- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
günaydın şekerler hihoyyyt yeni bi hafta herkese hayırlı uğurlu olsun ve kalorilerin çok yakıldığı bi hafta olsun
ben bu sabah 60,5 geldim tartım dijital olmadığı için ara çizgide olunca buçuk diye yuvarlıyorum bu hafta yarım kilo gitmiş ben daha çok bekliyodum ama bunada şükür :teytey::teytey:
moonserosecim sende vermişsin tebrikler canım Şeniz
Kızlar günaydın.
Sanırım ben de hafta sonu fazla kaçırdım birazklava:
Ama bende çok hareketliydim.Ve kesinlikle kendimi hafif hissediyorumdelikafadulden
Bu arada bir arkadaşım 3 ayda 27 kilo vermiş.Dün akşam gördüğümde tanıyamdım:sm_confused:
Ama reçetesini aldım kızlar..Süpperr
Şimdi biraz çalışayım Öğleden sonra yazacağım
evet canım gördüm verdiğin kilo içinde tebrik ederim ŞenizŞeniz canım bende bu hafta sadece yarım kilocuk ama buda çok iyidir :1rolleyes:
sağol şekerim senide tebrik ederim, aycaacığım bu arada senide tebrik ederim , ne güzel kızlar kilo vermek değilmi ? kendine olan güveni artıyor insanın :dance:
Kızlar günaydın.
Sanırım ben de hafta sonu fazla kaçırdım birazklava:
Ama bende çok hareketliydim.Ve kesinlikle kendimi hafif hissediyorumdelikafadulden
Bu arada bir arkadaşım 3 ayda 27 kilo vermiş.Dün akşam gördüğümde tanıyamdım:sm_confused:
Ama reçetesini aldım kızlar..Süpperr
Şimdi biraz çalışayım Öğleden sonra yazacağım
benim evde tartım yok bugün eczaneye gidip bi tartılayım
paranoya olmamamk için eve tartı almıyorum bu şekilde bilmemek daha iyi gibibenneyaptımki
inş kilo vermişimdir eşim zayıfladın deyip duruyor ama daha 1 hafta oldu başlayalı sanmıyorum-tatlicadiarzu-
ama vucudumda incelmeler varhihoyyyt
mate çayı aldım funda yoktu onuda bugün alıcam
bu çayı günde kaç fincan içiyosunuz
Aynen ben de sızın gıbıyıyım o halde yas 30 boy 158 159 kılo 60
arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bir türlü kilo veremiyorum
evlendiğimde 54 kiloydum, 57-58 kg ile hamile kaldım..doğumda 20 kilo aldım bebeğim 9 aylık ve şu an 67 kiloyum..eski kiloma dönmek istiyorum lütfen yardım edin..burda sizinle kilo verdiğimi ve irademi kazandığımı görmek istiyorum.kendime güvenimi kaybettim..lütfen yol gösterinnnn. desteğinize ihtiyacım vaaarrrrrrr
günaydın canım , 60 sındır sende bakma tartıya oyun yapıyor sana
bende 60,1 kg çıktım kızlar yani 900 gr vermişim çok şükür.ama tam 60ı görmeden tartıda değiştirmeyeceğim çizelgemi
bel bölgesi içinse işimize yaramaz o zaman:) bunun basen için olanı var mı acaba.
umarım canım kısa sürede ulaşırsın hedefine. ben haftasonu kaçırdım yaa off(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?