilen yoğurt limon ve pulbiber karışımını deneyen yada konu ile ilgili bilgisi olan var mı bugün duydum fikrinizi almak istiyorum

Kızlar yatmadan yarım saat önce yenilmesi önerilen yoğurt limon ve pulbiber karışımını deneyen yada konu ile ilgili bilgisi olan var mı bugün duydum fikrinizi almak istiyorum
Ben okudum çok yerde ama denemelerim çok kısa sürdü. Benim ihmalim yüzünden. Icindekilere bakınca çok mantıklı geliyor sonucu. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Diyetisyenle gittiğin sürede o da bana yatmadan önce 3 kasık yoğurt zerdeçal karışımı vermişti. Demek yatmadan önce yoğurt yenmesinde bir fayda var. Eee limon ve Pul biber de diyette kullanılan besinler.

Aynen canım içeriği hep fayda sağlayacak malzemeler fakat yatmadan önce olunca YOk etmeye çalıştığımız kiloların yağların üstüne koyar mı acaba diye endişe etmeden duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…