60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar.bugün 60 gösterdi tartı.zayıflamak yerine kilo alıyorum galiba.mafoldumbenklava:kafamçokkarıştı bilgisayarım serviste.o bi gelsin spora walk at home başlayacam tekrardan.

canım bende bunalmıştım bitki çayından.ama dün yeniden bşaladım 5 i bi yerdeye.bakalım inşallah hayrını görebilirim.dün gelinlik provam vardı.kadın zayıflamışsın sen yine dedi.iki haftaya kadar biraz daha zayıflasam galiba iyi olceek.süprizzzzz

çaydan bolca içmeye çalıs ..bence iştahı kesiyor. iyiiiiiiii en azından terzi zayıflamışsın demiş.. afferüm kıs sana..

yaa ben kuzuklugumden berı süt ve peynır yemıyrm oyuzden yumurta ve yogurt tuketyrm bu dıyette bıdee ben bu kahvaltımı 12de de yapsam kahvaltı yerıne gecıo degılmıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

margaritamm fiumem 1000 callik nası yiyecemkii.hiç yapamam öle kalori saymasını beceremem.yardım edin garii.
canım sen sabahtan o gün yiyeceklerini yaz.. kurul karar versin. onaydan geçenleri yersin opuyorumnanaktan
yaa ben kuzuklugumden berı süt ve peynır yemıyrm oyuzden yumurta ve yogurt tuketyrm bu dıyette bıdee ben bu kahvaltımı 12de de yapsam kahvaltı yerıne gecıo degılmıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

tamam canım yogurt ve yumurta ye o zaman..daha erken yapsan daha iyi olur ama kahvaltı yerıne gecer tabı..

selam hanımlar eger kabul ederseniz bende bu gruba katılmak isterim.öncelikle geçen hafta elma sirkesi ile başlasım olaya ama çok geç saatte kalkan biri olarak(tembellikten)sadece akşam yemegi yedim onun dışında gece yarısı bazı ufak atıştırmalarım oldu.buna ragmen 66 kilodan 63.8 kiloya düşmüşüm.hafta sonu da normal bir şekilde yemek yiyp yanına dürüm bile yedim ama elma sirkem bittigi için içemedim.yine 200 gr daha vermişim ama spor yaptıgımı söylemeliyim.biraz utangaç ve birazda parasız oldugum için evde spor yapıyorum.bacaklarımı çevirip mekik çekiyor.ve oldugum yerde koşuyorum.bugun yeniden elma sirkesine basladım.
sabah aç karnına sıcak suya iki ymk kşg sirke içtim ve hafif bir kahvaltı(haşlanmış yumurta.biraz peynir zeytin ve domates)akşamada büyük olasılıkla sebze yemegi yerim.ve vazgeçilmez olan su bunu kesinlikle ihmal etmemeye çalışıyorum çünkü sudan degil yaglardan vermeliyim ve bölgesel çalışmalıyım ve elma sirkesi gerçekte çok iyi özürlerimi sunarak tuvalete odukça sık gititgimide belirtmek isterim

hoşgeldin Şeniz
tebrikler ayrıca verdiğin kilolar için
insanlar foruma genelde karamsar gelir.. senin pozitif enerjini takdir ettim. sakın bozma çizgini..
kafanın rahat olması da çok önemli kilo vermede..
tuvalete sık gitmen :) oldukça faydalı bir aktivite ...
opuyorumnanaktan

valla teşekkürler sen böyle söyleyince moralim daha bir arttı.bu yolda devam edicem ilk baş biraz saglıksız başladım günde tek ögün dogru degil ama işte benim asıl sorunum eger yemege başlarsam bogazımı durduramıyorum.ve tabi ki asitli içiecek.bu hafta buna karar vererek başladım asitli içecek ekmek abur cubur yok.cips çekirdek falan hepsine elveda.saglıklı yaşama merhaba.

hesap vermeye geldim canlarım...
sabah verdiğim diyete harfiyen uydum amaaa öğleden sonra arkadaşımla buluşunca bir şişe limonlu maden suyu(74 cal)içtim...
siz kızmadan ben telafi ettim ama:)arada 10 yerine 5 fındık yedim...akşam yemeğimi de birazdan yiycem;erik sayısını 3'ten 1'e indirerek...
gece sadece yeşil çay içip bitiricem yeme içme işini:)
bu arada bir saat yürüyüş yaptım...

birde ben yag verdigimi nasıl anlayabilirim.benimki biraz bölgesel.özellikle göbek.ki ev arkadasıma bu konuda eglenmesi için bol malzeme veriyor.bu beni üzmüyor hatta hoşuma bile gidiyor ama iş kıyafetlere gelince keyfim kaçıyor ya

hoşgeldin aramıza çanakkalelia.s.

hımmmm:)hem de öğrencisin çanakkalede öyle mi:)
çanakkale deyince akan sular durur bende...ben de orada okudum...
vee kıymetini bil oranın,sonra çooook özleniyor....

canım benım öğrencisin hem de uzakta ailenden.. çanakkale güzel memlekettir kıymetını bıl..
canım al eline bir mezure ..ölç belini,kalçanı ve kendını iyi tanı..sıkılaşma oluyor mu takıp et.. sarkma varsa su kaynıdır..

ablacım o kadar kasma kendını
üzülürüm ama 50-100callık kacamak helekı ögleden sonra içilmiş soda kacamak değildir bı kere..
5 tane fındık ye benım hatrıma hadi lütfen..

çanakkaleyi bende severim ama ben şehir merkezinden uzakta bigadayım orasıda güzel seviyorum yani ama şimdi ailemin yanındayım malum yaz tatili ama çok teşekkürler hepinize

ama presesim tatil boyunca yaşımı soranla 38 dediğimde yüzlerindeki ifadeyi görseydin,inan bana sende kasardın:)))))))
şaka bir yana,şu tatil hediyesi 3 kiloyu bi vereyim(hayırlısıyla!)ondan sonra sağlıklı beslenmeden asla vazgeçmiycem...
tamam,şimdi 5 fındık yicem sonra da karın ve üst kol egzersizlerimi yapıcamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…