60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız deniyorum arada bir iyi halime geliyo canım acımıyo. ozamanlar hallediveriyorum.ama insana bıkkınlık geliyo işte.

off ya istanbul ne kadar ucuzmuş öyle.ankarada nerdeyse en ucuz fiyat tüm vücut 1990 tl.aman ya bende istanbulda olmak istiyorum.o dediğin lazer dio lazermi türü??
menün çok güzelmiş canım.ama akşam makarna yemesen daha iyi olacak gibi.o yoğurda elma veya kayısı doğra onu ye bence.

Çok afedersiniz ama..YUUUUUHHHH...2500 TL mi?? abbooowww.... Kaldık kıllı tüğlü desenize... Bari bu uygulamaya geçmeden kolaltımı falan bitirsem ama bronzum su anda.. Bu halde de yapmazlar kii..:1closedeyes:
ankarada zaten fiyatlar hep öyle.

hoşgeldin canım.a.s.

slm kızlarr ben yenı geldımmm
:1hug:a.s.

günaydın canım.ya siz iyi takip eidyorsunuz liseteleri.ben bu listelerle kenidmi kapana kısılmış gibi hissediyorum.özgürlüğümden fedakarlık gibi geliyo.canım ne isterse onu yiyorum.

Günaydın Mervecim, Nasılsın.
Bende dövme yaptırmak istiyorum aslında.
Ama Ankara'da neresi uygun ve temiz hiç bi fikrim yok. mafoldumben​
sendemi ankaradaydın tatlımm.:1hug:
dövmeden,piercingden çok korkarım yaa.tatlım karanfil pasajında yapıyorlar diye biliyorum ben.

bu arada tikkatinizi çektimi hedef kilomu birasdaha düşürdüm.zaten veremiyom kilo ama olsun 52 diyim birgün belki 52 olmuş olurum.hayal etmek güzel.

bu arada tikkatinizi çektimi hedef kilomu birasdaha düşürdüm.zaten veremiyom kilo ama olsun 52 diyim birgün belki 52 olmuş olurum.hayal etmek güzel.

Olursun tabi fibuşum, sen bu ara boşladın kendini klava:
Evet canım bende Ankaradayım, dün soracaktım sana denk gelemedik bi türlü. :sinifsinif:
Okudum Ankara fiyat sordum diye yazmışsın, Ahaa didim, fibula Ankara'da kanımca. kaydirigubbakcemile5
Ben gıymatlımla ikimizin baş harflerini bileğime yazdırmak istiyorum canım.
Ama titizim, her yere güvenemiyorum. zemuszemus​

ciciş nasıl kilo aldırmaz ya ceviz falan :1shok:

cicişim sıkılıyorum ya hep aynı şeylerden değişiklik istiyorum dövme yaptıran yerler pekte temiz gözükmüyorlar zaten.bilindik bi yerde yaptırman daha iyi bence

hayırlı olsun fibuşum geç olsun güç olmasın

ne kadr aklcksın cnm yazlıkta?
Bilmiyorum canım 2 hafta kalırım diye gidiyorum ama bakalım.Eşim anca hafta sonları gelebildiği için uzun kalmak istemiyorum.

Ben bunun çok altında yediğim halde kilo veremiyorum bunada aklım ermiyor aç kalmam lazım benim sanırım yada akşam yemeyi yerine yoğurt mu yesem ya dayanabilir miyim acaba?

Canım bu bahçelievlerde bende ataköyde oturuyorum oralardada bulabilirsin sanırım ama olmadı 6 haftada bir geliverirsin buraya belki
Benim kinin markası bu iyi deniyor buna

Bazılarında dövme görüyorum benimde hoşuma gitmiyor değil ufak şık bir gül kolda yada şu bele yapılan mıtifler hoş oluyor ama yaşlı bir kaç kiş gördüm bayan kilo aldıkça yada derinin diriliği gittikçe çok çirkin pis bir görüntü alıyor dövme.Dini yönüne değinmiyorum o herkesçe malum.Ama yaptıranların çoğu yıllar sonra sıkılp pişmanlık yaşıyor.

Sabah sahanda az yağlı yumurta peynir domtisssssssssss ve bir dilim tam buğday ekmek yedim ama öğlen ve akşam için yapmam gerek ama ne yapsam bilmiyorum fikir versenize tatlılar

Günaydın . . . .

ele hazanım yaaaa ben 2 gündür yemedim saldırıdayım acıkıyorum çok sık . . .
alamadım biran önce temin etmeliyim . . .

bu nedir ?

:kedi:

Günaydın . . . .

Günaydın tatlım,
Dün görüşemedik :sinifsinif:

Canım kase kase değil tabi, günde bikaç tanesi metabolizmayı hızlandırıp,
Yağ yakımını kolaylaştırıyormuş. Dondurma da en hafif tatlı olduğundan.
Tatlı krizine girenler için önerildi.
Canını sıkan şey rutin bir günse, günlerine renk kat mervişim.
Yani seni de eğlendirecek şeyler ekle.
Dövme istiyorum gerçekten, son zamanlarda hep aklımda.
Kalıcı olması da düşündürüyo tabi. zemuszemus-tatlicadiarzu-

Canım ben bi dilim peynir, üç-beş domates diye dikkat edecek biri değilim aslında.
Ama o programa göre şuan ideal kilomdayım zaten.
Vücudumu sıklaştırmak istiyorum, spor şart biliyorum.
Ama bi türlü zaman ayıramıyorum. :sinifsinif:​

Ben de istiyorum dövme.. Hatta motif bile belli... Belime peri kızı yaptırmak istiyorum ama sevdiceğim izin vermiyor..:umursamaz:

Verirsin verirsin merak etme.. Yavaş yavaş ama garantii..kaydirigubbakcemile5

lmaz: Bence gıymarlının baş harfi çok riskli canım.. Allah korusun gün gelir devran döner ayrılırsınız.. Yarın ne olucağı belli olmaz.. Pişman olursun sonra.. kafamçokkarıştı

Günaydın . . . .

bu nedir ?

:kedi:

Günaydın zabınımmm...

Laser epilasyon markası ıpl canım

Teşekkürler cicim benim . . .

Günaydın tatlım,
Dün görüşemedik :sinifsinif:

. :sinifsinif:​

denk düşemedik evet hazanım oysaki çok seviyorum ben seninle sohbeti . . .
bu gün buralardaysan kaynatırız . . .
benimde son günüm sayılır zati yarın izine çıkıyorum . . .

o baş harfler mevzusuna katılıyorum perim . . .
günaydın gözaydınlığım . . . :asigim:

he ya .boşladım kendimi.klava:sporu bıraktım.ama içim hiç rahat değil.sağsola çatıyorum.alışkanlık yaptı bende spor.hemen başlamalıyım zaten.
tatlım baş harf döğmeleri biraz sakat.sadece kendini baş harfini yazdır.allah göstermesin.seninkiyle aranda bişi olsa illa aynı baş harfli ibrinimi bulacan.veya gitip sildirmek için uğraşacan.ben aşkıma baş harflerimizin olduğu kol düğmesi yaptırdım karanfilde.çok beğendi benimki ya.:asigim:nerden geliyo aklına bunlar diye gülümseyip durdu.opuyorumnanaktan

tatlım bir iki tane cevizdir.herşeyin fazlası zarar zaten.

Laser epilasyon markası ıpl canım
ya forumda baktım da ıpl lazeri tavsiye etmiyorlar.

kuzum senini boyun kaç.biz bir ara boy kilo listesi yapıyorduk.yine yapsakya.

sen kendin peri kızısın.yaptırma şekerim.

:teytey::dilcikar:

yirim senii yirim...Şeniz

izne mi gidiosun..??? kafamçokkarıştı
Senin adına ne güzel de ben özliicem seniiii....:gitme:

ihiii.... :kedi: bu şartlar altında yaptıramiciim zati..
İstersen yaptır ama hayat boyu yanımda olcan ben sana yapcaamı bilirim dio.. Pisluh..:tomato: kaydirigubbakcemile3

Neyse en güzel hal doğal halll.. diiiiiiimiiiiii?kaydirigubbakcemile3

Günaydın hepinize.Şimdiden herkese güzel bir gün diliyorum.Sabah kafamda kocaman bir hamam böceğiyle uyansamda moralim şimdi daha iyi. :umursamaz:
Tartıldım 63.5 çıktım.
Yarım yağlı süt + nesfit yedim. buyrunnnnnnnnn

yirim senii yirim...Şeniz

izne mi gidiosun..??? kafamçokkarıştı
Senin adına ne güzel de ben özliicem seniiii....:gitme:

izin sayılmaz aslında perim ablama gideceğim bebişine bakmaya . . .izinlerini ayarlayamadılar bi denk düşüremedik o durumu kotarmaya gidiyorum . . .
bebi bakarak geçicek yani iznim . . .
ama ne bebiiii :asigim:

nooliy kıs ne böcüüüü :1shok:

bu arada dövdürme olayına bende karşıyım . . . şakkıdı

oyyy bebi bakmak keeflidir.. Uy bayılırum bebilereeee...

ben 2 bardak su ıctım kalkar kalkmaz
sonra kahvaltı 2 dılım kepek ekmek 1 bardak tek sekerlı cay salata 1 adet sosıs
sımdı nescafe ıcıyorum ama nescafe bıle 78 cal dedım ne oluyo :) ama yınede ıcıyorum bıde zaten cay nescafe metabolızmayı yavaslatıyo dıye duymustum ama napiim sevıyorum :) 2-3 gunde bıre ındırdım daha ne :) buda bişey yani :)tabı cayı ıcıyorum orası ayrı ama nescafe 2-3 gunde bır :) bıde cayı ben eskıden hem 4 sekerlı ıcerdım hemde 4-5 bardak ıcerdım sımdı hem tek sekerlı hemde gunde 2 ya da 3 ıcıyorum :) canım ıstemıyo artık eskısı gıbı :)

aldık bile..hosgeldın.. :lepi:
diyet hapları olarak ne kullanıyorsun?
iyi dileklerin için teskurler ayrıca..cok incesin..
Hosbuldum tsk ederim sanada Tsk edeim Fibulacim kaydirigubbakcemile5 ..Canim ben Diyet haplari yerinde Konumu actim istersen beni Takip edebilirsin hergun gelismelerimi yaziyorum diger arkadaslar bilgi edinmek isterse diye (simdilik sadece sardunyacim takip ediyor zemuszemus [ Britney Spears Diyet haplarindan kullaniyorum ] diye baslikla ...Bugun 3.gunum biraz yedigime ictigime dikat ederek ve hergun 20dkk egzersiz yaparak 2 kilo verdim ..alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…