60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar gece geç yatıp sabah erken kalkıyorum sonrada iş güç yoksa ki bugün yoktu tekrar uyuyorum teli elime almadım uykum açılmasın diye kahvaltımı o arada yapıyorum bugün bir kaç zeytin mozzeralla peyniri kızarmış kepekli tost ekmeği ( 2 dilim ) şekersiz sütlü kahve içtim..
Su pek içemedim bu saate kadar ona canım sıkkın niye canım su istemiyo benim yaa Şimdi yine kahve içiyorum ayılıp size yazana kadar bu saat oldu

Öncelikle sana günaydın tatlim kahvaltı menüsü baya iyi. bi uzman çok su içmenin yani zorla içmenin sağlıkli olmadığını eğer vücudumuzun suya ihtiyacı varsa beynin sinyal göndereceğini söylüyordu mantıklı geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum

Sağol tatlım
Yani haklı olabilir uzman çünkü zorla alınan hiçbir gıdanın faydalı olmadığını bende duymuştum demek suda buna dahil ki aramıyorum ama gün içinde bol bol bitki çayı kahveden sıvı ihtiyacımı alıyorum tabi saf su çok daha iyi

Adet olunca karnım dümdüz oldu sanırım şişlik gitti. Bu hafta bende ümitliyim sanki kilo verdim gibi merakla cumayı bekliyorum

İnşAllah canlar hepimiz vermişizdir azdan az çoktan çok gider sözünün kanıtı gibiyiz vallaaa kilomuz çok fazla olsaydı çok daha fazla vermiş olacaktık.Ağır yaşamları izliyorum aşırı kilolular çok az zamanda fazla kilo veriyolar

Benimde öğleden sonra doktor randevum var eşimle gitcez kızlar menümü geç saatte yazarım şuan ne yicemi bilmiyorum dışarda çorbada içebilirim yanına salata alıp yada ızgara bişi bilmiyorum geceleri acıkıyorum demiştim ya şuan sanki dünyayı yemiş kadar tokum ki saat 7 buçukta kahvaltı ettim

Geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun canim demekki mide kuculuyo artık ne guzel

Haklısın canim ama evde yemek yok kalkıp yapacak halim de yok sağlıksız hazır yemeklerden de yemek istemiyorum. Su ve bitki çayıyla gecistiriyorum bakalim

Olmaz öyle hiç enerjinde kalmaz halsizlik artar allah korusun hastalanırsın mazallah
En kolayından bir çorba yap bak nasıl iyi gelecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…