kız deniyorum arada bir iyi halime geliyo canım acımıyo. ozamanlar hallediveriyorum.ama insana bıkkınlık geliyo işte.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Canlarım döktürmüşsünüz, Elleriniz dertt görmesin.
Ama konuyu kaçırmışım, Fibuşum kendini bencede alıştır.
Öyle nası baş edicen tatlım.
Yada lazeri muhakkak yaptır.
Okuyacağım diye canım çıktı offfff yaaaaaamafoldumben akşam bıraktığımdan beri 14 sayfa çene çalmışınız sizi gidi çenesi düşükler sizi
Başı bağlıcım sen nerdendin bakmadım bende epilasyona başladım haziranda ama yaz g
neş görücem diye eylüle erteledim parasını verdim tüm vücut 16 seans 900 tl indirim var güzellik merkezlerinde çünkü yıl sonunda güzellik merkezlerinden bu yetki alınıp sağlık kuruluşlarına verilecekmiş.Epilasyon makinasıda araştırmıştım ama adını unuttum piyasadaki en iyisiydi hatırlarsan söylerim adınıda
off ya istanbul ne kadar ucuzmuş öyle.ankarada nerdeyse en ucuz fiyat tüm vücut 1990 tl.aman ya bende istanbulda olmak istiyorum.o dediğin lazer dio lazermi türü??
menün çok güzelmiş canım.ama akşam makarna yemesen daha iyi olacak gibi.o yoğurda elma veya kayısı doğra onu ye bence.bende yazayım
sabah: 1 domatez, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta
ara: 3 kayısı, 1 ceviz içi
öğle: 3 kaşık makarna iki kaşık bamya
ara: 2 kayısı
akşam: 100 gr kadar yağsız tuzsuz haşlanmış makarna(domatez soslu), 1 kase kadarda yoğurt
ayrıca yarım maden suyu, sabah kalktığımdada elma sirkeli ılık su ve 3 lt su içtim..
birazdanda azcık karpuz yerim tamamdır..
Canım bildiğin hastanelerde falan yapılacakmış epilasyon öyle duydum.Bu güzellik merkezleri zayıflama yapan yerlerden yetki alınıyormuş sağlık bakanlığı kararı.Hastanelerde şu an 2500tl civarı seneye iyice uçururlar artık
ankarada zaten fiyatlar hep öyle.Çok afedersiniz ama..YUUUUUHHHH...2500 TL mi?? abbooowww.... Kaldık kıllı tüğlü desenize... Bari bu uygulamaya geçmeden kolaltımı falan bitirsem ama bronzum su anda.. Bu halde de yapmazlar kii..:1closedeyes:
hoşgeldin canım.a.s.Merhaba kizlar benide alin araniza lufenn .Ben bir ara baslicaktim rejimime biturlu baslayamadimdi ! kaydirigubbakcemile3 Dun basladim diyetime -1kg verdim tabii bunun yani sira diyet haplarimida ihmal etmiyorum gunde 20 dkk 'da egzersizlerimi ..Anladigim kadariyla buraya ne yediklerimizi vede ne tur egzersiz yaptiklarimizi acikliyoruz degilmiHerkese rejiminde basarilar diliyorum umarim istedigimiz kilolarimiza kavusuruz hihoyyyt
:1hug:a.s.slm kızlarr ben yenı geldımmm
günaydın canım.ya siz iyi takip eidyorsunuz liseteleri.ben bu listelerle kenidmi kapana kısılmış gibi hissediyorum.özgürlüğümden fedakarlık gibi geliyo.canım ne isterse onu yiyorum.Günaydınnn fıstıklar,
Keyifli bi gün dilerimmm. opuyorumnanaktan
Az önce e-kolay'dan aldığım bilgiye göre
:1shok:
İdeal Kilonuz: 60,69
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori: 1422
Günlük Beslenme Planı:
KAHVALTIDAN ÖNCE:1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞİ : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
Aynen bu diyeti uygulamam gerekiyormuş.
Bana kolay göründü, ama önce lapa diyetine başlıcam.
cokacimcoookcokacimcoook
sendemi ankaradaydın tatlımm.:1hug:
Günaydın Mervecim, Nasılsın.
Bende dövme yaptırmak istiyorum aslında.
Ama Ankara'da neresi uygun ve temiz hiç bi fikrim yok. mafoldumben
dövmeden,piercingden çok korkarım yaa.tatlım karanfil pasajında yapıyorlar diye biliyorum ben.