1 kasımda doğum yaptım 4 ay oldu dün adet oldum canim doğumdan sonra ilk 6 ay olmayabilirmis adetCanım sen ne zaman Doğum yaptın ? Ben de henüz adet görmedim
Canim açlık migreni tetikler. Mutlaka birseyker yemelisin. Peynir çikolata ve kahve tüketme bu surecteHaklısın canim ama evde yemek yok kalkıp yapacak halim de yok sağlıksız hazır yemeklerden de yemek istemiyorum. Su ve bitki çayıyla gecistiriyorum bakalim
Öncelikle sana günaydın tatlim kahvaltı menüsü baya iyi. bi uzman çok su içmenin yani zorla içmenin sağlıkli olmadığını eğer vücudumuzun suya ihtiyacı varsa beynin sinyal göndereceğini söylüyordu mantıklı geldi ama ne kadar doğru bilmiyorumKızlar gece geç yatıp sabah erken kalkıyorum sonrada iş güç yoksa ki bugün yoktu tekrar uyuyorum teli elime almadım uykum açılmasın diyekahvaltımı o arada yapıyorum bugün bir kaç zeytin mozzeralla peyniri kızarmış kepekli tost ekmeği ( 2 dilim ) şekersiz sütlü kahve içtim..
Su pek içemedim bu saate kadar ona canım sıkkın niye canım su istemiyo benim yaaŞimdi yine kahve içiyorum ayılıp size yazana kadar bu saat oldu
Çikolata zaten yemiyorum diyetteyim :) diğerlerini de dikkate alacağım canim çok saolCanim açlık migreni tetikler. Mutlaka birseyker yemelisin. Peynir çikolata ve kahve tüketme bu surecte
Valla bende her sabah merak ediyorum ama kendimi tutuyorum. Cuma günü daha büyük sonucu göreyim diye.Tartılcaktım aç karna sabah sonra ödem bişi olur fazla çıkarım diye vazgeçtim Cumayı beklicem
Sağol tatlımÖncelikle sana günaydın tatlim kahvaltı menüsü baya iyi. bi uzman çok su içmenin yani zorla içmenin sağlıkli olmadığını eğer vücudumuzun suya ihtiyacı varsa beynin sinyal göndereceğini söylüyordu mantıklı geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bekleyelim daha mantıklı bide bir haftaya kadar regl olcam o ara su tutarsa vucudum tartıya negatif yansıycak korkuyorum :/Valla bende her sabah merak ediyorum ama kendimi tutuyorum. Cuma günü daha büyük sonucu göreyim diye.
Senin ne kadar oldu canimCanım sen ne zaman Doğum yaptın ? Ben de henüz adet görmedim
Geçmiş olsun kuzumBenimde öğleden sonra doktor randevum var eşimle gitcez kızlar menümü geç saatte yazarım şuan ne yicemi bilmiyorum dışarda çorbada içebilirim yanına salata alıp yada ızgara bişi bilmiyorum geceleri acıkıyorum demiştim ya şuan sanki dünyayı yemiş kadar tokum ki saat 7 buçukta kahvaltı ettim
Geçmiş olsun canim demekki mide kuculuyo artık ne guzelBenimde öğleden sonra doktor randevum var eşimle gitcez kızlar menümü geç saatte yazarım şuan ne yicemi bilmiyorum dışarda çorbada içebilirim yanına salata alıp yada ızgara bişi bilmiyorum geceleri acıkıyorum demiştim ya şuan sanki dünyayı yemiş kadar tokum ki saat 7 buçukta kahvaltı ettim
Benimkisi bugün tam 3 ay oldu canım. 5 aralıkta Doğum yaptımSenin ne kadar oldu canim
Haklısın canim ama evde yemek yok kalkıp yapacak halim de yok sağlıksız hazır yemeklerden de yemek istemiyorum. Su ve bitki çayıyla gecistiriyorum bakalim
Saol canim benim salata yapıp yeddim yanında da ananas şimdilik daha iyiyimOlmaz öyle hiç enerjinde kalmaz halsizlik artar allah korusun hastalanırsın mazallah
En kolayından bir çorba yap bak nasıl iyi gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?