60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol şekerim senide tebrik ederim, aycaacığım bu arada senide tebrik ederim , ne güzel kızlar kilo vermek değilmi ? kendine olan güveni artıyor insanın :dance:

fala kaçırdıklarını bu hafta telfi edersin sende cnm a.s yazarsan arkadaşının reçetesini bizde göz gezdiririzz.

evet canım gördüm verdiğin kilo içinde tebrik ederim ŞenizŞeniz canım bende bu hafta sadece yarım kilocuk ama buda çok iyidir :1rolleyes:

teşekkur ederim hayatımm bende seni tebrik ederimm a.s.Şeniz senin zaten kiloların azaldıkça haftalık duşuş oranında ona göre azalırr tatlımm benımm ii gidiosunn :1hug:

sağol şekerim senide tebrik ederim, aycaacığım bu arada senide tebrik ederim , ne güzel kızlar kilo vermek değilmi ? kendine olan güveni artıyor insanın :dance:

evt cnm gerçekten guven gelıoo yaa .. teşekku ederim ayrıcaa a.s. bu arada alahana suyumu içmem gerek nasıl içicem bilmıorummmmm öğğğğğ ığğğğ iğrenç yaaaa laelaelaelaelae

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var bir türlü kilo veremiyorum
evlendiğimde 54 kiloydum, 57-58 kg ile hamile kaldım..doğumda 20 kilo aldım bebeğim 9 aylık ve şu an 67 kiloyum..eski kiloma dönmek istiyorum lütfen yardım edin..burda sizinle kilo verdiğimi ve irademi kazandığımı görmek istiyorum.kendime güvenimi kaybettim..lütfen yol gösterinnnn. desteğinize ihtiyacım vaaarrrrrrr

arkadaşının adına çok sevindim içinden kocaman bi çocuk atmış gibi
canım arkadaşın kaç kiloymuşki bu kadar vermiş çok kilolu insanın kilo vermesi az kilolulara göre daha kolaydır
demem şuki reçeteyi vereceğini söylüyosunya (tabi öncelikle çaban için teşekkürler canım ) arkadaşının reçetesi kendine özeldir herhalde bize faydası olurmuki burdaki hatunların hepsi neredeyse hafif balık etlide delikafadulden kaydirigubbakcemile3

benim evde tartım yok bugün eczaneye gidip bi tartılayım
paranoya olmamamk için eve tartı almıyorum bu şekilde bilmemek daha iyi gibibenneyaptımki
inş kilo vermişimdir eşim zayıfladın deyip duruyor ama daha 1 hafta oldu başlayalı sanmıyorum-tatlicadiarzu-
ama vucudumda incelmeler varhihoyyyt
mate çayı aldım funda yoktu onuda bugün alıcam
bu çayı günde kaç fincan içiyosunuz

günde 2 fincan içiyorum ben canım. bir evden çıkmadan önce aç karnına ikinciyide akşam yemeklerinden sonra içiyorum

canım inşallah vermişsindir hihoyyyt
ama evinde tartın olsa kilonu daha net öğrenirdin
çünkü sabah aç karnına wc den sonra ve iç çamaşırlarıyla tartılmak grekiyor eminim böyle bi tartılmanın sonucu seni daha çok mutlu edecektir en kısa zamanda bi tartı edinmeye çalış kilomuzu kontrol altında tutmak için tartıya ihtiyacımız var a.s. :1hug:

Canım inşallah verirsin.Ama acele etme ben 45 kg almıştım hamileykenkaydirigubbakcemile3
1 yıl sonra 65 e düşmüştüm.
Özel bir şeyde da yapmadım sadece akşamları hafif birşeyler yiyordum.Biraz sabır et tatlım eminim verirsin yavaş yavaş.sositososito

Tekrar Merhaba;

Dün yaklaşık bir yıldır görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım ve ciddi anlamda şok oldum.
Arkadaşım yaklaşık 1.65-70 boylarında ve sanırım 90 kg falandı.(bu arada kendisi bir erkek)
o kadar zayıflamışki düşünün 30 beden jean pantalon giyiyor.Daha önce 36-38 beden jean alıyormuş.:lepi:
Aynen şöyle dedi;
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce taze nane ve dereotunu kaynataıp bir bardak ılık olarak içiyormuş.Eğer tadı kötü gelirse biraz limon damlat dedi.
sabah kahvaltısı bir kase cornfleks
her 3 saatte bir meyve yada özellikle yeşil elma dedi ve ya 2 girssini
öğle yemeği de aynı menü ya da yağsız tavuk eti
akşam bir porsiyon haşlanmış sebze ve çok az zeytin yağlı ve sirkeli salata bolca.
tam 45 gün hiç ekmek vs.hamurişi yememiş.
uygun bir kiloya ulaşınca da öğlen yemeklerinde karbonhidrat tüketmeye başlamış...
Ve dediki kilo vermenin tek yolu her öğünden aç kalkmak tamımıyla doygunluk hissine ulaşmamakbenneyaptımki
Ama inanın şuan çok mutlu bütün özgüveni geri gelmiş.Ah ahh bu kilolar insanları ne kadar mutlu yada mutsuz yapabiliyor değil mi?

aaybis inşallah veririm..az önce bi bayan geldi bir yıldır görmüyordum..beni tanıyamadı ve aaa sen kilo almışsın ondan tanıyamadım ne kadar değişmişsin dedi...(
kendimi berbat hissediyorum..kilo vermek istiyorum

ayy canım ben dün biraz mant ı yedim ya tartının oyunu falan değil((((

tubiş canım o eklediğin şey ne işe yarıyo??

doublebump ben kullanmadım canım, moonserose kullanıyormuş. bel bölgesi için doğru ürünmü diye ona göstermeye ekledim. çok pahalı bir şeyde değilmiş tarıda gerilediğimi görünce alıcam.

bel bölgesi içinse işimize yaramaz o zaman:) bunun basen için olanı var mı acaba.
umarım canım kısa sürede ulaşırsın hedefine. ben haftasonu kaçırdım yaa off(

bende haftasonu kaçırdım itiraf ettim sabah zaten ama çok temizlik yaptım. ondan şişmişim gibi gelmiyor. tartılınca belli olucak ama korkuyorum.

öğle ymeğim: bir küçük tavuk butu(fırınlanmış), bir kaş kaşık pilav biraz yoğurt.sonrasında bir kaç tane kuru meyve

bel bölgesi içinse işimize yaramaz o zaman:) bunun basen için olanı var mı acaba.
umarım canım kısa sürede ulaşırsın hedefine. ben haftasonu kaçırdım yaa off(

şekerim benim bildiğim yok ,basen için olan aletlerde pahalı epey yaa en uygunu 85-90 tl almayı düşündümde bi ara,gerçi hala araştırıyorum bulursam haber veririm sanada

Sabahtan beri koşturduğum için hiç yemek yeme fırsatı bulamadım ama bu gün böyle olacağı belliydi çünkü harç yatırmak için bankalarda ve merkezde geçti tüm sabahım . . .

Yarım ekmek köfte yaptırdım bende ofise gelirken, akşamı salata ile geçiştirmeliyim . . .ki genelde gündüz bu biçimde yediysem akşamı salata ile geçiştiriyorum . . . bol su tüketiyorum . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…