- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
salatadan fedakarlık etmeseymişsin keske...diğerleri tamam ama .
200cal. cıvarı ögle yemeği..gayet sıkı bir diyet.
saol tatlım darısı sana kır şeytanın bacağını :lepi:
canım 1 porsiyon mücver 185 kaloridir (4 adet)
canım unu az koysaydın. bır de tam tahıllı unla yap. ben öyle yapıyorum daha bile lezzetli olyor..
bir de tuz konusundan ben diyetın en basından berı hiç kesmedım. aşırı tuz düşkünlğüm yok ama orta tuzlu yıyorum hep. o kadar da yapamam çunku..
200cal. cıvarı ögle yemeği..gayet sıkı bir diyet.
tamam canım herkes kendıne göre bir sistem olusturmalı zaten.kendını iyi tanımalı,ona göre düzen kurmalı derim ben hep.devam et yolunda...Evet ya olsun şimdi ara öğün yaparım onu
Ama canım ben arayı fazla yaparım o yüzdende ana yemeklerden biraz kısıyorum.Birde alıştım artık çorba yiyince doyuyorum
yorumlara bayıldım kızlar yav . . .
çeyiz yok ama derdi var bende haklısınız valla uyduracağız kitabına artık bi şekilde bakalım . . . almam zati fiucanım aldırırım tabe . . . alabildiği kadar teklif var ısrar yok . . .
fibuşum ben bahsettiğim modelleri burada avizecilerde ışıklandırma mağzalarında gördüm ki sende ziyaret ettiğin yerlere gizli ampüllü modeller göstermesini iste farkı fark edersin hemen zaten . . . :asigim:
amin canım :Saruboceq:
evet canım yağsız yok denecek kadar az tuzlu bide 2 mücver kadar yedim yoğurtlu ama]
tamam canım herkes kendıne göre bir sistem olusturmalı zaten.kendını iyi tanımalı,ona göre düzen kurmalı derim ben hep.devam et yolunda...
Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
sıcaklarda yaman bılemıyorum artık.Yani canım çünkü ben sık sık acıkıyorum ben evde ne varsa yerim ama 1 porsiyon ve 2. çeşit için 2 saat beklerim öyle verdim yoksa dayanamam...Ramazanda napcaz ya off su işini
14 yaş, 165 boy, 60 kilo :bbo:
inşallah canım ....Tamam 1/2 porsiyon yemişsin yanında yoğurtta süper gider afiyet olsun
herkese günaydııııın:)4.günümüz hayırlı olsun 1 eylül grubukaydirigubbakcemile3...
işte bomba haber:3 günde 1 kilo gitti canlarım...bu sabah 57 yi gördüm...geriye kaldı 2 kilocuk:lepi::teytey::dance:
Bu arada 61 'e düştüm ama hiçkimse farketmedi bile :sinifsinif:
söyledimde tebrik etmediniz bile küstüm size :dilcikar:
:lepi:alkisalkisalkis
Sana da :lepi:alkisalkisalkis
bu arada hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar canlarım...
Allah tüm oruç tutanlara sabır versin ve oruçlarını kabul etsin inşallah...
bugünkü listem:
sabah sütlü müsli
ara sütlü neskafe
öğlen piyaz(bir çay bardağı haşlanmış fasulye,birer domates,biber,soğan ve haşlanmış bir yumurtayla)
ara yine kahve
akşama dünkü meyve salatasından yapıcam...
gece sadece su ve yeşil çay...
Bugün yediklerim:
Sabah:
(Sirkeli suyumu içmeyi unuttum)
1/2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Dom+salat.+yeş.biber
1 dilim light ekmek
2 çay kaşığı erik reçeli
2 fincan şekersiz yeşil çay
Ara:
yok
Öğlen:
3 tane ızgara köfte
1 dilim light ekmek
çok az yağsız yeşillik
Ara:
5 tane fındık,1 tane ceviz
1 kupa 5'in 1 çayı
Akşam da:
1 tabak z.yağlı fasulye ve
bol limonlu,yağsız roka salatası yemeği düşünüyorum..
(Belki bir tane de armut yerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?