60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen ne güzel öyle uyuyabiliyorsun.ben sabaha kadar oturduğum günlerde uyuyamıyorum gündüz. bi daha ertesi gün akşam anca uyuyabiliyorum.
oruç tutmanı çok kıskandım ciciş bende oruçlu olmayı çok isterdim ilk günü başlamayınca gerisi bana çok zor geçiyor gibi geliyor.benim daha kafadan 3 günüm var offf offf

hedefe ulaşınca inşallah o zaman yazarım 90-60-90 misali kaydirigubbakcemile3​
ilahi gülgülmez:)))madem yazmak istemiyordun,neden yazayım mı diye sordun ki?:))))))))))inşallah o ölçülere en kısa sürede ulaşırsın...zemuszemus
kızlar iftar için vs güzel diyet yemekler buldum paylaşıyım sizlerle belki beğendiğiniz olur
ellerine sağlık mervişim,çok güzel hepsikaydirigubbakcemile3
BENEKCİMMMM..Özeline bak emi....opuyorumnanaktan
baktım lunacanım,sende bakıveropuyorumnanaktan
bence iftardan önce tartılmak gerekir...iç ve dış boş olarak:)))))))))
bizde seni özledik fulyaaaakaydirigubbakcemile3
ayyy yenı bı dıyet buldummmmmm cok mudluyumm
neymiş o diyet?
kızlar sımdı tartıldım 58.4.. saat bası 100gr gıdıyor.iftara kadar 57lere düşcem gercek kg mu bu ?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım bu kadar üzülüyorsan regl dönemın sana fiziksel bir rahatsızlık yaşatmıyorsa-bu onularda kımsenın işine karısmak ıstemem ama üzülüyorsun dıye dedım-regl döneminde de oruç tutualbılır diyen ilahiyat profesörleri var.araştır istersen.. açıkcası ben reglımın 1ilk3 gunu tutamam ama sonrakı gunler kendımı iyi hissediyorsam tuttuğum oldu. ama tabı sen bılırsın.

ablacım benım regllmın dün bitti. belkı bırazda şişkinlik gdiyordur. bır de sahurda öyle çok su içmişimki hala idrara cıkıyorum. opuyorumnanaktan
58.3 geldım az önce... psikopata bağladım tartılıp duruyorum.

Evet canım eziyet çekiyorum bugün ama yemek yapan hanım gelmiyo ve haliyle yemekkte yok
Haklısın canım tutamayanda var onları bari düşünmek lazım ama napalım
Ama sonunda yedim saol canım opuyorumnanaktan​

ilahi gülgülmez:)))madem yazmak istemiyordun,neden yazayım mı diye sordun ki?:))))))))))inşallah o ölçülere en kısa sürede ulaşırsın...zemuszemus

Gırgır olsun diye dedim cicim :1hug: ayyy canım iste yazıyım pek bişey kalmadı zaten hedefe dikkat ölçülerimi veriyorum 92-67-96 yaaa :dilcikar:​

eeee ben dememişmiydim reglin bitince 57 leri göreceksin diye:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun aplam zemuszemus

canım bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişey duydum reglim bu kadar uzun sürmez ama regl döneminden önce sıkıntılıysam 7 günde tamamen anca temizlenir.normalde 4 gün sürer.bunu araştırmam lazım, ben bu şekilde tutmak günah diye biliyordum

Gırgır olsun diye dedim cicim :1hug: ayyy canım iste yazıyım pek bişey kalmadı zaten hedefe dikkat ölçülerimi veriyorum 92-67-96 yaaa :dilcikar:​

azcık kalmış kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

afiyet olsun..

maşAllah...
eeee ben dememişmiydim reglin bitince 57 leri göreceksin diye:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
benım ablam bilir...

canım bir ara tartısıldı. yasar nuri öztürk savunuyordu,tutulabılır dedı..ben din profesörü değilim canım. elbetteki ne haddime ama .. mantıklı olarak güzel dinimizin kadınlara özel günlerinde pislik muamelesı yapıp ibadet edemez Allah katına yakışmazsınız dediğini zannetmıyorum. yasak olmasının sebebı olsa olsa regl dönemı rahatsızlık verici bir dönem oldugundan,kadın düşünüldüğünden yasaktır. eğerkı yogun değilsen,hasta olmuyorsan,kendıne güvenıyorsan ancak öyle tutulabılır diyorlar zaten..dilersen sen arastır..
bizi de aydınlat..

Yerinde olmak isterdim be fulyacım.Ben bu sene denize doymadım..Hadi gel,yeter kıskandırdığın bizi:dilcikar:...opuyorumnanaktan

kızlar sımdı tartıldım 58.4.. saat bası 100gr gıdıyor.iftara kadar 57lere düşcem gercek kg mu bu ?

Midenin en boş hali,vücut ağırlığının en salt hali olduğuna göre,bu kilo bütün kilolarından gerçek benceeee...alkisalkisalkis

ne diyeyim artık ilgisi kalmadı o kadar ugraştım didindim bir türlü eskisi gibi olmuyor bir hafta öncesine kadar deli gibi kavga ettik artık öyle bir hal aldı kı yoruldum seviyormusun diyorum seviyorum diyor ama ne arar ne de msj atar dogru düzgün iki güzel kelamı söylemekten kaçar içinden gelmiyor ozaman diyorum ses yok kendi kendimi üzüyormuşum ona göre bir şey yokmuş bu sabah kalktım günaydın canım dedim saatlerce cvp yazmadı sonunda dayanamadım msjım gelmedimi geldi dedi bu kadar yoruldum peşinde koşmaktan yalvarmaktan ya ben mi derdimi anlatamıyorum o mu anlamak istemiyor bilmiyorum o geldi msjından sonra hiçbir şey demedim ki normalde olsa çoktan kavga çıkmıştı akşam konuşalom mı dedim olur dedi ama bende kontor yok alacak paramda yok daha sonra alınca yollarım sana dedim bende kont yüklemedim msnden konuşalım dedi(kont yüklemeyişinin sebebi parasının olmayışından degil )bende msnde söyleyemem dedim burda msj la söyle dedi ordada söyleyemem dedim.akşam para bulabilirsem kontor alıcam ve arayacam beyfendiyi ve yapamadıgımı ayrılmak istedigimi söyleyecegim ama hiç istemiyorum bunu demeyide ama bu şekilde çok üzüyor beni ya yokmuşum gibi davranıyor.bende onun yaptıgını yapayım diyorum olmuyor yapamıyprumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…