Mekanik mi dijital mi canım senin king...
klava: o şoparın kulaanı çekmek lazım kanımca.. Ah bu erkekler...şakkıdı
zayıflamak istiyorum =(
sana bırazdan özel mesaj atcan cnm..kaybolmasın derlı oplu okursun.
Fiumecim baktım senin mesajlara ama bulamadım.
Tahminen kaçıncı sayfadadır?
1390'a kadar gittim, mesajlarını aratıp. kafamçokkarıştı
sekerim belkı bıraz kalın kemıklısındır.kalın kemıklılerın cok zayıf olabılme ihtımalı zor diyordu br dıyetısyen ablamız..yoksa 168 boya 50kılo bence ölümcül bır zayıflık degıl ama altına düşme..o zaman sorun olur. sen 50 olursun ama senden ıstedıgımız sabırlı olman.bır de 50 olucam dıye kendını fazla ac bırakıyorsun gıbıme gelıyor.ona kızıyoruz.zamanla olacak azıcık sabır. mesela saat 3bucuktan sonra bısı yemıcekmıssın lapada. bu yanlıs.yarın tartıda zayıf cıkarsın.ertesı gun saat 7de yedıgın normal bır aksam yemegı sana gram gram da olso kılo olarak geri döner ertesı gun.sonra baslarsın aglamaya,bişi yemedım kılo aldım dıye...cık cık cık dıyorum sanabugün senin işin çok zor o kadar lezzetli şeyin arasındaaaaa
cicişim henüz 50 olamadım kaydirigubbakcemile3 yerim ben seni yerim.haklısın sanırım benim vücutta yağda suda kalmadı kilo veremiyorum kaydirigubbakcemile3
tebrikler cicişim. 59 olursun bence CADIARZU
lapaya pişerken köri kat canım bolca.piştikten sonrada yoğurtla ye enfes oluyor her öğün yiyebilirim valla cokacimcoook benim lapamda pişiyor şuan
tatlım barıştık dün akşam gene tartıştık ama önemli bişey değildi yok yok benimki heeeeeeç akıllanmayacak :umursamaz:
ciciş bende piremier vardı çok berbattı her çıkışta ayrı bi kilo gösteriyordu
şimsi sinbo dijital var bu yerle dümdüz olanlardan süper bişey 50 kerede çıksam aynı gösteriyor
komşumda arzum dijital var onunkindede aynı çıkıyorum.ben çok memnunum tartımdan
canım kişiye göre değişiyor 3 kiloya kadr şişlik olabiliyor.ben önceden 2 k
ilo şişerdim şimd 1 kilo bile şişmyorum anlamadım valla CADIARZU
sen bır tartı edın canım bır an önce..orda burda tartıldıgın kıloyu kabul etmıyoruz bız.gercke kılon.sabah ac karnına ,su dahı ıcmeden,tuvalete çıktıktan sonra sahip oldugun kılodur.her sabah da aynı saatlerde tartılmaya calıs.O aldıkları içecek sadece tok tutuyormuş yani atıştırma olarak meyvede yeniliyor.Ve neredeyse tüm günün 3-4 saati spor yapmışlar.Artık su'mu attılar yağmı attılar bilmiyorum.Arkadaşım tatilden dönsün nereden aldıkları hakkında size bilgi veririm. opuyorumnanaktan
Bende kilo vermeye calıstıkca alıyorum 64 olmuşum bu nasıl oluyor anlamıyorum ya =S
hala merak ettım dıyorciciş 2 gün yapıcam ben bugün son günüm
sabah kahvaltı için 1 ay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşlıyorum içine köri ve tuz katıyorum.sonra üzerine 2 kaşık yoğurt ekliyorum
aralarda kahve meyve peynir süt falan atıştırıyorum
saat 3 gibi 1.5 çaybardağını 4.5 çay bardağı suyla aynı şekilde yapıp yiyorum.sonra gene aralarda atıştırıyorum o kadar canım.
canım adını öğrenir öğrenmez yazarmısın çok merak ettim
canım elini korkak alıstırma..Öyle gerçekten tatlım..
Penekli apla gelince aferin kıslar desin bise..:kedi:
Benimki mekanik çoooook eski.. Ama gösterdiği kadar..bi ara yeni tartı alıcaktım ama ya çok çıkarsam diye korktum almadım..:kedi: kaydirigubbakcemile3 Ya kilo verdiğimi aldığımı görüyorum sonuçta.. Hep aynı tartıda tartılırsam hep kendime göre doğru sonucu alırım diye bi mantık güddüm kendimce..sırnaşık şey
tefal digital al gec..her turlu garantsı var.ben memnunum.neticede tefalın nesı kötü ki..şu basküllerin tam tartanı çabuk bozulmayanı hagisi yaa kafam karıştı
ben deee... hosgeldın kaydirigubbakcemile5zayıflamak istiyorum =(
iyi tatıller sımdıden sabuşum...
canım benimki tabi ki dici . . .
forumda zate bi seninki mekanik numuneliklmaz: alsana diyom kaçtır gr gr gittikçe kilolar bak daha çok motive olcaksın . . .
Bim e geldiğinde rastlarsam kapıcam zaten sana bi tane . . .
Bu arada kıslar önümüzdeki hafta izin kullanıyorum il dışında olacağım aplamın yanına gidiyorum . . .
buyur bacım . . . :içelim:
forumda zate bi seninki mekanik numuneliklmaz: alsana diyom kaçtır gr gr gittikçe kilolar bak daha çok motive olcaksın . . .
Bu arada kıslar önümüzdeki hafta izin kullanıyorum il dışında olacağım aplamın yanına gidiyorum . . .
bıraktıydım cicişim bıraktıydımda benim şopar kilo fir dedi bi akşam üzeriydi :çok üzgünüm:
58 olam barim dedim bende kendikendime . . . ele . . . :çok üzgünüm:
geçen pilini değiştim 3 yıl üzerine . . . :1ninca:
sana bırazdan özel mesaj atcan cnm..kaybolmasın derlı oplu okursun.
sekerim belkı bıraz kalın kemıklısındır.kalın kemıklılerın cok zayıf olabılme ihtımalı zor diyordu br dıyetısyen ablamız..yoksa 168 boya 50kılo bence ölümcül bır zayıflık degıl ama altına düşme..o zaman sorun olur. sen 50 olursun ama senden ıstedıgımız sabırlı olman.bır de 50 olucam dıye kendını fazla ac bırakıyorsun gıbıme gelıyor.ona kızıyoruz.zamanla olacak azıcık sabır. mesela saat 3bucuktan sonra bısı yemıcekmıssın lapada. bu yanlıs.yarın tartıda zayıf cıkarsın.ertesı gun saat 7de yedıgın normal bır aksam yemegı sana gram gram da olso kılo olarak geri döner ertesı gun.sonra baslarsın aglamaya,bişi yemedım kılo aldım dıye...cık cık cık dıyorum sanalmaz:
iyi tatıller sımdıden sabuşum...
senin şopar da sopa istiyor anlaşılanklava:
yok ciciş zaten senin dediğin gibiyim yani bideri bikemik falan değilm şaka yapıyorum.bünyemi alıştırdığım için kilo veremiyorum.son lapadan sonra meyve falan yiyorum form falanda yiyorum yoksa dayanamam.bünyem az yemeye alıştı biliyosun azcık kaçırsam şişiyorum hemen.bide moralim bozuk olunca yemesemde kilo veremiyorum.anneme gidince çok mutluydum 3 günde 1 kilo verdim çok yesemde.ama gelince moral bozukluğu hep aynı tantanalar yüzünden stresten veremiyorum.sıkıldım artık diyetten o yüzden biran önce vermek istiyorum.
sen bır tartı edın canım bır an önce..orda burda tartıldıgın kıloyu kabul etmıyoruz bız.gercke kılon.sabah ac karnına ,su dahı ıcmeden,tuvalete çıktıktan sonra sahip oldugun kılodur.her sabah da aynı saatlerde tartılmaya calıs.
yawyuum benimkide mekanik...
fibula kız, gelin bohçana baskül iste kayınvalıdenden sırnaşık şey epilasyon aleti isteyenler var -tatlicadiarzu- baskül iste sen de...
yawyuum benimkide mekanik...
fibula kız, gelin bohçana baskül iste kayınvalıdenden sırnaşık şey epilasyon aleti isteyenler var -tatlicadiarzu- baskül iste sen de...
kızlar zeytınyagı maskesı yaptım sacıma..kafamda strech filmle oturuyorum sırnaşık şey
ısıtıp da sürdüm 2bucuk saat falan tutcam. bakalım ...
sonucu yazarım.
güzel bir noktaya değinmişsin..
bende sıkıntıdan veremem..yemesem bıle olmaz.64 kıloyken cok bır rahattım o ara..hıc 63u görmeden 62ye düşmüştüm ki cok sasırmıstım.hemde 4-5gunde...
bı daha nerdeeeeee...
kızlar zeytınyagı maskesı yaptım sacıma..kafamda strech filmle oturuyorum sırnaşık şey
sonucu yazarım.
:kedi: bak ama fibuşunda mekanikmiş.. :kedi:
Bugün öğlen bime gittim, kapalıydı cuma ya öğle tatili yapmış..:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mervecan ben senin kilonda olsam diyet miyet yapmam.tekrar şimdiki kiloma dönerdim.-tatlicadiarzu-yok yok senin kilonda olsam sadece korumaya laırdım kenidmi.senin şopar da sopa istiyor anlaşılanklava:
yok ciciş zaten senin dediğin gibiyim yani bideri bikemik falan değilm şaka yapıyorum.bünyemi alıştırdığım için kilo veremiyorum.son lapadan sonra meyve falan yiyorum form falanda yiyorum yoksa dayanamam.bünyem az yemeye alıştı biliyosun azcık kaçırsam şişiyorum hemen.bide moralim bozuk olunca yemesemde kilo veremiyorum.anneme gidince çok mutluydum 3 günde 1 kilo verdim çok yesemde.ama gelince moral bozukluğu hep aynı tantanalar yüzünden stresten veremiyorum.sıkıldım artık diyetten o yüzden biran önce vermek istiyorum.
sonucu yazarım.
yawyumcum bide marifetmiş gibi fibuşunkide mekanikmiş yazıon.Çok üzgünüm çoook o tartı tüm morelimii bozdu.akşam yatmadan tartılıyom 60 çıkıom sabah lavabodan sonra aç karnına 62 çıkıom diyomyaa.gece farkında olmadan yemek yiyom galiba ben.cokacimcoook:kedi: bak ama fibuşunda mekanikmiş.. :kedi:
Bugün öğlen bime gittim, kapalıydı cuma ya öğle tatili yapmış..:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hey yarebbim yaaaa bi de hatırlatıyo marifetmiş gibi evet seninkide mekanikti fibuşum kurtulun şunlardan yaaaa . . .
yok artık yaaaaa epilasyon aleti mi . . . :1shok:
kıs az kokoş diilsin sen heeee . . .
kabak lifli uzun banyolar yağ kürleri v.s . . . kokoş arkidişim benimmmm . . . :asigim:
kesinlikle canımmm
sonucu bekliyoruz ben zzeytinyağını sürer normalşekilde 1 saat bekler yıkarım ama belki bu daha etkilidir
ben kk da okudum canım.ceyız köşesinde .. erkege traş setı kıza epilasyon aleti..
hey yarebbim yaaaa bi de hatırlatıyo marifetmiş gibi evet seninkide mekanikti fibuşum kurtulun şunlardan yaaaa . . .
yok artık yaaaaa epilasyon aleti mi . . . :1shok:
kıs az kokoş diilsin sen heeee . . .
kabak lifli uzun banyolar yağ kürleri v.s . . . kokoş arkidişim benimmmm . . . :asigim:
canımcım,kesinlikle canımmm
sonucu bekliyoruz ben zzeytinyağını sürer normalşekilde 1 saat bekler yıkarım ama belki bu daha etkilidir
cicim bu hafta katalogda var mıydı tartı ?
her zaman olmuyo Cuma günü katalog ürünlerinde mevcutsa bulabilirsin bahsettiğim tartıyı . . .
sen bim bültenini iyi takip et alış-verişe gittiğinde katalog iste . . .
ben sık giderim bim e . . . senin içinde takip edeceğim zati ama seninde aklında olsun . . .
onlar öğle vakti kapamıyo aslında cumaları sadece cuma namazı için kapatıyo mağaza . . .
bu davranış bile bence bi pazarlama stratejisi . . .
yeşil sermayeyi çekiyolar bu imajı yaratarak . . .
nys yeri değil şimdi açmiim ağazımı ben ya . . .
cicim bu hafta katalogda var mıydı tartı ?
her zaman olmuyo Cuma günü katalog ürünlerinde mevcutsa bulabilirsin bahsettiğim tartıyı . . .
sen bim bültenini iyi takip et alış-verişe gittiğinde katalog iste . . .
ben sık giderim bim e . . . senin içinde takip edeceğim zati ama seninde aklında olsun . . .
onlar öğle vakti kapamıyo aslında cumaları sadece cuma namazı için kapatıyo mağaza . . .
bu davranış bile bence bi pazarlama stratejisi . . .
yeşil sermayeyi çekiyolar bu imajı yaratarak . . .
nys yeri değil şimdi açmiim ağazımı ben ya . . .
mervecan ben senin kilonda olsam diyet miyet yapmam.tekrar şimdiki kiloma dönerdim.-tatlicadiarzu-yok yok senin kilonda olsam sadece korumaya laırdım kenidmi.
hadi yaa.ben benim damada bohçasına traş makinası alayım diyodum.oda mı olmazz.baskülüde onlar alıversin bari.ama öyle baskül koyarlarsa beni çook şişko görüyolar demekki derim ben yaa.takarım kafama.o baskülüde pencereden aşağı hoooppp.
ooyydelikafadulden süslü böcük seni.
yawyumcum bide marifetmiş gibi fibuşunkide mekanikmiş yazıon.Çok üzgünüm çoook o tartı tüm morelimii bozdu.akşam yatmadan tartılıyom 60 çıkıom sabah lavabodan sonra aç karnına 62 çıkıom diyomyaa.gece farkında olmadan yemek yiyom galiba ben.cokacimcoook
alcam alcam tatlım çeyizime alacam artık bi dijital
sositosositosositososito
kız cuma günü cuma namazı için kapatmıyolar.yoğunluktan dolayı kapatıyolar diye biliyordum ben.tüm indirimli ürünleri cuma cünü çıkarıyorlarya.bugün nevresim takımları ve yatak örtüsü indirimdeymiş.her ürün herhafta olmuyo.belli zamanlarda oluyo şekerler.
şaka kız bohcaya baskul konur mu hiçç.. adını şişko geline cıkarırlar.45kg ya düşsen kurtulamazsın bu yaftadan sonra opuyorumnanaktan
sen en kısa zamanda kurtul o dandık tartıdan..
ama erkege traş makınası koyuyolar duydum..
olur mu kız kapıda yazıyor cuma namazı sebebiyle kapalıyız dıye.. kaydirigubbakcemile3
kız bende şaka yaptım.:roflol:
:uhmlabiliir bizim burda yoğunluk nedeniyle yazıodu.
ya kuşum ya lazer epilasyon dedim.bir yaraya parmak basmış oldun şimcik.yaptırıyormusun sen?off geçen gün ankarada bi yere gittim fiyat sormaya.kafamçokkarıştı:1shok:bir servet yahu.nefret ediyom kıldan tüyden.nası kurtulacaz of ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?