evet canım ya çok zor bi durum, hele erkekler sanki regl misin gibi bakıyorlar insanın suratına
yaaa offf ben takıldım kaldımm zayıflayamıyrm((
sahura kalkmalısın canım. hem çalısmıyorsun da kalk ye,sonra yat uyu ıstedıgın kadar.. tembel teneke senı opuyorumnanaktançok saol ciciş.ben sahura kalkamıyorum iftarda yediğimle tutarım hep.bugün oruca başlayamadığım için içim buruk.şu regl bi bitsede bende başlasam..
hımm, ablacım sinir sistemini elinden geldığince kontrol etmek gerekıryor.Kan şekerın falan düşmüyor Allaha şükür yoksa diyet de yapamazdın.oruc tutulmaz tabı bu seklı ıle..sorma prenses tam anlamıyla yüksek tansiyon olsa o da iyi,ne yazıkki bende asabi tansiyon varbenim büyük tansiyonum sabit(12)ama küçük olan en ufak streste,üzüntüde hatta sevinçte 10a 11e çıkıyor...doktor ilaç da veremiyor çünkü ilaç ikisinide düşürüyor bu nedenle hayat tarzıma dikkat etmekten başka çarem kalmıyor...
benim de içim buruk mervişim
sağolasın gülümkaydirigubbakcemile3
iş yerinde Ramazan diye yemek çıkmıyor mu? pes yani...gayrimüslimler,agnostikler,oruç için sağlığı elverişsizler,regl dönemındekı kadınlar,oruc tutmak istemeyenler???? bunlar insan hesabında değil mi o işyerinde.. yanlış anlama canım ama işyerinin politikasını tutmadım hiç ve yazma gereği duydum.insan ayıran,insan ilişkilerine nifak sokan zihniyetten hiç mi hiç haz etmiyorum.şu an oruçlu olmasam söverdim bile..Topiğin iki sayfasını doldurduktan sonra günaydın hepinize kaydirigubbakcemile3:
Bende evlibarklı gibi oruca başlayamadım
Sahur için bütün hazırlıklarımı akşamdan yaptım tabiki eşim için
Benim menü malum belli ama regl olunca sahuru yapmadan geri yattım
Sabah erkenden kalkıp 35 dk tempolu yürüdüm ve 2 dilim kepekli ekmek,beyaz peynirden
yağsız tost yapıp yedim , 1 bardak sütle beraber
Ama benim durumum daha zor :1no2: çünkü yemek çıkmıyo işyerinde
ve ben tost , meyve ve diyet bisküvi getirdim yanımda 3 ara şeklinde tüketicem artık
ablacım günaydın,herkese günaydın ve hayırlı ramazanlar canlarım...
Rabbim oruç tutanlara sabırlar versin...
bu günden itibaren günlük diyet listemi sabahtan değil akşam yazıcam...(oruçluların canı falan çeker diye)
hepinizi kocamaaaan öpüyorumopuyorumnanaktan
benım dün bitti reglım..günaydın . . .
ya biz gerçekten topikcek regl oluyoruz . . .
ramazanın ilk gecesi cok enteresan bir rüyaymıs...zabınım bu gece rüyamda gördüm seni:)
deniz kenarında kayalık bir yerde ayakta duruyorsun,üstünde uzun kollu ve yerlere kadar uzanan beyaz bir elbise var...kucağında da bir bebek...senin yüzünde öylesine bir huzur ve mutluluk var ki,sanki nurlanmış gibi...
''abla duaların kabul oldu...bak bir oğlum oldu,adını da senin isteğin üzerine ÖMÜR EFE koyduk''diyosun...
kıyamıyorum sanaKızlar açımmm cokacimcoook ama bişey yiyemedimki daha herkesin yanında yemek
istemiyorum malum bide bizim işyerinin her yeri kamera valla neyse bakcaz bi çaresine
evet canım ya çok zor bi durum, hele erkekler sanki regl misin gibi bakıyorlar insanın suratına
çok şükür...Evet canım ya ama bugün topluca cuma namazı için çıkıcaklarmış ohhh
çok sevindim bende tıkınırım kaydirigubbakcemile3
yavaş gel şekerim,2 gunde 1 kg vermıyor muydun sen daha dune kadar?yaaa offf ben takıldım kaldımm zayıflayamıyrm((
afiyet olsunSelam tekrar hepinize öğle yemeği niyetine yedik işte bişeyler ama bastırdı hakkaten bi ara daha yapmaya çalışırım inşallah
yediklerimi yazmıyım da 300 kalori civarı yedim sabahta 250 kalori
Ooo akşama iyi yiycem sanırım kaydirigubbakcemile3
evlibarklıtarifler güzel bende deniycem limonlu dondurmayla bisküviyi :1hug:
Merhaba canlarımm...
Bodrum harika.. Bugün son günüm.. Yarın dönüyoruz..
Kesin bi 4-5 kilo almışımdır.. Deli gibi yedik içtik burda.. Neyse canım sağolsun ne yapalımm.. Dönünce sıkı rejime devam edicem hayırlısıyla.. Hepinizi çok özledim..
Öpüyorum kocaman..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgiler...
offf nolcak pekıııı
EVLİBARKLI tarifler çok güze...Kabaklı omleti deneyeceğim..Çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
Selam tekrar hepinize öğle yemeği niyetine yedik işte bişeyler ama bastırdı hakkaten bi ara daha yapmaya çalışırım inşallah
yediklerimi yazmıyım da 300 kalori civarı yedim sabahta 250 kalori
Ooo akşama iyi yiycem sanırım kaydirigubbakcemile3 evlibarklıtarifler güzel bende deniycem limonlu dondurmayla bisküviyi :1hug:
sahura kalkmalısın canım. hem çalısmıyorsun da kalk ye,sonra yat uyu ıstedıgın kadar.. tembel teneke senı opuyorumnanaktan
afiyet olsun
kızlar bir maruzatım olacak.. şimdi en saglıklı tartılma saatı nedır oruc için?
iftardan önce desek saat 8de tartılcam,en son sabah 4tr yedim içtim.cooooook uzunbır saat aç ve susuz kalındı. gercek bır ölcü verır mı iftardan önce yoksa su kaybı mı gösterir?
Merhaba canlarımm...
Kesin bi 4-5 kilo almışımdır.. Deli gibi yedik içtik burda.. Neyse canım sağolsun ne yapalımm.. Dönünce sıkı rejime devam edicem hayırlısıyla.. Hepinizi çok özledim..
Sevgiler...
hayır canım aldırmaz olur mu hiç?yaa benn bu 5i 1 yerde caydAN ICIYRM KILO ALDIRIYOMU BU YAAA
aman da aman.. tatil böcüğü..Merhaba canlarımm...
Sevgiler...
canım benım de var reflüm. hiç yatmadım sahura kadar 4te bıtrdım yeme içme işini sonra 2 saat bulasık mutfak temızlıgı falan gıbı işler yaptım hareket etmıs oldum.midem otrudu bıraz. 6 da yattım.sabır sabır ya sabır :sm_confused:
afiyet olsun kızlar cokacimcoook
sahura kalkınca bi daha uyuyamıyorum.yiyip yatamıyorum ben reflüm var çok fena azıyor.zor oluyor ama mecburen iftarda yiyip sonra meyve falan yiyip öyle tutuyorum
bende bunu merak ediyorum
tadını çıkar tatilin :dance: ama çok kilo aıp sonra pişman olma kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?