60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol tatlım darısı sana kır şeytanın bacağını :lepi:

amin canım :Saruboceq:

canım 1 porsiyon mücver 185 kaloridir (4 adet)

evet canım yağsız yok denecek kadar az tuzlu bide 2 mücver kadar yedim yoğurtlu ama

ununu azıcık koydum evde normal un vardı ondan kattım.tuzu çok sevmem hep azcık tuz atarım.

yorumlara bayıldım kızlar yav . . .
çeyiz yok ama derdi var bende haklısınız valla uyduracağız kitabına artık bi şekilde bakalım . . . almam zati fiucanım aldırırım tabe . . . alabildiği kadar teklif var ısrar yok . . .

fibuşum ben bahsettiğim modelleri burada avizecilerde ışıklandırma mağzalarında gördüm ki sende ziyaret ettiğin yerlere gizli ampüllü modeller göstermesini iste farkı fark edersin hemen zaten . . . :asigim:

Evet ya olsun şimdi ara öğün yaparım onu

Ama canım ben arayı fazla yaparım o yüzdende ana yemeklerden biraz kısıyorum.Birde alıştım artık çorba yiyince doyuyorum
tamam canım herkes kendıne göre bir sistem olusturmalı zaten.kendını iyi tanımalı,ona göre düzen kurmalı derim ben hep.devam et yolunda...

yapar benım zabınım uyanık hatundur.. herkes görevını bılse yeter zaten..fazlasına gerek yok.. kaydirigubbakcemile2

tamam canım herkes kendıne göre bir sistem olusturmalı zaten.kendını iyi tanımalı,ona göre düzen kurmalı derim ben hep.devam et yolunda...

Yani canım çünkü ben sık sık acıkıyorum ben evde ne varsa yerim ama 1 porsiyon ve 2. çeşit için 2 saat beklerim öyle verdim yoksa dayanamam...Ramazanda napcaz ya off su işini

yaa ben bugun hıc bıse yemedımm yaaa ıstahım yok benımm aktardan 5in 1 cay aldım onu ıcıyrm sımdıı aksam yemegımde yıcemm corba zeytınyaglı fasulyeee yuryus yerıneee dans etcemm bırazdaa airobik hreket yapcm olurmukııı ?

inşallah canım ....Tamam 1/2 porsiyon yemişsin yanında yoğurtta süper gider afiyet olsun​

saol canım cokacimcoook

kızlar günah çıkarmaya geldim dün kek yapmıştım 2 dilim yedim şimdi ondan dayanamayıp canım çok tatlı istedi reglim diye.şu aynı kiloda takılma işi canımı sıktı ya 2 günlük detoks falan yapmayı düşünüyorum şeytanın belini kırıyım artık

:lepi:alkisalkisalkis

Bu arada 61 'e düştüm ama hiçkimse farketmedi bile :sinifsinif:
söyledimde tebrik etmediniz bile küstüm size :dilcikar:

Sana da :lepi:alkisalkisalkis

bugünkü listem:
sabah sütlü müsli
ara sütlü neskafe
öğlen piyaz(bir çay bardağı haşlanmış fasulye,birer domates,biber,soğan ve haşlanmış bir yumurtayla)
ara yine kahve
akşama dünkü meyve salatasından yapıcam...
gece sadece su ve yeşil çay...

bu arada hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar canlarım...
Allah tüm oruç tutanlara sabır versin ve oruçlarını kabul etsin inşallah...

Bugün yediklerim:

Sabah:
(Sirkeli suyumu içmeyi unuttum)

1/2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Dom+salat.+yeş.biber
1 dilim light ekmek
2 çay kaşığı erik reçeli
2 fincan şekersiz yeşil çay

Ara:
yok

Öğlen:
3 tane ızgara köfte
1 dilim light ekmek
çok az yağsız yeşillik

Ara:
5 tane fındık,1 tane ceviz
1 kupa 5'in 1 çayı

Akşam da:
1 tabak z.yağlı fasulye ve
bol limonlu,yağsız roka salatası yemeği düşünüyorum..

(Belki bir tane de armut yerim)

mavibenek bu ne ya ben bunları yesem düşer kalırım bi yere açlıktan
aaaa sakıncalı bi durum bence yasakkelime​

Beğendim canım listen çok güzel kaydirigubbakcemile5​

hanımlar merhabalar bugün çok geç kalktım :çok üzgünüm:ama kalkıncanca sirkeli suyumu içtim hafifçe kahvaltı ettim mekik falan çekmedim ama biraz agır ev işi yaptım sonra pazara gittim poşetleri elde taşıdıgım için bunları agırlık kaldırma olarak degerlendireyim diyorum akşam sadece elma yemegi düşünüyorum çünkü sahur var ve sahurda yemezsem olmaz oruç tutacagım ama nasıl kilo verebilirim bilmiyorum inşallah bogazıma hakim olabilirim:uhm:gecede mekik çekerim bu arada hepinize hayırlı ramazanlar ayrıca hem oruç tutup hem nasıl kilo vercem ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…