60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam tekrar hepinize öğle yemeği niyetine yedik işte bişeyler ama bastırdı hakkaten bi ara daha yapmaya çalışırım inşallah
yediklerimi yazmıyım da 300 kalori civarı yedim sabahta 250 kalori
Ooo akşama iyi yiycem sanırım kaydirigubbakcemile3
evlibarklı
tarifler güzel bende deniycem limonlu dondurmayla bisküviyi :1hug:

çok saol ciciş.ben sahura kalkamıyorum iftarda yediğimle tutarım hep.bugün oruca başlayamadığım için içim buruk.şu regl bi bitsede bende başlasam..
sahura kalkmalısın canım. hem çalısmıyorsun da kalk ye,sonra yat uyu ıstedıgın kadar.. tembel teneke senı opuyorumnanaktan
hımm, ablacım sinir sistemini elinden geldığince kontrol etmek gerekıryor.Kan şekerın falan düşmüyor Allaha şükür yoksa diyet de yapamazdın.oruc tutulmaz tabı bu seklı ıle..

iş yerinde Ramazan diye yemek çıkmıyor mu? pes yani...gayrimüslimler,agnostikler,oruç için sağlığı elverişsizler,regl dönemındekı kadınlar,oruc tutmak istemeyenler???? bunlar insan hesabında değil mi o işyerinde.. yanlış anlama canım ama işyerinin politikasını tutmadım hiç ve yazma gereği duydum.insan ayıran,insan ilişkilerine nifak sokan zihniyetten hiç mi hiç haz etmiyorum.şu an oruçlu olmasam söverdim bile..
ablacım günaydın,
dilediğin zaman yaz.öyle şey mi olur.. senın yazdığından ağzı sulancak kadar iradesi zayıf olan oruç tutmasın zaten.mesela benım abim oruç tutmaz , ben orucluyken karsıma gecer en sevdgım yemeği yer hem de gıcıklığına,aklınca şaka yapıyor işte,güler gecerım ben de.. ağız mı şapırdatıcam.
irademizi terbiye etmek için oruc tutuyoruz..gözlerımızı kapatalım o zaman iftara kadar. sen yaz.. ben onay vermıcem belkı... kaydirigubbakcemile5

günaydın . . .
ya biz gerçekten topikcek regl oluyoruz . . .

benım dün bitti reglım..
oruç tutası geldı bünyenın... opuyorumnanaktan

ramazanın ilk gecesi cok enteresan bir rüyaymıs...
Kızlar açımmm cokacimcoook ama bişey yiyemedimki daha herkesin yanında yemek
istemiyorum malum bide bizim işyerinin her yeri kamera valla neyse bakcaz bi çaresine
kıyamıyorum sana
alt tarafı regl oldun diye senı düşürdükleri duruma bak.dünya erkek egemen anladıktan,din de sanki onların tekelınde .. inancımızla bari uğrasmayın erkekler ya.. onu bıle kendılerıne göre geliştiriyorlar.en azından regl dönemındekı kadın düşünülmeli

evet canım ya çok zor bi durum, hele erkekler sanki regl misin gibi bakıyorlar insanın suratına

Evet canım ya ama bugün topluca cuma namazı için çıkıcaklarmış ohhh
çok sevindim bende tıkınırım kaydirigubbakcemile3​
çok şükür...
yaaa offf ben takıldım kaldımm zayıflayamıyrm ((
yavaş gel şekerim,2 gunde 1 kg vermıyor muydun sen daha dune kadar?
nasıl veremıyorum diyebılıyorsun elitcim.her zaman ıkı gunde gıdecek mı sandın? kaydirigubbakcemile3 makina mı bu..

afiyet olsun

kızlar bir maruzatım olacak.. şimdi en saglıklı tartılma saatı nedır oruc için?
iftardan önce desek saat 8de tartılcam,en son sabah 4tr yedim içtim.cooooook uzunbır saat aç ve susuz kalındı. gercek bır ölcü verır mı iftardan önce yoksa su kaybı mı gösterir?

Merhaba canlarımm...

Bodrum harika.. Bugün son günüm.. Yarın dönüyoruz..
Kesin bi 4-5 kilo almışımdır.. Deli gibi yedik içtik burda.. Neyse canım sağolsun ne yapalımm.. Dönünce sıkı rejime devam edicem hayırlısıyla.. Hepinizi çok özledim..

Öpüyorum kocaman..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sevgiler...

fılayyyyyyyyyyy delikafadulden :sm_cool: keyfini çıkar . . .​

offf nolcak pekıııı

sabır sabır ya sabır :sm_confused:

EVLİBARKLI tarifler çok güze...Kabaklı omleti deneyeceğim..Çok teşekkürler...opuyorumnanaktan

afiyet olsun kızlar cokacimcoook

sahura kalkmalısın canım. hem çalısmıyorsun da kalk ye,sonra yat uyu ıstedıgın kadar.. tembel teneke senı opuyorumnanaktan
afiyet olsun

sahura kalkınca bi daha uyuyamıyorum.yiyip yatamıyorum ben reflüm var çok fena azıyor.zor oluyor ama mecburen iftarda yiyip sonra meyve falan yiyip öyle tutuyorum

bende bunu merak ediyorum

tadını çıkar tatilin :dance: ama çok kilo aıp sonra pişman olma kafamçokkarıştı

yaa benn bu 5i 1 yerde caydAN ICIYRM KILO ALDIRIYOMU BU YAAA
hayır canım aldırmaz olur mu hiç?
sana çok ac kalma ..çok aç kalırsan da kg veremezsın dememiş miydik?hem azıcık sabret ben 1 ayda 1 kg verınce memnun oluyorum. benım gibi olsan ne olacak...
aman da aman.. tatil böcüğü..
biz de seni çok özledık gel artık fıstık..

canım benım de var reflüm. hiç yatmadım sahura kadar 4te bıtrdım yeme içme işini sonra 2 saat bulasık mutfak temızlıgı falan gıbı işler yaptım hareket etmıs oldum.midem otrudu bıraz. 6 da yattım.

kızlar sımdı tartıldım 58.4.. saat bası 100gr gıdıyor.iftara kadar 57lere düşcem gercek kg mu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…