60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ek olarak ben kuaföre de hiç gitmedım agdaya falan. evde kendm sir agda yapıyorum genıtal bölgeme. uatnıyorum yanı gidip açmaya. :kedi: gerı kalan yerler epilasyon aletinin elıne bakıyor. ama bıktım ya.. süreklı şikayetcıyım .iyiki öyle cok kıllı değilim,ortalıga sığmazdım heralde.kaydirigubbakcemile3

kız 390 tl eski parayla 350milyonmu ? yoksa 3 milyar 500 milyonmu? eğer ilkiyse oldukça iyiymiş.burda bana kol 200 bacak 400 genital 150 deidler.ve bunlar sadece 1 seans ücreti.en az 5 seans gelmen gerek dedi.çöktüm.ben ağda yapamıyomki malum bölgeye.canım çook tatlı.ve kuaförede gidemiyom senin gibi utanıorum.bacak iflan yap yap nereye kadar.insan bunalıyoo.yeter artık diyorum bi yerde.içimden ağlamak bile geliyo.erkeklerin hiç derdi tasası yok böyle.off dertlendim yine.

olur mu kız kapıda yazıyor cuma namazı sebebiyle kapalıyız dıye.. kaydirigubbakcemile3

yok cicim ya namazdan kapatıyolar bi kaç sefer denk düştü içerideydim vakit girmiş içeridekileri nasıl kovalıyolardı hadi hadi namaza gidicez diye hey allam yaaaa . . .

epi konusunun açıldıı ii olmuş öğrenelim bakalım 60-69 topii nasıl kurtuluo kılçıklardan ?

saol cicişim benimm

hıııım bakalım bu daha iyi etki eder sanırım ciciş

Öyle valla canım.. Neyse..
Minde takip ediim bakiim.. alıcam o tartıyı meeennn...zemuszemus

senin mekanik iice yimiş kafayı..kaydirigubbakcemile3
alalım bimden du bakalım gelsinde..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İviit gelgelelim kıltüy konusuna.. Genitalbölege ve koltukaltına yaptırdım ben..1 seansı Genital 120 kolaltı 50 olmak üzere 2 defa gidebildim.. Kolaltımda tektük kaldı cımbızlan alabülcek şekilde, genital bölgede üst bölgeler temiz belki 1 yada 2 tane ayda 1 çıkıyo alt taraflarda var hala ama biraz.. Yaz bitsin 1 seans daha gidicem biter ozaman sanırsam.. Çok rahatım valla herkese sonsuz tavsiyede bulunurum.. bacak da istiyorum ancak henüz para meselesini halledemedim onun için..

Acısından bahsedeyim birazda.. Çok çok az acıo ağdanın yarısı belki daha az acıyo yani.. hiç korkulcak bişii diil yani.. Tüğleri jiletlemeniz gerekiyor, çünkü kıllar nekadar kalın olursa okadar iyi.. bir de yazın gidilmemesi gerekiyor çünkü güneş leke yapıyormuş..

Benim gittiğim yer ise Daphne diye bi yer.. google da aratırsanız bulursunuz.. Orayı da tavsiye ederim. Hem tertemiz hem de doktor kontrolünde yapılıyor..

tatlım,
390lıra bıldıgın 390 mılyon eskı parayla mılyar falan degıl.. nasıl bır yerdır bılmıyorum.belkı kalıtesızdır ondan ucuzdur ama benım kuzenım klınık tarzı bır yere gıdıyor. benım ıcın sordu. 3 ayda bıtırmesıne gelırse total vucut,total ücret 700e yaparız demısler.orası iyi bir yer. karar verırsem acmaya ve para durumunu halledebılırsem oraya gıtmeye düşünüyorum.netıcede denenmıs bır yer. ben iş bulursam öyle gideyım dıye bekletıyordum aslında ama iş bulacagımda yok .yaz gecınce düşünüyorum o yuzden.hem işim gücüm olmadıgından rahat rahat 3 haftad bır yaparım agdamı.vakıt bol nasılsa..

gelelım senın derdıne ya acılen uygun ve temız bır yer bul.orası harbı pahalıymıs.ya da ugras kızım. alıştır agdaya kendını. alıstırmamıssın ondan canın cok yanıyor.bır de uzatma..ben 1-2 kez uzatma gafletınde bulundum,ömrümden ömür gitti valla..
bir de ne agdası kullanıyorsun bılmıyorum ama ben 1 yıldır elle cekılen sir agda yapıyorum.cok daha memnunum.

canım genıtal bölgenın iç tarafı 50 seans da gitsen kalıyormus.herkes öyle dedı.bilgine..
daphneyı bılıyorum ben.istanbula gelmeden 3 sene önce falan orası bana tüm vucut 3000euro dedı..online görüşmüştüm. ne kadar ucuzlamıs sımdı.hızla ucuzluyor.ama iyi bir yer oldugunu söyluyorlar

cicişler ya defalarca göbeğimi deldirmeye gittim hep korkup vazgeçtim o şişten korkuyorum tabancayla delen bi yer varmı bildiğiniz?????

cicişler ya defalarca göbeğimi deldirmeye gittim hep korkup vazgeçtim o şişten korkuyorum tabancayla delen bi yer varmı bildiğiniz?????

ben tabancayla deldırdım canım seneler evvel..daha önce de kulagımı tabancayla deldırmıstım. ıkısınde de mıkrop kapmssın denızden dedılr.. iltihaplandı..neler cektım.. ben bırını kusadasında bırını bodrumda deldırmstım.
doktorsa kroma alerjim oldgunu idda ettı. piercing'ten önce mutlaka test yapılmalıymıs...haberın olsun

yediklerimi ve yiyeceklerımı yazayım;

sabah 1 dilim kepeklı ekmek,lor peynırı,1 tatlı kasıgı z.yagı,dom-salatalık,sekersız cay
ara bir dilim karpuz
öglen kücük bir tabak kıymalı bezelye,1 dilim kepeklı ekmek,bır bardak lıght ayran
ara 1 fincan nescafe(1 cay kas. süt tozu koydum yalan değil),3 adet yulaflı kepeklı biskuvi eti

aksam minik bir tabak bulgur pilavı ve 3 adet irice köfteyle bol salata yemeyi planlıyorum.

nasıl???
cok mu ya..

bende bi ara lazer epilasyonu araştırmıştım kızlar fahiş fiyatlar çıkarmışlardı bana, vazgeçmek zorunda kalmıştım

hızla ucuzluyor canım..heleki istanbul bu işin merkezi konumda..
en gec ekıme kadar baslıcam ben. arastırıyım güzelce de.. sana da haber verırım.uygun bir seye gideriz beraber.. kaydirigubbakcemile5

selam mutlaka gireceğim grup arkadaşlarım :)
az kaldı biliyorum 5.5 kilocuk ve ben bu gruba gireceğim kesin kararlıyım...
sositososito

3000€ mu? abboww... Behalıymış.. Baya ucuzlamış..Daphne hem temiz hem diğer düzgün yerlere göre uygun fiyetlı aslında..

Doğrudur kalıyordur.. Çok ters bir yer sonuçta ama uzamasını geciktiriyo.. Oraları şimdi jiletle alıyorum sölemesi ayıptır.. Ayda bir falan anca çıkıyo yinede..

Kesinliklen güzel bir menü...alkisalkisalkis

kızlar şimdi netten bir lazer merkeziyle görüşüyorum.tüm vücut 10 seans /10 taksit yapıyolarmış.1990 dedi

:1shok: çoook...Diil mi ya??

merhaba arkadaşlar. epeydir siteyi takip ediyordum ama dün üye oldum. birden kendimi burda buldum 68 kg ile:) 1 sene öncesine kadar 57 den yukarı çıkmamıştım. son bir senem kabus gibi 62-65 ve en son 68... ve ben kendimi kötü hissediyorum hiçbir kıyafetim olmuyor, göbeğim kocaman oldu ve en önemlisi sağlıksız hissediyorum kilodan dolayı. anlayacağınız dertliyim kederliyim :)

ooo sen 68 e kabus diyorsun ben 83 ten indim 74.5 e ve gerçekten iğrenç bir görüntüye sahiptim
eğer istediğim kiloya inersem ki inicem resimlerimi koyacağım,ara ara çekiyorum çünkü :)

ooo sen 68 e kabus diyorsun ben 83 ten indim 74.5 e ve gerçekten iğrenç bir görüntüye sahiptim
eğer istediğim kiloya inersem ki inicem resimlerimi koyacağım,ara ara çekiyorum çünkü :)

diyorum çünkü yıllardır 57 en fazla 58 dim. 1 sene içerisinde 10 kilo birden aldım valla güzel haber seninki bende tekrar 57 lere düşsem ve formumu korusam başka birşey istemiyorum. resimlerini görürüz umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…