38 değil 28 gibi durduğunu hepimiz biliyoruz :)ama presesim tatil boyunca yaşımı soranla 38 dediğimde yüzlerindeki ifadeyi görseydin,inan bana sende kasardın:)))))))
şaka bir yana,şu tatil hediyesi 3 kiloyu bi vereyim(hayırlısıyla!)ondan sonra sağlıklı beslenmeden asla vazgeçmiycem...
tamam,şimdi 5 fındık yicem sonra da karın ve üst kol egzersizlerimi yapıcamopuyorumnanaktan
inşallah canım...hem azimlisin... olacak bu iş..yaaa ben bugun yuruyus yapmadım amaa 20 dk dans ettım sonra dısardaa yurudum ama carsıda yanı yuryus deıll bugun öğunlerı erken yedım amaa yıceklerımın dısına cıkmadımm yaaa su 60lardan cıksam 59 olsam varyaaa okdr mutlu olcammkıııopuyorumnanaktan
kalori hesabı yaparsak bence sakıncalı değil.. hem 6da yemişsin.baska da bişi yememişsin sonra.. kızartılmış mantılardan değilse hiç bir sorun yok.Bugün yediklerim:
Sabah:
sirke+bal karışımı
Yarım saat sonra:
2 kupa şekersiz yeşil çay
Dom+salat.+yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
10 tane kadar siyah üzüm
Öğlen:
Bir bardak light süt
1 dilim etiform light ekmek
Ara:
1 bardak limonlu soda
Akşam:
3/4 tabak mantı
bol salata
1 yemek kaşığı kadar yoğurt
Mantı işi bozmuş gibi gözükse de isteyerek yedim.Öğlen yemek yemediğim için sanırım kalori anlamında dengeli olmuştur,sizin görüşleriniz ne bu konuda???
ben de gece acıkanlardanım..çok sakat bir bünye..kendımden biliyorum.bak luna ve mavibeneğe gece ağızlarına meyve bıle koymazlar ve taş gibi oldu hatunlar..ben gece acıkanlardanımm kendımı zor tutuyrmm bıse yememek ıcın yaaaaamaa bu 3.gün nazar degmesın gecelerı hıc bıse yemıyrm bıraz karpuz yyrm bıdee su ıcıyrm sureklıı gece yatrkendee limonlu sırkelı ballı suu .....
:):):) acıktıkca buraya giriyorumm motıve olmaya calısıyorumm :):)::)yanıı sızee cok ıhtıyacım varrrr:):):)opuyorumnanaktan
BEBEK YÜZ opuyorumnanaktan
yüzün kadar güzel geçsn yeni yaşın . . . zemuszemus
iyiki doğdun canım benim.a.s.yeni yaşında hep dilediğin gibi sağlıklı,mutlu ve huzurlu olursun inşallah.:1hug:hep yanımızda olman dileğiyle çok öptüm.
Bende hoşbuldum teşekkürler Mavibenek
SARACİRACİ NİCE YILLARA....
kızlar bişey soracağım ben maden suyu içmeyi çok seviyorum açlığımıda yatıştırıyor bir bakıma ama fazlası selülit yapıyor diye duydum bilginiz var mı ben net bişey bulamadım.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SARACIM...MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM SANA....a.s.
Sevgili Sara,
Doğum günün kutlu, mutlu olsun.
Uzun ve sağlıklı bir örün olsun inşAllah....
çok sıkı bir diyet programı uygulamayı düşünüyorum sevimli:)
yaşlanmayacağın sadece yaş alacağın;upuzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve gönlünce geçireceğin bir ömür diliyorum saracım...doğum günün kutlu olsun...opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıyla maden suyu oldukça yararlı(ama doğal maden suyu...sonradan içine karbondioksit eklenmiş soda değil!)herhangi bir rahatsızlığın yoksa günde 3 şişeye kadar içebilirsin diyorlar uzmanlar serasçım...
geçmiş olsun ve gözün aydın canımcam:)
nice yıllara prensesim...o işi biz yaptık bugün sizin yerinize:))))birazdan anlatıcam...
lunacan hayırdır bitanem?tatsız bir durum yoktur umarımneyin var canım???
hepinize çok çok çok teşekkür ederim.çok saolun canlarımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
2 gündür mide ağrısı ve iş yoğunluğundan giremedim topiğe.
bugün biraz daha az yoğun olcam gibi ama bilemiyorum.
midem çok kötü kızlaaar ağlamak istiyorum mafoldumbenmafoldumben
umarım sizler iyisinizdir.
hepinizi çok öptümm Şeniz Şeniz
valla teşekkürler sen böyle söyleyince moralim daha bir arttı.bu yolda devam edicem ilk baş biraz saglıksız başladım günde tek ögün dogru degil ama işte benim asıl sorunum eger yemege başlarsam bogazımı durduramıyorum.ve tabi ki asitli içiecek.bu hafta buna karar vererek başladım asitli içecek ekmek abur cubur yok.cips çekirdek falan hepsine elveda.saglıklı yaşama merhaba.
benim içtiğim sade değildi de ondan canım..bir de dünden beri kaçamaksız diyete başladık hepimiz...söz verdim kaçamak yapmayacağıma ve bugünkü listemde soda yoktu...
kızlarrr ramazan geliyor
sahurda tıkın
iftarda yumul
nasıl vericez kiloları
:içelim: biz hep burdayız.:):):) acıktıkca buraya giriyorumm motıve olmaya calısıyorumm :):)::)yanıı sızee cok ıhtıyacım varrrr:):):)opuyorumnanaktan
hepinize çok çok çok teşekkür ederim.çok saolun canlarımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
geçmiş olsun saracım aaynı durum bende de var ya bu ara özellikle geceleri midem ve dişim aynı anda ağrıyor.mide ağrısına bal çok iyi geliyor bir yemek kaşığı bal 10 dk.da kesiyor.diyete aykırı ama ağrı çekmekten iyidir.ama diş ağrısını ben geçiremiyorum.dişlerime çok bakmama rağmen hepsi sırayla sorun çıkartıyor bana.diğerini daha yeni yaptırdım ya
3.günümüz hayırlı,uğurlu ve kaçamaksız olur inşallah....
herkese günaydın canlarımzemuszemus
hoşgeldin aramıza.a.s.
geçmiş olsun kızlar.nazar mı değdi size fıstık gibi oldunuz ya?:1hug:
3.günümüz hayırlı,uğurlu ve kaçamaksız olur inşallah....
of offffff...kendini 50li kilolarda görmek harika bir duygu!!!bütüngün sırıtkan bir halde geziyosun:)))))))))))dayanıyorum yaa çok az kaldıı 50lere cunkuuu 59 oldugumu goruncee mudluluktan cılıdrcam herhaldezemuszemus
canım arkadaşım beniiiiiiimopuyorumnanaktanÇok haklısın benekcim,kesinlikle akşamları hafif yemem ve hatta biraz aç girmem gerekiyor yatağa kilo verebilmem için...Yalnız mantıyı da çok geç yemedim Allahtan..Saat 18:00 falandı.Ama yok biliyorum böyle olmaz.Cızzzzlmaz:
(Bu arada bence oldukça yapıcı eleştiriyorsun hayatım.Bence arkadaşlıkta çok gerekli ve takdir edilesi bir meziyet.Beni her daim,gönül rahatlığıyla eleştirebilirsin,sakın unutmakaydirigubbakcemile3)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimizin birbirimize ihtiyacı var canımkaydirigubbakcemile5:):):) acıktıkca buraya giriyorumm motıve olmaya calısıyorumm :):)::)yanıı sızee cok ıhtıyacım varrrr:):):)opuyorumnanaktan
ablasının prensesi...spor konusunda üstad sensin...ben de çırağın olarak çabalıyorum iştekaydirigubbakcemile338 değil 28 gibi durduğunu hepimiz biliyoruz :)
ayrıcam sporu ihmal etme şu sıkı diyetimizde..yanlız korkarım sen 3 kg daha verince 28den 18e düşceksin opuyorumnanaktan
bir şey daha sıkı da spor yaparsan; hani daha önce 55 olmustun ya .. şimdi olacagın 55te kendını daha ince göreceksin bahse girerim.. kaydirigubbakcemile5
inşallah canım...hem azimlisin... olacak bu iş..
kalori hesabı yaparsak bence sakıncalı değil.. hem 6da yemişsin.baska da bişi yememişsin sonra.. kızartılmış mantılardan değilse hiç bir sorun yok.
ben de gece acıkanlardanım..çok sakat bir bünye..kendımden biliyorum.bak luna ve mavibeneğe gece ağızlarına meyve bıle koymazlar ve taş gibi oldu hatunlar..
iiyi yapuyrsun canım.bende öyle yapıyorum..
bu arada gıttı bir gün daha..kaldı 13..
saracım geçmiş olsun canımhepinize çok çok çok teşekkür ederim.çok saolun canlarımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
mervişim çok özletme kendini...sana da geçmiş olsun güzelim...günaydın kızlar
ne güzel grup halinde diyet yapıyorsunuz
ben bu ara koşuşturmaktan evde hiç duramıyorum
dışarda çok acıkınca en kötü simit yiyorum
ne hikmetse simit bana hiç bir zaman kilo aldırmaz
ama amacımız hala korumak değil kilo vermek olduğu için...
bugün eşimin yanına yardıma gidicem gene koşuşturmacadayım
ama aranızda olmaya çalışcam sizsiz kilo veremiyorum
hoşgeldin aramıza.a.s.
soda çok mu kilo aldırıyo ya CADIARZU
off dimi yaaa.
:içelim: biz hep burdayız.
geçmiş olsun kızlar.nazar mı değdi size fıstık gibi oldunuz ya?:1hug:
fibuşum soda çok kilo aldırmaz canımcım...benim diyet listemin dışındaydı,o yüzden kaçamak dedim...günaydın ablaa.:1hug:
yediklerimi yazmaya başlayacağım.
kahvaltıda
1 bardak 5 i 1 yerde çayı.
bir dilim ekmek ve
3 ,4 dilim salatalık ve domates.
günaydıııın:)Şeniz opuyorumnanaktan :kedi:
opuyorumnanaktan
günaydın apllaaa
günaydın zabınım...Günaydın Hanımlar . . .
Bu öğle yağlı yakışıklı bi karadeniz pidesi yiyeceğim akşama sadece meyve yesem olar mı ?
Günaydın kızlar hepinize 14 gün aradan sonra yine geldim
ve 61 kilo olmuş halde keyfim yerinde yani
sadece 4 kilom kaldı acayip mutluyum kaydirigubbakcemile3
En çok burayı özledim valla hepiniz iyisinizdir inşallah
Bu arada koşu bandı aldım ve 14 gündür sabah akşam başındayım alkisalkisalkis
Bu günüde şöyle bir özetliyim sabah 30 dk tempolu yüpüyüş + koşu
2 bardak ılık su içtim
kahvaltı da ise 2 dilim kepekli ekmek 2 ince dilim kaşar ve bir çay bardağı süt
tebrikler gülgülmezalkisalkisalkis
hemencecik bu günkü beslenme listemi onaya sunuyorum:
sabah bir kase sütlü müsli yedim
ara da bir fincan kahve içtim
öğlen 200 gr kıymayla yapılmış ekmeksiz,ızgara köfte ve közlenmiş patlıcan salatası
akşam bir muz,bir elma,3 tam ceviz ve bir tatlı kaşığı balla yapılmış meyve salatası
aralarda bol su ve yeşil çay...
işte bu kadar:)))
Günaydın Hanımlar . . .
Bu öğle yağlı yakışıklı bi karadeniz pidesi yiyeceğim akşama sadece meyve yesem olar mı ?
geçmiş olsun canım. bir şeyleri kafaya mı taktın ne yaptın.. nerden çıktı bu mide ağrısı şimdi..bu arada hepinize günaydın opuyorumnanaktan
canım benım sende dikkatli gez dısarda havalar azıcık serinledi..üşütüyor muusun ne.. bir hırka bulundur yanında.. gecmıs olsungünaydın kızlar
ne güzel grup halinde diyet yapıyorsunuz
ben bu ara koşuşturmaktan evde hiç duramıyorum
dışarda çok acıkınca en kötü simit yiyorum
ne hikmetse simit bana hiç bir zaman kilo aldırmaz
ama amacımız hala korumak değil kilo vermek olduğu için...
bugün eşimin yanına yardıma gidicem gene koşuşturmacadayım
ama aranızda olmaya çalışcam sizsiz kilo veremiyorum
günaydınlar opuyorumnanaktan3.günümüz hayırlı,uğurlu ve kaçamaksız olur inşallah....
hani protein? azıcık peynır,süt ya da yumurta olsaymıs keske..günaydın ablaa.:1hug:
yediklerimi yazmaya başlayacağım.
kahvaltıda
1 bardak 5 i 1 yerde çayı.
bir dilim ekmek ve
3 ,4 dilim salatalık ve domates.
günaydın sabuşşşGünaydın Hanımlar . . .
:lepi:Günaydın kızlar hepinize 14 gün aradan sonra yine geldim
ve 61 kilo olmuş halde keyfim yerinde yani
sadece 4 kilom kaldı acayip mutluyum kaydirigubbakcemile3
En çok burayı özledim valla hepiniz iyisinizdir inşallah
tebrıkkkler ve günaydınlar...
yürüme bandın hayırlı uğuru olsun
ben çok faydasını gördüm o makinanın..8 aydır tepesindeyim.kahrımı çekıyor
Bu arada koşu bandı aldım ve 14 gündür sabah akşam başındayım alkisalkisalkis
Bu günüde şöyle bir özetliyim sabah 30 dk tempolu yüpüyüş + koşu
2 bardak ılık su içtim
kahvaltı da ise 2 dilim kepekli ekmek 2 ince dilim kaşar ve bir çay bardağı süt
hemencecik bu günkü beslenme listemi onaya sunuyorum:
sabah bir kase sütlü müsli yedim
ara da bir fincan kahve içtim
öğlen 200 gr kıymayla yapılmış ekmeksiz,ızgara köfte ve közlenmiş patlıcan salatası
akşam bir muz,bir elma,3 tam ceviz ve bir tatlı kaşığı balla yapılmış meyve salatası
aralarda bol su ve yeşil çay...
işte bu kadar:)))
1 eylüle kadar böyle gülüm:)sıkı ve kaçamaksız diyet...Canım menü güzelde akşama sıcak bi çorba yada z.yaglı bi yemek eklesen daha sağlıklı olur bence birde ekmeği ihmal etme 1 dilim de olsa ye bence
geçmiş olsun canım. bir şeyleri kafaya mı taktın ne yaptın.. nerden çıktı bu mide ağrısı şimdi..
günaydın bu arada..
canım benım sende dikkatli gez dısarda havalar azıcık serinledi..üşütüyor muusun ne.. bir hırka bulundur yanında.. gecmıs olsun
günaydınlar opuyorumnanaktan
hani protein? azıcık peynır,süt ya da yumurta olsaymıs keske..
diğer öğünlere çokburnumu sokmamaya çalısıyorum ama kahvaltıya karısırım.klava:
günaydın sabuşşş
o yakısıklı arkadasın hepsını bıtırmesen...büyüktür şimdi o.. bol da tereyağlıdır..
:lepi:
ben bugubkini çok beğendim.. 10 üzerinden 10 veriyorum.. :içelim:
sunum,içerik,lezzet hepsi muhteşem gözüküyor... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?