estağfirullah:kedi:
sayenizde kıralıçam 1 eylül grubu etkisi . . .
günayın ablasının prensesigünaydın fıstıklar,,
dün 1 gün geçti,kaldı 14gün..
hoşgeldin,
senin tercihin burda ben dahil 60ın altında olanlar çok..
seni listeye ekliyeyim mi? kalacak mısın?
bugünki mönümü deklare edeyim huzurunuza;
sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım kk yagsız peynır
1 kasık lor peynırı
2 adet zeytin
domates-salatalık
öğlen 2-3 kasık nesfit,2-3 kasık yogurt
1 elma
aksam 1 kase kabak corbası(minik kase)
1 dilim kadar patates salatası
(ablacım, geçen gün tarifini verdiğin salatadan yapcam bugün sırnaşık şey )
menün uygundur prenses...bugünki mönümü deklare edeyim huzurunuza;
sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım kk yagsız peynır
1 kasık lor peynırı
2 adet zeytin
domates-salatalık
öğlen 2-3 kasık nesfit,2-3 kasık yogurt
1 elma
aksam 1 kase kabak corbası(minik kase)
1 dilim kadar patates salatası
(ablacım, geçen gün tarifini verdiğin salatadan yapcam bugün sırnaşık şey )
işte benim bugünkü menüm
sabah bir kase sütlü etiform diyet müsli yedim
öğlen:150 gr tavuk göğüs ızgara,közlenmiş biber salatası
ara:10 tane badem
akşam:1 armut,3 tane mürdüm eriği
iştede bukaaaa
çok pis hırs yaptım kızlar:jeyyar:
eğer kaçamak yaparsam kesinlikle hoş görmeyin beni...hepinizden onlarcaoklava:)bekliyorum...
menün uygundur prenses...
ara öğün olarak; öğlen yiyeceğin elmayı akşamüzeri ye!
başka birşey eklenmesin listeye...
(eğer çok acıkırsan 1-2 salatalık ekleyebilirsin)
acıkmaz mıyım kuzucumhoş görmeyiz de ablacım sen doyuyor musun bunlarla?
acıkıyorsan açlık hissiyle nasıl başediyorsun?
benim midem kazınıyor,kan şekerim düşüyor açlıktan yanlış anlama su koyuvermiyorum sırnaşık şey sadece tüyo beklıyorum.
tamam ablacım öyle yapayım
1elma 1 kaşık light yogurt ara öğünüm olsun
ne de olsa işi sıkı tutuyoruz dimi ya?
kızlar BALEA'yı hatırlıyosunuzdur...istediği kiloya inmiş ve burun ameliyatı olmak çin Türkiye'ye geliyormuş bu günlerde...bir ay sonra aramıza dönecekmiş...
geçmiş olsun BALEA...İnşallah herşey yolunda gider...çoooook öpüyorum seniopuyorumnanaktan
acıkmaz mıyım kuzucumbenim de midem kazınıyor ama geçen de söyledim ya ben zoru seviyorum(mazoşistmiyim neyim:roflol:)
kendimle savaşmaktan,sınırlarımı zorlamaktan ve zoru başarmaktan garip bir zevk duyuyorum:jeyyar:
sanırım benim kitabımda ''başarısızlık''kelimesi yazmıyorsengözlerimebaksanab
ben bugun uyandımm tuvalete cıktım tartıldım 61.2 kiloyum kahvaltı olarak ilk limonlu sirkeli su içtim sonra salata yedim bir kase sos olarakta limonla sirke koydum ... doydugum solenemez amaa cok fena inat ettım ara öğünüm meyve öğlen corba yogurt bır dılım kepek ekmegı ara ogun yoğurt aksam yemegı sebze yemegı yogurt salata bır dılım kepek ekmegı sonradaa spor+yuruyus:)
sakın hız kesme elitçim..çok iyi gidiyosunalkisalkisalkisben bugun uyandımm tuvalete cıktım tartıldım 61.2 kiloyum kahvaltı olarak ilk limonlu sirkeli su içtim sonra salata yedim bir kase sos olarakta limonla sirke koydum ... doydugum solenemez amaa cok fena inat ettım ara öğünüm meyve öğlen corba yogurt bır dılım kepek ekmegı ara ogun yoğurt aksam yemegı sebze yemegı yogurt salata bır dılım kepek ekmegı sonradaa spor+yuruyus:)
sağlıklısın demekki ablacım. Maşallah diyelim nazar değmesin.. sadece kazınma ile baş etmek nispeten kolay ama kazınırken ağrıyorsa bir yandan,bir yandan güçten düşüyorsa insan çok zor oluyo..
ciddi bir rahatszlık yaşamazsam tam uyucam şu yazdığım mönüye her gün..yüzeysel mide kazınmalarının üstünde durmucam.
bir de sabahtan rapor vermek daha mantıklı yoksa oydu buydu zaten ara öğünler kabarıyor..
canım bak 1 haslanmıs yumurta sadece 80cal. onu yagsız teflonda omlet olarak da tüketebilirsin. ya da bır kk peynır yiyebılırsın.tercih senin.bir de dilimi 40-50cal.olan light ekmeklerden ekleyebılırsın.tahıl grubu da almıs olursun o zaman.bu ıkı önerım sana sadece 120cal. kazandırır cok değil yani.. o zaman bence mükemmel olur listen hem de sağlıklı bir sekılde yağ kaybı yaşarsın.bitek sorun kahvaltımda demi aslında kahvaltı yumusta omlet fılan tuketyrmdaa gec kalktıgım zmanlarr mecburr salata yyrm
tekrardan MaşAllah o zaman sana ...sağlık çok güzel bişi.. ben ülserden de çektım reflüden de ama reflüyü düzene sokmayı diyetle başardım. midem çok dolu olmayaınca,kalorili şeyler yemeyince reflü azmıyor.sakın hız kesme elitçim..çok iyi gidiyosunalkisalkisalkis
ben mide ağrısı nasıl oluyor bilmiyorum prenses...bugüne kadar hiç midem ağrımadı...
arada mide bulantısı yaşamasam mide diye bir organımın varlığından bile haberim olmayacak:roflol:
asabi tansiyon dışında(zor geçen çocukluk ve ilk gençlik yıllarımın hediyesi bana)
oldukça sağlıklı bir bünyem var...
dıyetım basarılımı yanıı yaglardan yakabılırmıyım bu dıyetlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?