:ecrin_bebek:
ben bozmadım hcı amaa bugun borek yedımm saat 20 30 gıbı amaaa hıcc bozmamıstım 1 eylulee kadarr olurum ınsallah
kızlaaaaar!noluyoruz?öyle akşam akşam börekler...mantılar!!!cızzzbende mantı yadimdelikafadulden sözde aksam bişey yemicektim ama acıktım gece spor yapıp eritirim diyorum :1rolleyes:
şimdi 60.7 kiloyumm yanıı sabah kalkıp tuvalete cıkıp tartıldıgımdaa bugun bole cıktımm insanın gercek kılosudaa uyandıgındakı kılosuymus dıye duymustum ölemidir?
benım dıetım haftada 2kılo verdirio bakalım yaa saglıklı olsun yada olmasınn ben unı okuyrmddaaa 2.senemee geccem bıkacc kısıye ınat yaptım okulaa zayıf gtmelıyımm onları sasrtmalıyım 22 eylule kadrr 55 kılo yada 50 kılo olmalıyım :kedi::CüvCüv:
kızlaaaaar!noluyoruz?öyle akşam akşam börekler...mantılar!!!cızzzlmaz:sarı kart ikinizedekaydirigubbakcemile
nasıl yani?sen 1 eylülde 55 kilo olmayı mı planlıyorsun:1shok:
tabiki böyle birşey olamaz elitçim...
iyi çok güzel 22 eylüle kadar rahat verirsin 5 kiloyu ama diyette uyguluyomuşsun hafif kaçamaklardan bir şey olmaz ben diyet yapmıyorum ama bizim evde genelde sebze pişer o açıdan şanslıyım.birde verdikten sonra almamak için diyetten çıktıktan sonra yemek düzenini yavaş yavaş arttıracakmışsın yani kilo verdim oh ne ala deyip haldur huldur yemicekmişiz diye okudum bende çanakkalede okuyorum bir kere bende inatlamıştım ama sonra salladım ev arkadaşım özellikle göbegimle pek bir dalga geçerde ama şimdi aşkımı geri kazanmak için çabalıyorum umarım faydası olur:Saruboceq:
hepberaber zayıflıcaz rüyadalincımm :)
verebilirsin tabiki...ama hemen arkasından iki katını geri alırsın...kaybettiğin sağlığın da sana kar kalırniyeee olamasın kii benek ablaa 10 gundee 5 kilo veremesmıyım kıııkafamçokkarıştıcokacimcoook
benneyaptımkisarı kart mı ama başka bişey yemedim aksam elma dışında tabi sahurda yemesem mi acaba
ben unıye basladım 8 kılo aldım yurt yemegı fılann sonraa tartstıgım kızlalrrr dalga gecer gıbıı haha zayıflıcakmıss fılan dedılerr bıtanesıı 90 kıloo benlee dalga gecıoduu ben 68 kıloydumm ınat ettım allahın ıznıyleee utanıdrcam onukaydirigubbakcemile5
verebilirsin tabiki...ama hemen arkasından iki katını geri alırsın...kaybettiğin sağlığın da sana kar kalırlmaz:
kız sacmalamaa oruc tutarken duse bayılırsınn netten arastır bakk sahurdaa yemenın ne kdrr zayıflamak ıcın faydalı oldugunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?