hayır canım aldırmaz olur mu hiç?
sana çok ac kalma ..çok aç kalırsan da kg veremezsın dememiş miydik?hem azıcık sabret ben 1 ayda 1 kg verınce memnun oluyorum. benım gibi olsan ne olacak...
aman da aman.. tatil böcüğü..
biz de seni çok özledık gel artık fıstık..
canım benım de var reflüm. hiç yatmadım sahura kadar 4te bıtrdım yeme içme işini sonra 2 saat bulasık mutfak temızlıgı falan gıbı işler yaptım hareket etmıs oldum.midem otrudu bıraz. 6 da yattım.
ilahi gülgülmez:)))madem yazmak istemiyordun,neden yazayım mı diye sordun ki?:))))))))))inşallah o ölçülere en kısa sürede ulaşırsın...zemuszemushedefe ulaşınca inşallah o zaman yazarım 90-60-90 misali kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık mervişim,çok güzel hepsikaydirigubbakcemile3kızlar iftar için vs güzel diyet yemekler buldum paylaşıyım sizlerle belki beğendiğiniz olur
baktım lunacanım,sende bakıveropuyorumnanaktanBENEKCİMMMM..Özeline bak emi....opuyorumnanaktan
bence iftardan önce tartılmak gerekir...iç ve dış boş olarak:)))))))))kızlar bir maruzatım olacak.. şimdi en saglıklı tartılma saatı nedır oruc için?
iftardan önce desek saat 8de tartılcam,en son sabah 4tr yedim içtim.cooooook uzunbır saat aç ve susuz kalındı. gercek bır ölcü verır mı iftardan önce yoksa su kaybı mı gösterir?
bizde seni özledik fulyaaaakaydirigubbakcemile3Merhaba canlarımm...
Bodrum harika.. Bugün son günüm.. Yarın dönüyoruz..
Kesin bi 4-5 kilo almışımdır.. Deli gibi yedik içtik burda.. Neyse canım sağolsun ne yapalımm.. Dönünce sıkı rejime devam edicem hayırlısıyla.. Hepinizi çok özledim..
Öpüyorum kocaman..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgiler...
neymiş o diyet?ayyy yenı bı dıyet buldummmmmm cok mudluyumm
kızlar sımdı tartıldım 58.4.. saat bası 100gr gıdıyor.iftara kadar 57lere düşcem gercek kg mu bu ?
canım bu kadar üzülüyorsan regl dönemın sana fiziksel bir rahatsızlık yaşatmıyorsa-bu onularda kımsenın işine karısmak ıstemem ama üzülüyorsun dıye dedım-regl döneminde de oruç tutualbılır diyen ilahiyat profesörleri var.araştır istersen.. açıkcası ben reglımın 1ilk3 gunu tutamam ama sonrakı gunler kendımı iyi hissediyorsam tuttuğum oldu. ama tabı sen bılırsın.canım sen ne güzel öyle uyuyabiliyorsun.ben sabaha kadar oturduğum günlerde uyuyamıyorum gündüz. bi daha ertesi gün akşam anca uyuyabiliyorum.
oruç tutmanı çok kıskandım ciciş bende oruçlu olmayı çok isterdim ilk günü başlamayınca gerisi bana çok zor geçiyor gibi geliyor.benim daha kafadan 3 günüm var offf offf
ilahi gülgülmez:)))madem yazmak istemiyordun,neden yazayım mı diye sordun ki?:))))))))))inşallah o ölçülere en kısa sürede ulaşırsın...zemuszemus
ellerine sağlık mervişim,çok güzel hepsikaydirigubbakcemile3
baktım lunacanım,sende bakıveropuyorumnanaktan
bence iftardan önce tartılmak gerekir...iç ve dış boş olarak:)))))))))
bizde seni özledik fulyaaaakaydirigubbakcemile3
neymiş o diyet?
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iş yerinde Ramazan diye yemek çıkmıyor mu? pes yani...gayrimüslimler,agnostikler,oruç için sağlığı elverişsizler,regl dönemındekı kadınlar,oruc tutmak istemeyenler???? bunlar insan hesabında değil mi o işyerinde.. yanlış anlama canım ama işyerinin politikasını tutmadım hiç ve yazma gereği duydum.insan ayıran,insan ilişkilerine nifak sokan zihniyetten hiç mi hiç haz etmiyorum.şu an oruçlu olmasam söverdim bile..
kıyamıyorum sana
alt tarafı regl oldun diye senı düşürdükleri duruma bak.dünya erkek egemen anladıktan,din de sanki onların tekelınde .. inancımızla bari uğrasmayın erkekler ya.. onu bıle kendılerıne göre geliştiriyorlar.en azından regl dönemındekı kadın düşünülmeli
çok şükür...
afiyet olsun
ilahi gülgülmez:)))madem yazmak istemiyordun,neden yazayım mı diye sordun ki?:))))))))))inşallah o ölçülere en kısa sürede ulaşırsın...zemuszemus
hemen bakıyoruuuum:)mavibenek özeline bakcan mı acep??
eeee ben dememişmiydim reglin bitince 57 leri göreceksin diye:umursamaz:canım bu kadar üzülüyorsan regl dönemın sana fiziksel bir rahatsızlık yaşatmıyorsa-bu onularda kımsenın işine karısmak ıstemem ama üzülüyorsun dıye dedım-regl döneminde de oruç tutualbılır diyen ilahiyat profesörleri var.araştır istersen.. açıkcası ben reglımın 1ilk3 gunu tutamam ama sonrakı gunler kendımı iyi hissediyorsam tuttuğum oldu. ama tabı sen bılırsın.
ablacım benım regllmın dün bitti. belkı bırazda şişkinlik gdiyordur. bır de sahurda öyle çok su içmişimki hala idrara cıkıyorum. opuyorumnanaktan
58.3 geldım az önce... psikopata bağladım tartılıp duruyorum.
ha gayret gülüm... azıcık bişey kalmışalkisalkisalkisGırgır olsun diye dedim cicim :1hug: ayyy canım iste yazıyım pek bişey kalmadı zaten hedefe dikkat ölçülerimi veriyorum 92-67-96 yaaa :dilcikar:
hadi özeline bakıveryerimsenibenmeraklaaa bekliorum mavibenek ablammm:)
ellerine sağlık mervişim,çok güzel hepsikaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım bu kadar üzülüyorsan regl dönemın sana fiziksel bir rahatsızlık yaşatmıyorsa-bu onularda kımsenın işine karısmak ıstemem ama üzülüyorsun dıye dedım-regl döneminde de oruç tutualbılır diyen ilahiyat profesörleri var.araştır istersen.. açıkcası ben reglımın 1ilk3 gunu tutamam ama sonrakı gunler kendımı iyi hissediyorsam tuttuğum oldu. ama tabı sen bılırsın.
ablacım benım regllmın dün bitti. belkı bırazda şişkinlik gdiyordur. bır de sahurda öyle çok su içmişimki hala idrara cıkıyorum. opuyorumnanaktan
58.3 geldım az önce... psikopata bağladım tartılıp duruyorum.
Gırgır olsun diye dedim cicim :1hug: ayyy canım iste yazıyım pek bişey kalmadı zaten hedefe dikkat ölçülerimi veriyorum 92-67-96 yaaa :dilcikar:
SABUUUUUUUN!!!
RÜYANI OKUDUNMUUUUUUUU?:ecrin_bebek:
afiyet olsun..Evet canım eziyet çekiyorum bugün ama yemek yapan hanım gelmiyo ve haliyle yemekkte yok
Haklısın canım tutamayanda var onları bari düşünmek lazım ama napalım
Ama sonunda yedim saol canım opuyorumnanaktan
maşAllah...Gırgır olsun diye dedim cicim :1hug: ayyy canım iste yazıyım pek bişey kalmadı zaten hedefe dikkat ölçülerimi veriyorum 92-67-96 yaaa :dilcikar:
benım ablam bilir...eeee ben dememişmiydim reglin bitince 57 leri göreceksin diye:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun aplam zemuszemus
canım bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişey duydum reglim bu kadar uzun sürmez ama regl döneminden önce sıkıntılıysam 7 günde tamamen anca temizlenir.normalde 4 gün sürer.bunu araştırmam lazım, ben bu şekilde tutmak günah diye biliyordum
azcık kalmış kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
kafayı yicem ya sanırım sevgilimden ayrılıcam artık aklıma birşey gelmiyor.
Merhaba canlarımm...
Bodrum harika.. Bugün son günüm.. Yarın dönüyoruz..
Kesin bi 4-5 kilo almışımdır.. Deli gibi yedik içtik burda.. Neyse canım sağolsun ne yapalımm.. Dönünce sıkı rejime devam edicem hayırlısıyla.. Hepinizi çok özledim..
Öpüyorum kocaman..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sevgiler...
kızlar sımdı tartıldım 58.4.. saat bası 100gr gıdıyor.iftara kadar 57lere düşcem gercek kg mu bu ?
he ya:) 1551. sayfaya bir göz at zabınım,anlattım ordaopuyorumnanaktan
kıralıçam ne rüyası ?
uoksam rüyada mı gördün zabını ?
gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?