bir de benim son bir aydır yaptığım bir hata.. ben bıtkı çayı içmeyi neredeyse bıraktım,bıktım daha doğrusu ama malum faydaları saymakla bitmez..
demledım şimdi 5i1 yerdemı.. günde iki kupa içicem..
içmezsem dövün beni
slm kızlar.bugün 60 gösterdi tartı.zayıflamak yerine kilo alıyorum galiba.mafoldumbenklava:kafamçokkarıştı bilgisayarım serviste.o bi gelsin spora walk at home başlayacam tekrardan.
ben sana çok kızıyorum bu ara.. diyeti fena serdin sanki.. kız düğünün var .. azıcık gayret. sana yasaklıyorum her bişiyi..pc gelınce sporada baslancak illa. günde 1000cal.i geçmicek yediklerin.klava: her aksam rapor verceksın ne yedin içtin diye.. bir gün geçirirsen 1000cal.i ertesi gün 500callik bilem yedirmem sana.. ensendeyim..
canım bende bunalmıştım bitki çayından.ama dün yeniden bşaladım 5 i bi yerdeye.bakalım inşallah hayrını görebilirim.dün gelinlik provam vardı.kadın zayıflamışsın sen yine dedi.iki haftaya kadar biraz daha zayıflasam galiba iyi olceek.süprizzzzz
canım bak 1 haslanmıs yumurta sadece 80cal. onu yagsız teflonda omlet olarak da tüketebilirsin. ya da bır kk peynır yiyebılırsın.tercih senin.bir de dilimi 40-50cal.olan light ekmeklerden ekleyebılırsın.tahıl grubu da almıs olursun o zaman.bu ıkı önerım sana sadece 120cal. kazandırır cok değil yani.. o zaman bence mükemmel olur listen hem de sağlıklı bir sekılde yağ kaybı yaşarsın.
baska bır önerimde müsli-yoğurt(mavibenek ablanın yedıgı gıbı) ya da yogurt ve ya sütle nesfit yiyebılırsın salata yerıne bunlarda pratik oluyor hem de sağlıklı..
kahvaltı gibi temel bir öğünde salata olayını tutmadım canım ben pek.
tekrardan MaşAllah o zaman sana ...sağlık çok güzel bişi.. ben ülserden de çektım reflüden de ama reflüyü düzene sokmayı diyetle başardım. midem çok dolu olmayaınca,kalorili şeyler yemeyince reflü azmıyor.
canım ben önerimi yukarıda belirttim.hem spor da yapıyormuşsun.dengeli bir sekılde protein ve karbonhidrat almazsan sporun faydasını göremezsin.
canım sen sabahtan o gün yiyeceklerini yaz.. kurul karar versin. onaydan geçenleri yersin opuyorumnanaktanmargaritamm fiumem 1000 callik nası yiyecemkii.hiç yapamam öle kalori saymasını beceremem.yardım edin garii.
yaa ben kuzuklugumden berı süt ve peynır yemıyrm oyuzden yumurta ve yogurt tuketyrm bu dıyette bıdee ben bu kahvaltımı 12de de yapsam kahvaltı yerıne gecıo degılmıfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
selam hanımlar eger kabul ederseniz bende bu gruba katılmak isterim.öncelikle geçen hafta elma sirkesi ile başlasım olaya ama çok geç saatte kalkan biri olarak(tembellikten)sadece akşam yemegi yedim onun dışında gece yarısı bazı ufak atıştırmalarım oldu.buna ragmen 66 kilodan 63.8 kiloya düşmüşüm.hafta sonu da normal bir şekilde yemek yiyp yanına dürüm bile yedim ama elma sirkem bittigi için içemedim.yine 200 gr daha vermişim ama spor yaptıgımı söylemeliyim.biraz utangaç ve birazda parasız oldugum için evde spor yapıyorum.bacaklarımı çevirip mekik çekiyor.ve oldugum yerde koşuyorum.bugun yeniden elma sirkesine basladım.
sabah aç karnına sıcak suya iki ymk kşg sirke içtim ve hafif bir kahvaltı(haşlanmış yumurta.biraz peynir zeytin ve domates)akşamada büyük olasılıkla sebze yemegi yerim.ve vazgeçilmez olan su bunu kesinlikle ihmal etmemeye çalışıyorum çünkü sudan degil yaglardan vermeliyim ve bölgesel çalışmalıyım ve elma sirkesi gerçekte çok iyi özürlerimi sunarak tuvalete odukça sık gititgimide belirtmek isterim
hoşgeldin aramıza çanakkalelia.s.selam hanımlar eger kabul ederseniz bende bu gruba katılmak isterim.öncelikle geçen hafta elma sirkesi ile başlasım olaya ama çok geç saatte kalkan biri olarak(tembellikten)sadece akşam yemegi yedim onun dışında gece yarısı bazı ufak atıştırmalarım oldu.buna ragmen 66 kilodan 63.8 kiloya düşmüşüm.hafta sonu da normal bir şekilde yemek yiyp yanına dürüm bile yedim ama elma sirkem bittigi için içemedim.yine 200 gr daha vermişim ama spor yaptıgımı söylemeliyim.biraz utangaç ve birazda parasız oldugum için evde spor yapıyorum.bacaklarımı çevirip mekik çekiyor.ve oldugum yerde koşuyorum.bugun yeniden elma sirkesine basladım.
sabah aç karnına sıcak suya iki ymk kşg sirke içtim ve hafif bir kahvaltı(haşlanmış yumurta.biraz peynir zeytin ve domates)akşamada büyük olasılıkla sebze yemegi yerim.ve vazgeçilmez olan su bunu kesinlikle ihmal etmemeye çalışıyorum çünkü sudan degil yaglardan vermeliyim ve bölgesel çalışmalıyım ve elma sirkesi gerçekte çok iyi özürlerimi sunarak tuvalete odukça sık gititgimide belirtmek isterim
hımmmm:)hem de öğrencisin çanakkalede öyle mi:)birde ben yag verdigimi nasıl anlayabilirim.benimki biraz bölgesel.özellikle göbek.ki ev arkadasıma bu konuda eglenmesi için bol malzeme veriyor.bu beni üzmüyor hatta hoşuma bile gidiyor ama iş kıyafetlere gelince keyfim kaçıyor ya
benim içtiğim sade değildi de ondan canım..bir de dünden beri kaçamaksız diyete başladık hepimiz...söz verdim kaçamak yapmayacağıma ve bugünkü listemde soda yoktu...sodanın da zayıflattıgını duymuştum buna niye kızsınlar ki
sağlıklı zayıflamalar...hoş buldukvereliniortak
canım benım öğrencisin hem de uzakta ailenden.. çanakkale güzel memlekettir kıymetını bıl..birde ben yag verdigimi nasıl anlayabilirim.benimki biraz bölgesel.özellikle göbek.ki ev arkadasıma bu konuda eglenmesi için bol malzeme veriyor.bu beni üzmüyor hatta hoşuma bile gidiyor ama iş kıyafetlere gelince keyfim kaçıyor ya
hesap vermeye geldim canlarım...
sabah verdiğim diyete harfiyen uydum amaaa öğleden sonra arkadaşımla buluşunca bir şişe limonlu maden suyu(74 cal)içtim...
siz kızmadan ben telafi ettim ama:)arada 10 yerine 5 fındık yedim...akşam yemeğimi de birazdan yiycem;erik sayısını 3'ten 1'e indirerek...
gece sadece yeşil çay içip bitiricem yeme içme işini:)
bu arada bir saat yürüyüş yaptım...
ama presesim tatil boyunca yaşımı soranla 38 dediğimde yüzlerindeki ifadeyi görseydin,inan bana sende kasardın:)))))))canım benım öğrencisin hem de uzakta ailenden.. çanakkale güzel memlekettir kıymetını bıl..
canım al eline bir mezure ..ölç belini,kalçanı ve kendını iyi tanı..sıkılaşma oluyor mu takıp et.. sarkma varsa su kaynıdır..
ablacım o kadar kasma kendını
üzülürüm ama 50-100callık kacamak helekı ögleden sonra içilmiş soda kacamak değildir bı kere..
5 tane fındık ye benım hatrıma hadi lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?