60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nerdesiniz neler yediniz bugün.benim bugünkü menum;
Sabah sirkeli ılık su
Kahvaltı: haşlanmış yumurta bir yudum ekmek peynir 3 zeytin domates salatalık yeşillik 1 çay kaşığı reçel
Ara ogun: 1 adet portakal yeşil çay
Ananas yeşil çay
Sade Türk kahvesi sade soda
Aksam: 4 kasık çorba, enginar ve 1 kase cacik

Benim gün boyunca yediklerim
Kalkınca ılık sirkeli su
Zeytin peynir domates salatalık sucuklu yumurta (haftalık kaçamadım bu olsun dedim)
Ara : greyfurt
Ara: yeşil elma
Akşam 18.30 da bir kase Mercimek çorbası
Şimdide yeşil çay içiyorum

BU hafta buna yakın gidersen müthiş sonuç alırsın canim.masallah....

Kızlar bugün çok yoğun geçti hiç uğrayamadım buraya şimdide migrenim tuttu kafam catliyo tüm yazdıklarınızı okudum bu arada kimse yokluğumu farketmemiş üzüldüm şimdi
Olur mu hiç hatta yazacaktim tly111 bugün hiç yoktu diye ama pazar ya. Belki eşinle çocuğunla çıkmışsındır diye düşündüm kuzum. Benim de şiddetli baş agrım var. Hatta yarın okuldan sonra nörolojiye randevu aldim..geçmiş olsun kuzum

Kızlar bugün çok yoğun geçti hiç uğrayamadım buraya şimdide migrenim tuttu kafam catliyo tüm yazdıklarınızı okudum bu arada kimse yokluğumu farketmemiş üzüldüm şimdi

Öncelikle geçmiş olsun canım
Senin yokluğunu fark etmemek mümkün mü canım
Demirbaşlar olarak kaldık biz yine

İyi akşamlar kızlar. Benim biraz fazla yiyorum galiba. Ama bebeğim sadece benden besleniyor, mama yemiyor. Sabah kahvaltıdan sonra rezene çayı içtim. Ardından 1 saat sonra tarçınlı süt içtim. Akşam yemeğinde de bulgur pilavı , barbunya ve yayla çorbası içtim. Şu an da sade maden suyu içiyorum

Canim emzirdiği için o konuda birşey diyemiyorum ama akşam yemeğinde hem çorba hem yemek hem pilav biraz fazla olmus gibi. Aslında çorbanın icinde de pirinc var.hic bulgur pilavına bulaşmasaydın. Salata yiyebilirsin aslında. Midede yer kaplayacağı için tok hisetmebi sağlar.

Bundan sonra daha çok dikkat edeceğim ama bulgur pilavı süt yapımında çok etkili o yüzden yiyorum. Uyarılara dikkat edeceğim

Kızlar bugün öğleden sonra misafirlerim geldi çok geç gittiler zar zor toparladım evi yorgunluktan uyumuşum koltukta :/
Sabah ne yediğimi yazmıştım öğlen ton balığı mantar sote yedim
Akşamda misafirlere hazırladığım yemeklere acıklı acıklı bakıp sadece minik bi tavuk bacağı ve salata yedim
1,5 litre su 2 kupa ısırgan çayı 2 kupa kahve
Spor bugünde yattı ama çok koşturdum eminim fazlasını yaktım

Ayy canım benim yazdığım gibi ben çok yoğundum hafta sonu böyle oluyo iştee üzülmek yok kilo verip sevinmek var taammıı

Tabi ki katılabilirsin canım.Yani bi şekilde dur demek gerek bizim çok kilo fazlamız yok ama dikkat etmezsek üzerine eklenip alır başını gider seni anlıyorum hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…