60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar inşallah bir an önce zayıflarız.. benim 8 kilo fazlam var nasıl verceğimi düşünüyorum.. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum düzenli bi diyetim yok şimdilik..ramazanda geliyor zaten bütün kilolarım ramazandan kalma ramazanda dikkat etmemiz gereknleri yazsak ve uygulasak güzel olur...

bugunu anlatayım kızlar
:) once 2 bardak su 25 dk sonra kahvaltı
kahvaltı; 1,5 dilim kepek ekmek, salata,peynir, 2 bardak tek sekerlı cay
ardından kestane sekerı bıraz kacamak yaptım ama gece gelmıstı yemedım :) gunduz yedım :) buda bişey! zaten hep kahvaltıdan sonra 3-4 bisküvi yerim yoksa tatlıya saldırırım ılerleyen saatlerde kaydirigubbakcemile3 bende bıskuvı yerıne yedım kestane sekerını :)
ara ogun yogurt
aradan 30 dk gecınce yıne 2 bardak su
ogle: 1 kase nesfıt :)
yıne aradan zaman gecınce 2 bardak su
sımdılık bu aksam yemegınıde bırazdan yerım :) bugun tatlı yemem ama baska :) napiim sabah yemezsem gece saldırıyorum tatlıya :)

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Canlarım döktürmüşsünüz, Elleriniz dertt görmesin.
Ama konuyu kaçırmışım, Fibuşum kendini bencede alıştır.
Öyle nası baş edicen tatlım.
Yada lazeri muhakkak yaptır.

cnm bnde de tefal war lacivert bişiy sennki nasıl?? bne bayaa memnunum yaaa başka hiç bi tartıda tartılmadm aama doğrudur heralde bnmki =)

kızlarrr bugünü yazayım hemn;

sabh:1 bardk ılık su
kalkar kalkmass mutfağa anneme yardıma gittim walla döktrdk resmenn hiç yazmıyım 4-5 çeşit hamur-pasta off offf :sinifsinif::sinifsinif::kedi:
saat 11 gibi 2 galeta yedm oda arada atıştrdım kahvaltı birass saalntıya geldi yoğunluktan dolaıı
öğle: pirinç lapası
ara:vişne suyu buzlu buzlu
akşamirinç lapası
gece:2 salatalıkk ve 3 kupa şekersiz çayy

bugn 13.30 dan 21.00 a kadr dışardydm kızlarrr 13.30 dan 17 e kadr alışverş yaptık arkyle sonra kafede fln otrduk ben vişne suyuyla kurtardım allahtan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonra direk spor salonuna gittim 2 saat spor yaptım kızlarrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2...

canım bende şişten çok korkuyorum artık tabancayla delen yer bulmak zormuş.o kadar aradım bulamadım kadıköyde bile hep şişle deliyorlar

bence çok iyi ciciş afiyet olsun

hızla ucuzluyor canım..heleki istanbul bu işin merkezi konumda..
en gec ekıme kadar baslıcam ben. arastırıyım güzelce de.. sana da haber verırım.uygun bir seye gideriz beraber.. kaydirigubbakcemile5

evet canım ilk zamanlarında ne kadar pahalıydı.hele işe girsem hiç düşünmem bende kıl problemine gıcık oluyorum sen bak ciciş bulursan haberirsin canım ver bende bakınırım

en mantıklısı canım.. Sabah yemek tatlıyı yada kaçamağı en iyisii..

helal valla.. Süpersin canım..alkisalkisalkis

Canım aslında göbek piercingi şişle daha sağlıklı diyolar ama bilemicem.. Bende çok istiyodum ama benim göbek deliğim acık acaip.. göbek bağını uzun kesmişler çıkık o yüzden böle virgül gibin..:kedi: o yüzden mikrop kapar deldirme dediler. Ama çok güzel görünüoooo bayılıyorumm..:asigim:

Velhasıl yidiklerimi de yazayım..

Sabah:4-5 ufak ayçekirdekli simit, azcık light pınar beyaz
Ara: neskayfe
Öğlen: 1 tane üstü püreli köfte, domates, salatalık, ayran
Ara:neskayfe
Ara:fişneli k-bar
Ara: 1 miller :kedi:
Akşam: florida usulü körili tavık(ananaslı körili tavuk aciip güzel bişii) yanında 1 kaşık kadar pilav, 1 bardak ice tea şeftali light (sefdiceğimnen yimee gittikte.:asigim:)

şimdide maden suyu içiyorum..

Buarada 1-2 hafta önce şu x-tra jelden kullanmaya başladım sölemiştm galba.. Sellülite aciip iyi geliyo.. Hemen hiç kalmadı diyebilirim.. Duyrulur.. Günde 2 defa sürüyorum ben..

senn menüde süper ttlım =) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlarrr yarın sabah ezanından sonra direk halı yıkmaaya gidicz annemler evdeki hamurları yicklermş orda bnmde canım patates salatası ypmak istior patatesler hazır haşlanmşş nasıl tadlandırablrim yardımcıı olur musunzz malum daa küçüğüm ben anlamıorum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

miller işi bozuyo biraz emmee arada lur öle kaçamaklarr....kaydirigubbakcemile3

Patates salatası da hiç bilmem tatlım ben ya... Ben patatesi haşlanmışsa tuzlayıp yemeye bayılırım.. Ha bide yoğurtla seferim.. Ama başka ne koyabilirsin bilemiyorum kiii...:1no2:

hmm bekleyelim o zman bi bilen bi fikir veren çıkan inş.bu gece yatmadan önce güsel bi tarif bulmam gerk tuz kullanmıcm cnm tuz la aram yoktr....

Okuyacağım diye canım çıktı offfff yaaaaaamafoldumben akşam bıraktığımdan beri 14 sayfa çene çalmışınız sizi gidi çenesi düşükler sizi O ne öyle allah korsun hastalanır insan ya istemem

Bak bende yoğurtdu ihmal ediyorumkaç gündür iyi oldu yüzüme çarptı bu

Kızlarr ben geldimm, sabah nesfit tam tahıllı gevrek yidim. cokacimcoook
Oldukça güzeldi. zemuszemus
Zabınım buralardaysan senden bişi rica etsem olarmı :kedi:​
Bu nesfiti sevemedim ben öğün yapmışım gibi gelmiyor
Bende fakir var bi diyetisyende şu ölçüm yapan tartı ile tartılıp hemen eve gelip tartıldım 1300 gr fazla benim ki ama ben bunu önemsemiyorum 3 yıldır bu tartıyı kullanıyorum başka yerde 56 yı görsem kendi tartımda görmeden içim rahat etmez kendi tarın ne diyosa osun neticede vermek istedim dağ gibi 12 kilo var.Ama üç yıldır kullanıyorum maşallah
Çok az geldi bu bana diyet değil ki bu açlık resmen ne kadar böyle gidersin ki bırakır bırakmaz geri dönmesin kilolar

bende bi ara lazer epilasyonu araştırmıştım kızlar fahiş fiyatlar çıkarmışlardı bana, vazgeçmek zorunda kalmıştım
Başı bağlıcım sen nerdendin bakmadım bende epilasyona başladım haziranda ama yaz g
neş görücem diye eylüle erteledim parasını verdim tüm vücut 16 seans 900 tl indirim var güzellik merkezlerinde çünkü yıl sonunda güzellik merkezlerinden bu yetki alınıp sağlık kuruluşlarına verilecekmiş.Epilasyon makinasıda araştırmıştım ama adını unuttum piyasadaki en iyisiydi hatırlarsan söylerim adınıda

bende yazayım
sabah: 1 domatez, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta
ara: 3 kayısı, 1 ceviz içi
öğle: 3 kaşık makarna iki kaşık bamya
ara: 2 kayısı
akşam: 100 gr kadar yağsız tuzsuz haşlanmış makarna(domatez soslu), 1 kase kadarda yoğurt
ayrıca yarım maden suyu, sabah kalktığımdada elma sirkeli ılık su ve 3 lt su içtim..
birazdanda azcık karpuz yerim tamamdır..

Çok az geldi bu bana diyet değil ki bu açlık resmen ne kadar böyle gidersin ki bırakır bırakmaz geri dönmesin kilolar

dün çok iştahsızdım o yüzden öle oldu..

bende epilasyona başladım haziranda ama yaz g
neş görücem diye eylüle erteledim parasını verdim tüm vücut 16 seans 900 tl indirim var güzellik merkezlerinde çünkü yıl sonunda güzellik merkezlerinden bu yetki alınıp sağlık kuruluşlarına verilecekmiş.

nasıl yani yaa anlamadım sağlık kuruluşuna verilirse isteyen istediği gibi yaptıramaz dimi :uhm:

Benim bu sabah tarı canımı sıktı dün 67.7 ydim bu sabah 68.1 çıktım.Misafirlerim vardı bugün ama samimi arkadaşlarım bir sütlü tatlı yaptım bir kek bi de piza söyledim dışardan milkshake falan yaptım mutfakla canım haşır neşl,r olmak istemedi bu sıcakta bi de yemiyeceğin şeyler zoruma gitti.bUgün azcık tattım yaptıklarımdan yaaaaa
Sabah peynir zeyin domates bir dilim kepek ekmek
ara nescafe
Öğlen bir posiyon zeytin yağlı yarım dili kepek ekmek
Ara azcık piza tattım,kibrit kutusukadar sütlü tatlı
Akşam zeytinyağlı yarım dilim kepek ekmek

Nasıl menüm yaorum yaparmısınız lütfen

hmm bekleyelim o zman bi bilen bi fikir veren çıkan inş.bu gece yatmadan önce güsel bi tarif bulmam gerk tuz kullanmıcm cnm tuz la aram yoktr....

en güzeli aslında ama ben biraz tuzlu yemeyince tansiyonum düşüyo hemen..:bbo:

oh mis.. Afiyet olsun canım.. Gayet güzelll...

Canım bildiğin hastanelerde falan yapılacakmış epilasyon öyle duydum.Bu güzellik merkezleri zayıflama yapan yerlerden yetki alınıyormuş sağlık bakanlığı kararı.Hastanelerde şu an 2500tl civarı seneye iyice uçururlar artık

akşam yatmadan da azcık bişii yooort yersen tam süper olur kanımca canım..

Çok afedersiniz ama..YUUUUUHHHH...2500 TL mi?? abbooowww.... Kaldık kıllı tüğlü desenize... Bari bu uygulamaya geçmeden kolaltımı falan bitirsem ama bronzum su anda.. Bu halde de yapmazlar kii..:1closedeyes:

cnm sabh kahvltısına ekmek koysn daa ii olur cnm walla menün süper de sen 3 kaşık makrna ve 2 kaşk bamyayla doydun muu süpersn o zman :jeyyar::jeyyar: ub arada afiet olsn yerimseniben

cnm menün çok güsel bncee hem her şeyin tadına bakmışsn hemde hepsi kararında tebrkler yerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…