canım ben arastırıyorum bayagıdır..
kuzenlerım gıdıyor.biri izmirde , biri istanbulda.bacakları dehset güzel oldu ama genıtal bölgenın iç taraflarını lazer tam olarak okumuyormus.tek tük kalıyor illa yani..
burda bagdat caddesınde bır yer sık gidip bitirmecesıne 390tl dedı.ama tüm vucut. duydugum en hesaplı bu. ama her yere de güvenılmes ki..
kuzenımın gıttıgı klınıkle görüscem.koltukaltı,bacak ve genıtal bölgeye gitmek istıyorum.yazın gecmesını beklıyorum.jilet attırıyorlar cunku. bıraz da korkmuyor değilim.kuzenım bıtırsın tamamen memnun kalırsa öyle bakıcam oraya. ilk cıktıgında tüm vucut 3000euroları buluyordu. hızla ucuzluyor.iyi ve güvenılır olması şart canımbuna cok dikkat et.
kuzenlerım gıdıyor.biri izmirde , biri istanbulda.bacakları dehset güzel oldu ama genıtal bölgenın iç taraflarını lazer tam olarak okumuyormus.tek tük kalıyor illa yani..
burda bagdat caddesınde bır yer sık gidip bitirmecesıne 390tl dedı.ama tüm vucut. duydugum en hesaplı bu. ama her yere de güvenılmes ki..
kuzenımın gıttıgı klınıkle görüscem.koltukaltı,bacak ve genıtal bölgeye gitmek istıyorum.yazın gecmesını beklıyorum.jilet attırıyorlar cunku. bıraz da korkmuyor değilim.kuzenım bıtırsın tamamen memnun kalırsa öyle bakıcam oraya. ilk cıktıgında tüm vucut 3000euroları buluyordu. hızla ucuzluyor.iyi ve güvenılır olması şart canımbuna cok dikkat et.
kız cuma günü cuma namazı için kapatmıyolar.yoğunluktan dolayı kapatıyolar diye biliyordum ben.tüm indirimli ürünleri cuma cünü çıkarıyorlarya.bugün nevresim takımları ve yatak örtüsü indirimdeymiş.her ürün herhafta olmuyo.belli zamanlarda oluyo şekerler.
olur mu kız kapıda yazıyor cuma namazı sebebiyle kapalıyız dıye.. kaydirigubbakcemile3
kız bende şaka yaptım.:roflol:
:uhmlabiliir bizim burda yoğunluk nedeniyle yazıodu.
ya kuşum ya lazer epilasyon dedim.bir yaraya parmak basmış oldun şimcik.yaptırıyormusun sen?off geçen gün ankarada bi yere gittim fiyat sormaya.kafamçokkarıştı:1shok:bir servet yahu.nefret ediyom kıldan tüyden.nası kurtulacaz of ya.
saol cicişim benimmmervecan ben senin kilonda olsam diyet miyet yapmam.tekrar şimdiki kiloma dönerdim.-tatlicadiarzu-yok yok senin kilonda olsam sadece korumaya laırdım kenidmi.
hadi yaa.ben benim damada bohçasına traş makinası alayım diyodum.oda mı olmazz.baskülüde onlar alıversin bari.ama öyle baskül koyarlarsa beni çook şişko görüyolar demekki derim ben yaa.takarım kafama.o baskülüde pencereden aşağı hoooppp.
ooyydelikafadulden süslü böcük seni.
yawyumcum bide marifetmiş gibi fibuşunkide mekanikmiş yazıon.Çok üzgünüm çoook o tartı tüm morelimii bozdu.akşam yatmadan tartılıyom 60 çıkıom sabah lavabodan sonra aç karnına 62 çıkıom diyomyaa.gece farkında olmadan yemek yiyom galiba ben.cokacimcoook
alcam alcam tatlım çeyizime alacam artık bi dijital
sositosositosositososito
ben kk da okudum canım.ceyız köşesinde .. erkege traş setı kıza epilasyon aleti..
ben istersem lazerli epilasyon için hediye çeki falan isterim heralde opuyorumnanaktan şaka şaka..
kokoş değilim desem yalan olur..bülent ersoy gibi tak takıştır sür sürüştür bir hatunum ben opuyorumnanaktan
canımcım,
ben de hep öyle yapıyorum normalde ama bunu kk da okudum ısıtıp sürüyolarmıs bı de cok bekletıyorlarmıs..bakalım fark olcek mı..
ha ha..
katılıyorum sana..
ben de bır cuma öğlesi kapıdan içeri bakmaya calısırken depoya yakın yer de bir yerde kara kara 2 tane erkek kafası gördüm.. cok komıkler ya...
cicim bu hafta katalogda var mıydı tartı ?
her zaman olmuyo Cuma günü katalog ürünlerinde mevcutsa bulabilirsin bahsettiğim tartıyı . . .
sen bim bültenini iyi takip et alış-verişe gittiğinde katalog iste . . .
ben sık giderim bim e . . . senin içinde takip edeceğim zati ama seninde aklında olsun . . .
onlar öğle vakti kapamıyo aslında cumaları sadece cuma namazı için kapatıyo mağaza . . .
bu davranış bile bence bi pazarlama stratejisi . . .
yeşil sermayeyi çekiyolar bu imajı yaratarak . . .
nys yeri değil şimdi açmiim ağazımı ben ya . . .
mervecan ben senin kilonda olsam diyet miyet yapmam.tekrar şimdiki kiloma dönerdim.-tatlicadiarzu-yok yok senin kilonda olsam sadece korumaya laırdım kenidmi.
hadi yaa.ben benim damada bohçasına traş makinası alayım diyodum.oda mı olmazz.baskülüde onlar alıversin bari.ama öyle baskül koyarlarsa beni çook şişko görüyolar demekki derim ben yaa.takarım kafama.o baskülüde pencereden aşağı hoooppp.
ooyydelikafadulden süslü böcük seni.
yawyumcum bide marifetmiş gibi fibuşunkide mekanikmiş yazıon.Çok üzgünüm çoook o tartı tüm morelimii bozdu.akşam yatmadan tartılıyom 60 çıkıom sabah lavabodan sonra aç karnına 62 çıkıom diyomyaa.gece farkında olmadan yemek yiyom galiba ben.cokacimcoook
alcam alcam tatlım çeyizime alacam artık bi dijital
sositosositosositososito
ben kk da okudum canım.ceyız köşesinde .. erkege traş setı kıza epilasyon aleti..
ben istersem lazerli epilasyon için hediye çeki falan isterim heralde opuyorumnanaktan şaka şaka..
kokoş değilim desem yalan olur..bülent ersoy gibi tak takıştır sür sürüştür bir hatunum ben opuyorumnanaktan
canımcım,
ben de hep öyle yapıyorum normalde ama bunu kk da okudum ısıtıp sürüyolarmıs bı de cok bekletıyorlarmıs..bakalım fark olcek mı..
ha ha..
katılıyorum sana..
ben de bır cuma öğlesi kapıdan içeri bakmaya calısırken depoya yakın yer de bir yerde kara kara 2 tane erkek kafası gördüm.. cok komıkler ya...
kız bende şaka yaptım.:roflol:
:uhmlabiliir bizim burda yoğunluk nedeniyle yazıodu.
ya kuşum ya lazer epilasyon dedim.bir yaraya parmak basmış oldun şimcik.yaptırıyormusun sen?off geçen gün ankarada bi yere gittim fiyat sormaya.kafamçokkarıştı:1shok:bir servet yahu.nefret ediyom kıldan tüyden.nası kurtulacaz of ya.
tatlım,kız 390 tl eski parayla 350milyonmu ? yoksa 3 milyar 500 milyonmu? eğer ilkiyse oldukça iyiymiş.burda bana kol 200 bacak 400 genital 150 deidler.ve bunlar sadece 1 seans ücreti.en az 5 seans gelmen gerek dedi.çöktüm.ben ağda yapamıyomki malum bölgeye.canım çook tatlı.ve kuaförede gidemiyom senin gibi utanıorum.bacak iflan yap yap nereye kadar.insan bunalıyoo.yeter artık diyorum bi yerde.içimden ağlamak bile geliyo.erkeklerin hiç derdi tasası yok böyle.off dertlendim yine.
Öyle valla canım.. Neyse..
Minde takip ediim bakiim.. alıcam o tartıyı meeennn...zemuszemus
senin mekanik iice yimiş kafayı..kaydirigubbakcemile3
alalım bimden du bakalım gelsinde..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İviit gelgelelim kıltüy konusuna.. Genitalbölege ve koltukaltına yaptırdım ben..1 seansı Genital 120 kolaltı 50 olmak üzere 2 defa gidebildim.. Kolaltımda tektük kaldı cımbızlan alabülcek şekilde, genital bölgede üst bölgeler temiz belki 1 yada 2 tane ayda 1 çıkıyo alt taraflarda var hala ama biraz.. Yaz bitsin 1 seans daha gidicem biter ozaman sanırsam.. Çok rahatım valla herkese sonsuz tavsiyede bulunurum.. bacak da istiyorum ancak henüz para meselesini halledemedim onun için..
Acısından bahsedeyim birazda.. Çok çok az acıo ağdanın yarısı belki daha az acıyo yani.. hiç korkulcak bişii diil yani.. Tüğleri jiletlemeniz gerekiyor, çünkü kıllar nekadar kalın olursa okadar iyi.. bir de yazın gidilmemesi gerekiyor çünkü güneş leke yapıyormuş..
Benim gittiğim yer ise Daphne diye bi yer.. google da aratırsanız bulursunuz.. Orayı da tavsiye ederim. Hem tertemiz hem de doktor kontrolünde yapılıyor..
cicişler ya defalarca göbeğimi deldirmeye gittim hep korkup vazgeçtim o şişten korkuyorum tabancayla delen bi yer varmı bildiğiniz?????
bende bi ara lazer epilasyonu araştırmıştım kızlar fahiş fiyatlar çıkarmışlardı bana, vazgeçmek zorunda kalmıştım
tatlım,
390lıra bıldıgın 390 mılyon eskı parayla mılyar falan degıl.. nasıl bır yerdır bılmıyorum.belkı kalıtesızdır ondan ucuzdur ama benım kuzenım klınık tarzı bır yere gıdıyor. benım ıcın sordu. 3 ayda bıtırmesıne gelırse total vucut,total ücret 700e yaparız demısler.orası iyi bir yer. karar verırsem acmaya ve para durumunu halledebılırsem oraya gıtmeye düşünüyorum.netıcede denenmıs bır yer. ben iş bulursam öyle gideyım dıye bekletıyordum aslında ama iş bulacagımda yok .yaz gecınce düşünüyorum o yuzden.hem işim gücüm olmadıgından rahat rahat 3 haftad bır yaparım agdamı.vakıt bol nasılsa..
gelelım senın derdıne ya acılen uygun ve temız bır yer bul.orası harbı pahalıymıs.ya da ugras kızım. alıştır agdaya kendını. alıstırmamıssın ondan canın cok yanıyor.bır de uzatma..ben 1-2 kez uzatma gafletınde bulundum,ömrümden ömür gitti valla..
bir de ne agdası kullanıyorsun bılmıyorum ama ben 1 yıldır elle cekılen sir agda yapıyorum.cok daha memnunum.
canım genıtal bölgenın iç tarafı 50 seans da gitsen kalıyormus.herkes öyle dedı.bilgine..
daphneyı bılıyorum ben.istanbula gelmeden 3 sene önce falan orası bana tüm vucut 3000euro dedı..online görüşmüştüm. ne kadar ucuzlamıs sımdı.hızla ucuzluyor.ama iyi bir yer oldugunu söyluyorlar
yediklerimi ve yiyeceklerımı yazayım;
sabah 1 dilim kepeklı ekmek,lor peynırı,1 tatlı kasıgı z.yagı,dom-salatalık,sekersız cay
ara bir dilim karpuz
öglen kücük bir tabak kıymalı bezelye,1 dilim kepeklı ekmek,bır bardak lıght ayran
ara 1 fincan nescafe(1 cay kas. süt tozu koydum yalan değil),3 adet yulaflı kepeklı biskuvi eti
aksam minik bir tabak bulgur pilavı ve 3 adet irice köfteyle bol salata yemeyi planlıyorum.
nasıl???
cok mu ya..
kızlar şimdi netten bir lazer merkeziyle görüşüyorum.tüm vücut 10 seans /10 taksit yapıyolarmış.1990 dedi
selam mutlaka gireceğim grup arkadaşlarım :)
az kaldı biliyorum 5.5 kilocuk ve ben bu gruba gireceğim kesin kararlıyım...
sositososito
ooo sen 68 e kabus diyorsun ben 83 ten indim 74.5 e ve gerçekten iğrenç bir görüntüye sahiptim
eğer istediğim kiloya inersem ki inicem resimlerimi koyacağım,ara ara çekiyorum çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?