- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
öğle ymeğim: bir küçük tavuk butu(fırınlanmış), bir kaş kaşık pilav biraz yoğurt.sonrasında bir kaç tane kuru meyve
afiyet olsun şekerim ne güzel gidiyorsun bak a.s.
bende öğlen 1 tabak acılı kara lahana yemeği yedim, yarım saat öncede 1 elma yedim kendime tıka basa tok hissediyorum valla
karalahana mıııı . . . çok severim . . . çok . acılıymış bi de !
:asigim:
sarmasına da ayrı bi zaafım var . . .
canım inşallah vermişsindir hihoyyyt
ama evinde tartın olsa kilonu daha net öğrenirdin
çünkü sabah aç karnına wc den sonra ve iç çamaşırlarıyla tartılmak grekiyor eminim böyle bi tartılmanın sonucu seni daha çok mutlu edecektir en kısa zamanda bi tartı edinmeye çalış kilomuzu kontrol altında tutmak için tartıya ihtiyacımız var a.s. :1hug:
uyy kız hemşerimsin sen benim bende aslen trabzonluyum,sevmesen şaşarım zaten , holiya derler ya bizim orda ondan yidim işde hihoyyyt
selamm herkese uzun zaman sonra tekrar sahalardayım:))
1haftadan beri hastanede yatıodum üşütmüşüm bya bisürü iğne we serumm(
vitamin ilacı kullandım abaww bi iştahım açıldı tartılmaya korkuorum ama 1 kilo aldım sanırımdelikafadulden
nese zararın nersinden dönsem kardır herlde smdi bıraktım vitamin ilacını aldıgım kilo gittsinn yha istemioruumm onuuuuuu senağlama
bu arada sizi de çookk öslemişim yaw
yarım saat önce tartıldım 61 le 62 arasında gidip geldim:lepi:
1 haftada 1.5 kilo böyle gidersem yaza kadar çoktan gitmiş olu bu kilolar:teytey:
yarım saat önce tartıldım 61 le 62 arasında gidip geldim:lepi:
1 haftada 1.5 kilo böyle gidersem yaza kadar çoktan gitmiş olu bu kilolar:teytey:
kızlar ya aranızda en şişman benim galiba 69 likoyum bundan sonra yedikelrime daha çok dikkat edicem dr.diyet yapma dedi ( çocuk istiyoruz da artık ) ama yediklerime dikkat edicem bu kiloyla hamile kalırsam kaç olurum acaba hepinizi takdir ettim çok iradelisiniz ben dayanamayıp yiyorum tatlı hamurişine hayır diyemiyorum özellikle tatlısız çikolatasız duramıyorum bir kvonoz nutellayı tek başıma bir günde bitiriyorum fenayım yani uzun zamandır görmeyenler tanıyamıyor çünkü evlendiğimde 52 kikoydum 4 senede 20 kilo aldım çok fazla anca 69 za indim inerim inş daha fazla hepinize iyi diyetler byeeee
derinncim cevap vermeyi unutmuşum geçen pazartesi 61 kg idim bakalım yarın ne çıkacak
slm bravo sana ya nasıl yaptın spor yapıyormusun ne yiyip ne içiyorsun yaptığın özel bir karışım varmı cokacimcoook tebrik ederim gerçekten a.s. yaza incecik gir ne güzelll:teytey: hoşçakal hihoyyyt
canım benim ne kadar incesin cevap verdiğin için teşekkür ederim...ben de yazımın o kısmını okumayı atladığını düşünmüştüm zaten ben de bazen hızlı hızlı gözden geçiriyorum da yazılanları...bu arada yarım kilo daha vermişsin çok tebrik ediyorum kocaman öpüyorum...kaydirigubbakcemile3a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?