60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm,sevindirici..
ben gece kallkar kalkar su içerim mesela.. oruc tutunca bunu yapamıyorum haliyle..
en gercek halı olabılır evet..

ben de doğrudüzgün giremedim denıze...düzenli işim olsa tatılım olurdu..böylesi daha zor..yaz basında kılom yüzünden bunalımım vardı.sonra giderim dedım. şimdi de çok proje alıyorum bu ara..gidemedım.derken ramazan geldı..bayramda girerim denize artık.

ciciş netten baktım bikaç yere heryerde haramdır yazıyor kafam çok karıştı

kafayı yicem ya sanırım sevgilimden ayrılıcam artık aklıma birşey gelmiyor.

tatlım ben anladığım kadarıyla siz çok sıkıfıkı olmuşsunuz ve karşı taraf sıkılmış.bence kendinize bikaç gün verin o bikaç günde sen kendini sına ayrılırsam yapabilirmiyim diye.oda eğer seni seviyorsa bunu iyice anlayacaktır.bu zaman zarfında hiç görüşmeyin konuşmayın mesela 2 gün.ondan sonra ilişkinizin gidiştına karşılıklı oturup bi karar verin

kızlar bugün yediklerimi yazmak zorundayımsenağlama
sabah diyet müsli(süt ile)
ara bir kahve 8 badem
öğlen 180 gram diyet ton balığı,yeşil salata
ara bir kutu diyet kola
ama az önceeee...iftar için hazırladığım islim kebabından yedim bir tane(((((oklava:hiç olmadı bukimbilir kaç kaloridir bu((((ama öyle güzel koktu ki dayanamadııııııım:tomato::çok üzgünüm:

noluyor bana yaaa
pardon kızlar...yanlış alıntı yapmışım

tatlım ben anladığım kadarıyla siz çok sıkıfıkı olmuşsunuz ve karşı taraf sıkılmış.bence kendinize bikaç gün verin o bikaç günde sen kendini sına ayrılırsam yapabilirmiyim diye.oda eğer seni seviyorsa bunu iyice anlayacaktır.bu zaman zarfında hiç görüşmeyin konuşmayın mesela 2 gün.ondan sonra ilişkinizin gidiştına karşılıklı oturup bi karar verin[/QUOTE]

oldu bir ara görüşmeyelim dedim çok kavga ediyorduk iki yada üç gün konuşmadık ben artık onun beni sevdiginden emin olamıyorum yalan yere mutluluk oyunuda oynamak istemiyorum benim canım çok acıyor haliyle onunkini de yakıyorum ayrılınca çok aglayacagımı biliyorumsenağlama

bu arada iftara çorba ve kahvaltılık ocak birde kızartma var ve ondan yememeliyim birde güzelim ramazan pidesi ya en çok ona içim gidiyor (

canlarım öncelikle hepinize "İyi Ramazanlar"opuyorumnanaktan

ben her ramazan kilo alırım o yüzden sahurda ve iftarda yediklerimi buraya yazacağım fazla bulursanız lütfen uyarın beni...

SAHUR: 1 fincan çay, 1 dilim peynirli börek,domates,salatalık,biber,1 kase sütlaç,1 bardak su (bence biraz fazla oldu ama...:çok üzgünüm:)
İFTAR: önce 1 bardak su,1 kase soğuk çorba 5 dk.kadar sonra 3-4 y.k.zeytinyağlı taze fasulye,domates,salatalık,biber,1 lokma pide ile incir reçeli
tatlıyı yemek için 2 saat bekleyeceğim...1 porsiyon muhallebili kemal paşa tatlısı
şimdi çay içeceğim...

sizce fazla mı yemişim...:uhm:

sabuncuğum beneğim seni rüyasında çok güzel görmüş...aramızda rüya yorumlamayı bilen biri olsa da yorumlasa keşke...gerçekten çok güzel bir rüya...a.s

iftarda yediklerimi söyleyeyim arkadaşlar,önce çorba iki dört kaşık arası sonra biraz bekledim domates peynir çok az reçel üç dört zeytin ve bir iki dilim patlıcan ve biber kızartması yaklasık iki dilimde pide çokmu acaba

canım yediklerin bence gayet iyi ama pideyi 2 dilim yemişsin o dilimin büyüklüğü de önemli tabi...:uhm:

canım yediklerin bence gayet iyi ama pideyi 2 dilim yemişsin o dilimin büyüklüğü de önemli tabi...:uhm:

çok büyük degildi burdaki pideleri küçük yapıyorlar zaten ama ben ekmek makarna türü şeyler yememeliyim bende en çok kiloyu onlar yapıyor,iftardan önce sirkeli su içmedim o kadar açlıktan sonra bayıltırdı o beni şimdi içsem olur mu acaba:1rolleyes:

iftarda zar zor yedım.
1 kase corba
yarım dilim ekmek
yarım tabak kabak yemegı ve 1 kase kadar yogurt

2 litre de su içtim.

olur tabi ben de içeceğim ama bal katmadan içmeyi düşünüyorum...evdeki bal biraz şekerlenmiş...hakiki diye aldık ama...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…