60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa ben bugun yuruyus yapmadım amaa 20 dk dans ettım sonra dısardaa yurudum ama carsıda yanı yuryus deıll bugun öğunlerı erken yedım amaa yıceklerımın dısına cıkmadımm yaaa su 60lardan cıksam 59 olsam varyaaa okdr mutlu olcammkıııopuyorumnanaktan

derinimmmm nasılsın bitanecim?eğer mümkünse biraz daha sık paylaşımda bulun canım;topikten uzak kalmak demek kilo almak demek...

ben çok iyiyim beneğimmm seni de böyle moralli görüyorum daha mutlu oluyorum...kaydirigubbakcemile3...bugünkü yediklerimi de yazacaktım ama sizinkileri okuyunca vazgeçtim...:kedi: o yüzden kendimi birazdan sporla cezalandıracağım...(bu benim içinklava:) topikten uzak kalmak ben de istemiyorum ama iş yerinde internetimin olmaması benim için çok kötü oluyor...:çok üzgünüm: akşamları kendime zaten o kadar az vakit ayırabiliyorum ki...biliyorsun bir de ciddi boyun fıtıklarım var zaten tüm gün pc başındayım o yüzden bazen uzak duruyorum ama sizlerle olmak beni her zaman çok mutlu ediyor bunu çok içten söylüyorum...az paylaşım yaptığım zamanlar ben de üzülüyorum beni unutacaksınız diye ama yapacak birşey yok:a015: kendimi unutturmayayım da...yerimseniben:

unutmak mııııı?bu sözüne bu da benden sana:mymeka: :)))))))
aşkolsun derinim unutur muyum hiç seni...
önce sağlık bitanem,sen sağ ol sağlıklı ol da ara sıra ziyaret et topiğimizi:)
diyete gelince çok hırslandım bitanem ben...şu gıcık 3 kilo ya gidecek ya gidecek....
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar napsam diyete mi başlasam bisiklet de aldım laptopun başından kalkıp kullanamıyorum ki kaydirigubbakcemile hedefim 55 şu an 59.5 kiloyum. sabah tuvaletten sonra 59 oluyorum kaydirigubbakcemile3 4 kiloyu bir aya yayarak vermem lazımmm

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...:1hug: hırs meselesine gelince buradan çok belli oluyor zaten hırs yaptığın...neredeyse aç gezeceksin yaz da geziyorsun demeliyim...a.s canım aslında ben de bayrama kadar en az 3 kilo vermeliyim...uzun yıllardır hiç 1 ayda değil 3 kilo 2 kilo bile veremedim...:çok üzgünüm: o yüzden biraz umutsuzum ama sizin yazılarını okudukça motive oluyorum gerçekten...:asigim:

Bugün yediklerim:
Sabah:
sirke+bal karışımı

Yarım saat sonra:
2 kupa şekersiz yeşil çay
Dom+salat.+yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek

Ara:
10 tane kadar siyah üzüm

Öğlen:
Bir bardak light süt
1 dilim etiform light ekmek

Ara:
1 bardak limonlu soda

Akşam:
3/4 tabak mantı
bol salata
1 yemek kaşığı kadar yoğurt

Mantı işi bozmuş gibi gözükse de isteyerek yedim.Öğlen yemek yemediğim için sanırım kalori anlamında dengeli olmuştur,sizin görüşleriniz ne bu konuda???

Son düzenleme:
ben gece acıkanlardanımm kendımı zor tutuyrmm bıse yememek ıcın yaaaa amaa bu 3.gün nazar degmesın gecelerı hıc bıse yemıyrm bıraz karpuz yyrm bıdee su ıcıyrm sureklıı gece yatrkendee limonlu sırkelı ballı suu .....

luncanım...bitanecim...kalori bakımından bozmaz tabiki ama keşke mantıyı öğlen yeseydin...
hem senin bünyen akşam hafif yersen daha rahat kilo veriyordu..yanılmıyorum değil mi canımcım???

(ay ben ne biçim bişey oldum böylene çok eleştiriyorum herkesi... )

canım ben zaten senin beslenme düzenini çok beğeniyorum...çok bilinçli buluyorum...mantıya gelince bence tüm yediklerini gözönünde bulundurursak hiç abartılı görmüyorum...afiyet şeker olsun...opuyorumnanaktan gerçi Kayseri de oturduğum için biraz tarafsız olamayabilirim...malum burada mantıyı ekmeksiz bile yemezler...:kedi:

offf yaaa su 60lardan cıksam 50 lere gelsem

dayan eliiiit...başarabilirsin...kaydirigubbakcemile5

Çok haklısın benekcim,kesinlikle akşamları hafif yemem ve hatta biraz aç girmem gerekiyor yatağa kilo verebilmem için...Yalnız mantıyı da çok geç yemedim Allahtan..Saat 18:00 falandı.Ama yok biliyorum böyle olmaz.Cızzzzlmaz:

(Bu arada bence oldukça yapıcı eleştiriyorsun hayatım.Bence arkadaşlıkta çok gerekli ve takdir edilesi bir meziyet.Beni her daim,gönül rahatlığıyla eleştirebilirsin,sakın unutmakaydirigubbakcemile3)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:):):) acıktıkca buraya giriyorumm motıve olmaya calısıyorumm :):)::)yanıı sızee cok ıhtıyacım varrrr:):):)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…