Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus
bu gün benim kimseyi eliştirme hakkım yok gerçi ama tatlıyı(hele böyle şerbetliyse!)haftada ikiye ya da üçe indirsen iyi olur canım..yerine meyve yiyebilirsin...tatlısız yapamam diyosan az miktarda sütlü tatlı yekaydirigubbakcemile3canlarım öncelikle hepinize "İyi Ramazanlar"opuyorumnanaktan
ben her ramazan kilo alırım o yüzden sahurda ve iftarda yediklerimi buraya yazacağım fazla bulursanız lütfen uyarın beni...
SAHUR: 1 fincan çay, 1 dilim peynirli börek,domates,salatalık,biber,1 kase sütlaç,1 bardak su (bence biraz fazla oldu ama...:çok üzgünüm:)
İFTAR: önce 1 bardak su,1 kase soğuk çorba 5 dk.kadar sonra 3-4 y.k.zeytinyağlı taze fasulye,domates,salatalık,biber,1 lokma pide ile incir reçeli
tatlıyı yemek için 2 saat bekleyeceğim...1 porsiyon muhallebili kemal paşa tatlısı
şimdi çay içeceğim...
sizce fazla mı yemişim...:uhm:
iyi sayılırım derinimkaydirigubbakcemile3sen nasılsın?sana ve annene de hayırlı ramazanlar canım...beneğimmm seni şimdi burada görüyorum...kaydirigubbakcemile3:dance: nasılsın bir tanem...hayırlı ramazanlar...
işte buduuuuuuur!!!harikasın prensesim:lepi:alkisalkisalkisiftardan önce tartıldım 57.8kg geldım
ilgililere....
sen de harikasın derinim...tebrikler:lepi:alkisalkisalkisçok iyi canım...:lepi:
ben de iftardan önce 57.5 geldim...sırnaşık şey
benimki 1.65 meraklı...ya senin boy ve yaş kaç?yaa kızlarr boylarınz kaçta bu 57-58 kilo fazla gelio size merak eettim ben tkrar 57ye düşsem bişe istemicemm
Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus
çok gençsin henüz..hedefine de çok kalmamış...biraz irade biraz da sabırla halledersin canım merak etmekaydirigubbakcemile5yaş 20 boy171 ya da 172 kilomda 62 oldu maaleseff eskiden 56-57 kiloydummm ahh ahhh
ne diyeyim artık ilgisi kalmadı o kadar ugraştım didindim bir türlü eskisi gibi olmuyor bir hafta öncesine kadar deli gibi kavga ettik artık öyle bir hal aldı kı yoruldum seviyormusun diyorum seviyorum diyor ama ne arar ne de msj atar dogru düzgün iki güzel kelamı söylemekten kaçar içinden gelmiyor ozaman diyorum ses yok kendi kendimi üzüyormuşum ona göre bir şey yokmuş bu sabah kalktım günaydın canım dedim saatlerce cvp yazmadı sonunda dayanamadım msjım gelmedimi geldi dedi bu kadar yoruldum peşinde koşmaktan yalvarmaktan ya ben mi derdimi anlatamıyorum o mu anlamak istemiyor bilmiyorum o geldi msjından sonra hiçbir şey demedim ki normalde olsa çoktan kavga çıkmıştı akşam konuşalom mı dedim olur dedi ama bende kontor yok alacak paramda yok daha sonra alınca yollarım sana dedim bende kont yüklemedim msnden konuşalım dedi(kont yüklemeyişinin sebebi parasının olmayışından degil )bende msnde söyleyemem dedim burda msj la söyle dedi ordada söyleyemem dedim.akşam para bulabilirsem kontor alıcam ve arayacam beyfendiyi ve yapamadıgımı ayrılmak istedigimi söyleyecegim ama hiç istemiyorum bunu demeyide ama bu şekilde çok üzüyor beni ya yokmuşum gibi davranıyor.bende onun yaptıgını yapayım diyorum olmuyor yapamıyprumsenağlama
canım kararı gönlüne göre ver istersen.. nasıl içinden gelıyorsa...ciciş netten baktım bikaç yere heryerde haramdır yazıyor kafam çok karıştı
tatlım ben anladığım kadarıyla siz çok sıkıfıkı olmuşsunuz ve karşı taraf sıkılmış.bence kendinize bikaç gün verin o bikaç günde sen kendini sına ayrılırsam yapabilirmiyim diye.oda eğer seni seviyorsa bunu iyice anlayacaktır.bu zaman zarfında hiç görüşmeyin konuşmayın mesela 2 gün.ondan sonra ilişkinizin gidiştına karşılıklı oturup bi karar verin
aman ıkı ıncecik kızarmıs patlıcanın içine cevız kadar köftedir o.. çeyrek porsiyon bıle değil.kızmadım ben.kızlar bugün yediklerimi yazmak zorundayımsenağlama
sabah diyet müsli(süt ile)
ara bir kahve 8 badem
öğlen 180 gram diyet ton balığı,yeşil salata
ara bir kutu diyet kola
ama az önceeee...iftar için hazırladığım islim kebabından yedim bir tane((((( oklava:hiç olmadı bu kimbilir kaç kaloridir bu ((((ama öyle güzel koktu ki dayanamadııııııım:tomato::çok üzgünüm:
bravooooooçok iyi canım...:lepi:
ben de iftardan önce 57.5 geldim...sırnaşık şey
benım 172mtyaa kızlarr boylarınz kaçta bu 57-58 kilo fazla gelio size merak eettim ben tkrar 57ye düşsem bişe istemicemm
lunacım, aklımdaydı ınankı..Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus
sen hala ergen gibisin.2o yaş kritik bir yaş sakın şoklama vucudunu..saglıklı bır sekılde ver kıloarı..yaş 20 boy171 ya da 172 kilomda 62 oldu maaleseff eskiden 56-57 kiloydummm ahh ahhh
ABLASININ PRENSESİİİİİİİİ....
hayallerinin gerçeğe dönüşeceği...umutlarının asla kurumayacağı...içindeki kelebeklerin
üşümeyeceği...kalbinin asla kırılmayacağı...mutlu...huzurlu...sağlıklı...gönlünce bir ömür diliyorum
sana...umarım hayatında hiç ''keşke''lerin olmaz bitanem...
İYİKİ DOĞDUN PRENSESİM...İYİKİ VARSIN...İYİKİ TANIDIM SENİ...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ''GÜZEL'' İNSAN...opuyorumnanaktan:asigim:
hımmm..çok güzel...sahur mönümü yazayım
1 yumurtadan az kasarlı omlet
domates-salatalık-biber
1 kk peynır
2dl ekmek
çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?