- 25 Şubat 2018
- 280
- 485
- 18
- 38
Hoşgeldin joleya aramıza. Burda gözlemlediğim şu. Ne kadar aktif olursak moralimizi motivasyonumuzu o kadar yüksek tutuyoruz. Birbirimize psikolojik anlamda çok destek sağlıyoruz. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.Arkadaşlar merhaba araniza katılabilirmiyim cok aktif olamasamda elimden geldigince menü paylaşımı yapmaya çalışırım.bu kış 57.5 tan 64 e çıktım bugün tartida 64u görünce orda dur dedimkabul ederseniz birlikte hedefe ulaşalım derim.
Günaydın canım , merak etme hep beraber kilolarımızdan kurtulacağız. Ben de gruba ilk girdiğimde 66,2 idim. Ertesi gün 66,5 olmuşum şok oldum. Doğum şişkinlikleri hala tam olarak inmedi. Eşimle her gün mekik çekiyoruz biz , tavsiye ederim göbek varsa etki ediyorGünaydın kızlar..... nasilsiniz bugun. Hadi bugun birlik olalim hepimiz spor yapalim..hicbir sey yapmazsan evde dans edelim. Ne dersiniz????Ayrica bugün birşey fark ettim galiba aramızda en fazla kilosu olan benim.hatta gruba ilk girdiğimde standardın bile dışındaydım
Doğumdan sonra ilk kez adet oldum beni çok zorladı dünden beri hala başım ağrıyo cocuklarla ilgilenemiyorum çok fenayım. Doğal olarak bisey de yiyemedimCanım bende pazar tatil günü dedim ya rahatsız etmeyelim dedim tly111 nerdesin ne yedin içtin diye sorardık hazır yeri gelmişken n’aptın kaçamak falan oldu mu bugün
Aramıza hosgeldinArkadaşlar merhaba araniza katılabilirmiyim cok aktif olamasamda elimden geldigince menü paylaşımı yapmaya çalışırım.bu kış 57.5 tan 64 e çıktım bugün tartida 64u görünce orda dur dedimkabul ederseniz birlikte hedefe ulaşalım derim.
Ama sen çok güzel uyuyorsun diyete ve güzel su iciyorsun bence çok iyi kilo vereceksinGünaydın kızlar..... nasilsiniz bugun. Hadi bugun birlik olalim hepimiz spor yapalim..hicbir sey yapmazsan evde dans edelim. Ne dersiniz????Ayrica bugün birşey fark ettim galiba aramızda en fazla kilosu olan benim.hatta gruba ilk girdiğimde standardın bile dışındaydım
Inşallah hep birlikte sevineceğiz tatlimAyy canım benim yazdığım gibi ben çok yoğundum hafta sonu böyle oluyo iştee üzülmek yok kilo verip sevinmek var taammıı
Canim yemekten vazgecemiyorsan öncelikle yavaş yemeyi dene her lokmayı en az 10 kez çiğne. Yeşillikte çok güzel süt yapiyo bol salata yiyerek doyabilirsinİyi akşamlar kızlar. Benim biraz fazla yiyorum galiba. Ama bebeğim sadece benden besleniyor, mama yemiyor. Sabah kahvaltıdan sonra rezene çayı içtim. Ardından 1 saat sonra tarçınlı süt içtim. Akşam yemeğinde de bulgur pilavı , barbunya ve yayla çorbası içtim. Şu an da sade maden suyu içiyorum
Arkadaşlar merhaba araniza katılabilirmiyim cok aktif olamasamda elimden geldigince menü paylaşımı yapmaya çalışırım.bu kış 57.5 tan 64 e çıktım bugün tartida 64u görünce orda dur dedimkabul ederseniz birlikte hedefe ulaşalım derim.
hoş buldum canım evet fazla değil kilom ama boyum 1.55 civari onun icin 60in üzerine cikmamaliyimTabi ki katılabilirsin canım.Yani bi şekilde dur demek gerek bizim çok kilo fazlamız yok ama dikkat etmezsek üzerine eklenip alır başını gider seni anlıyorum hoşgeldin
hoş buldum canimHoşgeldin canım aramıza
hosbuldummHoş geldiniz
hoş buldum canım insallah birbirimizin motivasyonunu artırarak fazlalıklardan kurtulucazHoşgeldin joleya aramıza. Burda gözlemlediğim şu. Ne kadar aktif olursak moralimizi motivasyonumuzu o kadar yüksek tutuyoruz. Birbirimize psikolojik anlamda çok destek sağlıyoruz. Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Doğumdan sonra ilk kez adet oldum beni çok zorladı dünden beri hala başım ağrıyo cocuklarla ilgilenemiyorum çok fenayım. Doğal olarak bisey de yiyemedim
hosbuldum canimAramıza hosgeldin
Çok yemek değil de canım , zaten hepsinden en fazla 4 er kaşık yedim ama salatayı her öğünüme mutlaka ekleyeceğim. Teşekkür ederimCanim yemekten vazgecemiyorsan öncelikle yavaş yemeyi dene her lokmayı en az 10 kez çiğne. Yeşillikte çok güzel süt yapiyo bol salata yiyerek doyabilirsin
Canım sen ne zaman Doğum yaptın ? Ben de henüz adet görmedimCanlar yeni bisey öğrendim beynimiz 20 dakikada doygunluk sinyali gonderiyormus yani 20 dakika da ne kadar yersek o sonrasında doymuş hissediyormuşuz yemek yemeyi yavaslatirsak lokmaları çok çiğnersek daha az yiyerek ve daha iyi sindirerek zayıflamaya katkı sagliyormus
Inşallah hepimiz çok güzel vereceğiz canimAma sen çok güzel uyuyorsun diyete ve güzel su iciyorsun bence çok iyi kilo vereceksin
Haklısın canim ama evde yemek yok kalkıp yapacak halim de yok sağlıksız hazır yemeklerden de yemek istemiyorum. Su ve bitki çayıyla gecistiriyorum bakalimHiçbirşey yememekte olmaz canım bol bol su iç hafif sıcacık çorba da iyi bir tercih olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?