60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hanımlar burası yeri degil belki ama paylaşmak istedigim bir şey var.benim bir sevgilim var ki zayıflama istegim onun için yoksa kendimle barışık bir şahsiyetim onun için farklı görünmeye çalışıyorum.ama onunla aramız çok kötü ya.iki yıllık ilişkimiz var ve sevdigim aşık oldugum adam gitti başka biri geldi ruhsuz bir canavar sanki.ilgisi hiç yok gibi birbirimizden uzaktayız ve ben msj atmazsam atmıyor.bir güzel sözü benden esirgiyor.sanki yokmuşum gibi davranıyor.bunu ona anlatmaya çalışıyorum ama beni anlamamak için inatlaşıyor sanki.tamam bende melek degilim bazen anlatırken çıngar çıkarttım ama son zamanlarda efendi efendi dile getiriyorum.yer yer şakaya vuruyorum soru cevap şeklinde anlatmaya çalışıyorum.ama yok.akşamda yine soru cvp şeklinde anlatayım dedim bu sürekli bilmem bilmiyorum vs şeklinde cevap veriyor.yeniden iyi olurmuyuz diye soruyorum sadece oluruz diyor.oluruz canım vs tatmin edici bir cvp vermekten kaçınıyor.haliyle artık beni sevmedigini düşünmeye başladım.soruyorum seviyormusun başka birmi var yok seviyorum diyor.o zaman niye böyle soguk ve uzaksın diyorum öyle degilim diyor.ya iki yıl oldu ben sevdigim adamı tanımazmıyım çok belli benden uzak oldugu.sonra kızdıgımda ben bir şey yapmadım sen kendi kendini üzüyorsun diyor.halbuki asıl sorun bir şey yapmaması.beni özledigini,sevdigini söylemekten beni merak edinmekten kaçınması.akşam o soru cvp şeklinde bir şeyler anlatmaya ve anlamaya çalışırken şu an benim hakkında ne düşünüyorsun diye sordum.cevap olarak sızlanmaya başladıgımı söyledi ya kalbim çok kırıldı.gerçekten çok incindim ama bunu anlamak istemiyor yane yapmak istedigini bir türlü anlamıyorum terketmek istese çok rahat yapan bir insan tecrübe ile sınanmıştır.ama bitirmekte istemiyor neyapacagım ben ya.

bencee baskaa sorunları vardırr bende yasamıstım boleee ustunee gitmemek en iyisi o sana nasıl davranıosaa sendee oına ole davrann aklına takılsınn nıee bole soguk banaa dıe aklııllanır belkı bırazopuyorumnanaktan

çok güzel lunacanımkaydirigubbakcemile3bu arada hep sorucam unutuyorum:ne oldu oğluşunun okul işi?
mavibenek bu ne ya ben bunları yesem düşer kalırım bi yere açlıktan
aaaa sakıncalı bi durum bence yasakkelime​
öncelikle verdiğin kilo için tebrikler gülüm:hooray:
biliyorum çok az olduğunu ama kısa bir süre için canım...benim bünye alışık kuş kadar yiyip yinede sağlıklı olmaya:))))

öncelikle bir süre sessiz kal canım...belliki erkek arkadaşının kafası karışık biraz...üstüne gidersen ters teper..bırak salim kafayla düşünsün ve ne istediğine karar versin...
hem hayatın en reel kanunlarından biridir:''kovalarsan kaçar.kaçarsan kovalar!!!''

yaaa benek ablaaa ben bugun bıse yemedım ıstahım yoktuu ıce tea ıctım sonraa ewe geldm 5in1 yerde ıctımm aksam yemgımdee 1 kase corba coka z zeytınyaglı fasulyee yogurt cok az salata yedımm sonraaa 30 dk dans 5 dak ıp atlama 5 dk gobek erıtıcı hareket yaptım ve dus aldım yıne 5 i 1yerde ıcyrm nasıl

yok zaten artık hiçbirşey demicem onun için sizlanmaymış bundan sonra birşey anlatmaya çalışsamda anlayacagını sanmıyorum

erkeklerr zatenn yaptıklarını hıc kabul etmezlerr bızım ıtırazlarmız onlaraaa basını agrıtmaa gıbı gelırrr bosverrr hıc bıse demekaydirigubbakcemile3

hayır son bir kaçgün için olan birşeyde degil son bir aydır kafayı yeme noktasına geldim ya son bir hafta hariç nerdeyse hergün kavga ettik sen benden uzak olursan ben çok üzülürüm diyorum yok illa bir şey yapmayacak böyle giderse birbirimizi yıpratmaktan öteye gidemicez ya.seviyorumda ayrılmakta istemiyorum.sessiz kalmaya çalışıyorum onuda beceremiyorum biliyorum çünkü ben aramasam aramazda o zaman daha kötü oluyorumbirbirimzin zıttıyz ya ben çok duygusal o ise mantık harikası

benımde basımda vardı bolebıseee yaaa sessız kal dıolarr yapamıyrmm ılla dırr dırrr soracam merak edıyrmm ben araamsaam aramıoo gttıkceee koopuo cok kotü durum

benımde basımda vardı bolebıseee yaaa sessız kal dıolarr yapamıyrmm ılla dırr dırrr soracam merak edıyrmm ben araamsaam aramıoo gttıkceee koopuo cok kotü durum

valla aynen öyle ya senağlama bak geçen gün tam 6saat msj atmadım bekliyim belki atar dedim sonunda dayanamadım niye msj atmıyosun dedim cvp olarak bilmem bazende sen niye atnıyosun cvp bu oluyor ya biz eskiden iki saatten atmazsak birbirimize kızardık niye atmıyosun diye iki saat beni sensiz bıraktın diye

bir yerde okumuştum alt karın kaslarını çalıştırıyor diye mekikte üst karın kaslarını çalıştırıyormuş ama bende hem basen hem göbek oldugundan ikisini de yapıyorum zaten benim kilolar orda umarım zyıflarken yanaklar içeri gözmez

aynen amaa ben sonundaa bıktırdım kendımdenn vee benden nefret ettı sureklı dır dırr edıom dıee baskasınaa gttıı sende aynı hatayı yapmaa sessız kal baska seylerle ugrass :CüvCüv:

aynen amaa ben sonundaa bıktırdım kendımdenn vee benden nefret ettı sureklı dır dırr edıom dıee baskasınaa gttıı sende aynı hatayı yapmaa sessız kal baska seylerle ugrass :CüvCüv:

ondan bende korkuyorum ne yalan diyeyim artık böyle yeter diye bagırıp çekip gidecek,onun için küçük bir süpriz hazırlamayı düşünüyorum işte bu malum göbek ve basen gidince şık bir elbise alayım beni elbiseyle hiç görmedi nerdeyse,sonra evin terasına mumlu falan hoş bir ortam bir de şarap ve ya rakı(bunu seviyor)ve orda oldugumdan haberi olmayacak arayıp terasa çagırayım o geldikten sonra arkasından ben geleyim diyorum:1hug:

bunun benzerini daha önce yapmıştım öyüzden emin degilim bunu yapma konusunda daha iyi farklı fikri olan varsa paylaşabilir mi

benek aBLAA BISE DEMEDIN :umursamaz:

küsme öyle elitim amaaaa:1no2C başında değildim güzelim...
olmamış yediklerindaha doğrusu yemediklerin:)
daha sık ve düzenli beslenmezsen olmaz...
bence sen de sabahtan planla o gün yiyeceklerini ve yaz buraya...burdaki yorumlara göre değiştirir yada uyarsın listeye emi ablacımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…