60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım aynı listeyi konu olarak açmıştım bende güzel liste ama dimi ben uyucam inşallah ama haftaya a.s.​

inşallah..

sendeki tansıyon olayı nedır?
yuksek tansıyon mu var?
sorma prenses tam anlamıyla yüksek tansiyon olsa o da iyi,ne yazıkki bende asabi tansiyon varbenim büyük tansiyonum sabit(12)ama küçük olan en ufak streste,üzüntüde hatta sevinçte 10a 11e çıkıyor...doktor ilaç da veremiyor çünkü ilaç ikisinide düşürüyorbu nedenle hayat tarzıma dikkat etmekten başka çarem kalmıyor...
çok saol ciciş.ben sahura kalkamıyorum iftarda yediğimle tutarım hep.bugün oruca başlayamadığım için içim buruk.şu regl bi bitsede bende başlasam..
benim de içim buruk mervişim
Teşekkür ederim a.s.
Öyle olsun cicim ama dikkat et bak aman aman düşer kalırsın bi yerde kaydirigubbakcemile3

sağolasın gülümkaydirigubbakcemile3

Topiğin iki sayfasını doldurduktan sonra günaydın hepinize kaydirigubbakcemile3
Bende evlibarklı gibi oruca başlayamadım
Sahur için bütün hazırlıklarımı akşamdan yaptım tabiki eşim için
Benim menü malum belli ama regl olunca sahuru yapmadan geri yattım

Sabah erkenden kalkıp 35 dk tempolu yürüdüm ve 2 dilim kepekli ekmek,beyaz peynirden
yağsız tost yapıp yedim , 1 bardak sütle beraber

Ama benim durumum daha zor :1no2: çünkü yemek çıkmıyo işyerinde
ve ben tost , meyve ve diyet bisküvi getirdim yanımda 3 ara şeklinde tüketicem artık
:

herkese günaydın ve hayırlı ramazanlar canlarım...
Rabbim oruç tutanlara sabırlar versin...
bu günden itibaren günlük diyet listemi sabahtan değil akşam yazıcam...(oruçluların canı falan çeker diye)
hepinizi kocamaaaan öpüyorumopuyorumnanaktan

LUNACANIM...az önce okulumdaki anasınıflarından sorumlu müdür yardımcısıyla görüştüm canım...eğer kontenjan boşluğu varsa ikametgaha bakılmaksızın anasınıflarına kayıt yapılabilirmiş,1.sınıflar kadar sıkı değilmiş yani...anlayacağın okul idaresinin insiyatifinde biraz tatlım...siz bastırmaya devam edin bence...
bir de 1. sınıfta sorun yaşamamanız için nüfus müdürlüğünden adres değişikliği yaptırmanız iyi olurmuş(anladın sen beni bitanecim:))kaydirigubbakcemile5

günaydın . . .
ya biz gerçekten topikcek regl oluyoruz . . .

zabınım bu gece rüyamda gördüm seni:)
deniz kenarında kayalık bir yerde ayakta duruyorsun,üstünde uzun kollu ve yerlere kadar uzanan beyaz bir elbise var...kucağında da bir bebek...senin yüzünde öylesine bir huzur ve mutluluk var ki,sanki nurlanmış gibi...
''abla duaların kabul oldu...bak bir oğlum oldu,adını da senin isteğin üzerine ÖMÜR EFE koyduk''diyosun...

ne far kız orda bi şi mi gördün ?

bizim yıldönmümleri vs başlıycak şimdi

2 eylül çıkma yıldönümümüz
5 eylül doğum günüm
2 aralık evlilik yıldönümü
14 şubat sevgililer günü
1 nisan eşimin doğum günü vs. hediye alınması gereken nedenler başlıyor....
ilki için cüzdan almayı düşünüyorum quickilverdan almak istiyorum ama yerini bilmiyorum

Maşallah hepsi arka arkaya gelmiş sizinde ohh eksiklerini listele ver kocana kaydirigubbakcemile3

Kızlar açımmm cokacimcoook ama bişey yiyemedimki daha herkesin yanında yemek
istemiyorum malum bide bizim işyerinin her yeri kamera valla neyse bakcaz bi çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…