60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün benim kimseyi eliştirme hakkım yok gerçi ama tatlıyı(hele böyle şerbetliyse!)haftada ikiye ya da üçe indirsen iyi olur canım..yerine meyve yiyebilirsin...tatlısız yapamam diyosan az miktarda sütlü tatlı yekaydirigubbakcemile3
beneğimmm seni şimdi burada görüyorum...kaydirigubbakcemile3:dance: nasılsın bir tanem...hayırlı ramazanlar...
iyi sayılırım derinimkaydirigubbakcemile3sen nasılsın?sana ve annene de hayırlı ramazanlar canım...
iftardan önce tartıldım 57.8kg geldım

ilgililere....
işte buduuuuuuur!!!harikasın prensesim:lepi:alkisalkisalkis
çok iyi canım...:lepi:

ben de iftardan önce 57.5 geldim...sırnaşık şey
sen de harikasın derinim...tebrikler:lepi:alkisalkisalkis
yaa kızlarr boylarınz kaçta bu 57-58 kilo fazla gelio size merak eettim ben tkrar 57ye düşsem bişe istemicemm
benimki 1.65 meraklı...ya senin boy ve yaş kaç?
Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus

lunacanıııııııımkaydirigubbakcemile3doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım...umarım yavrunla ve eşinle umutlu,mutlu,sağlıklı ve mucizelerle dolu bir ömrün oluropuyorumnanaktan

iyikii doğdunn lunaaaa iyikiii doğdun lunaaa.sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere canımm doğum günün kutlu olsun:içelim:alkisalkisalkisa.s.

ABLASININ PRENSESıııııııı....

hayallerinin gerçeğe dönüşeceği...umutlarının asla kurumayacağı...içindeki kelebeklerin

üşümeyeceği...kalbinin asla kırılmayacağı...mutlu...huzurlu...sağlıklı...gönlünce bir ömür diliyorum
sana...umarım hayatında hiç ''keşke''lerin olmaz bitanem...
ıYıKı DOĞDUN PRENSESıM...ıYıKı VARSIN...ıYıKı TANIDIM SENı...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ''GÜZEL'' ıNSAN...opuyorumnanaktan:asigim:

canım daha önce yazdıgını da okudum bunu da.. kac yasındasınız bılmıyorum ama cok olgunca gelmedi bana bunlar..ama daha öğrencisiniz sanırım..kavak yelleri esiyor basınızda .. aslında cok normal bu yaslarda bu tarz bunalım ilişkiler..ayrılcam demıssın ama ayrılmayı da hiç istemıyorum diye eklemıssın.. sabrın ve gücün varsa biraz daha sabret derım ben ama üstüne gitme..hazır ıkınızde tatıldeyken akışına bırak bır sure hem o rahatlasın hem de sen azıcık dinlen.. gelişmelere göre de sana yardımcı olmaya calısalım ama bu yaslarda ilişkilerine çok ciddi bakma bence yarın öbür gün zaten cok ciddi bakman gereken zamanlar gelecek..şimdiden kendını yıpratman nıye?

canım kararı gönlüne göre ver istersen.. nasıl içinden gelıyorsa...
aman ıkı ıncecik kızarmıs patlıcanın içine cevız kadar köftedir o.. çeyrek porsiyon bıle değil.kızmadım ben.

çok iyi canım...:lepi:

ben de iftardan önce 57.5 geldim...sırnaşık şey
bravoooooo

yaa kızlarr boylarınz kaçta bu 57-58 kilo fazla gelio size merak eettim ben tkrar 57ye düşsem bişe istemicemm
benım 172mt

Bugün benim doğumgünüm..zemuszemus
lunacım, aklımdaydı ınankı..
benımkınden bır gun önce oldugunu bılıyordum ama inan bana kendımınkı bıle cıkmıs aklımdan..halıyle unutmusum.kusura bakma ne olur
yeni yasında sonsuz sağlık ve güzellikler diliyorum sana,eşine ve ufaklığa..
nice senelere...
yaş 20 boy171 ya da 172 kilomda 62 oldu maaleseff eskiden 56-57 kiloydummm ahh ahhh
sen hala ergen gibisin.2o yaş kritik bir yaş sakın şoklama vucudunu..saglıklı bır sekılde ver kıloarı..

unutmazmış da kardesinin dogumgununu ablaların bir tanesi,
cok tesekkür ederım ablacım,çok içten bir mesaj bu..
çok mutlu oldum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sahur mönümü yazayım
1 yumurtadan az kasarlı omlet
domates-salatalık-biber
1 kk peynır
2dl ekmek
çay

sahur mönümü yazayım
1 yumurtadan az kasarlı omlet
domates-salatalık-biber
1 kk peynır
2dl ekmek
çay
hımmm..çok güzel...
ben de yazayım sahur menümü(yaaa ben de tutucam yarın oruç..inşallah kötü bişey olmaz:Saruboceq:)
el kadar tereyağlı pide
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
4 zeytin
domates
salatalık
tatlandırıcılı çay

ne çok yemişim yine ben

afiyet olsun ablacım
ben yaramazlık yaptım ya bir tane minicik sigara böreği yedım.azıcık da peynırı fazla mı kacırdım ne 2 kk yemısımdır..
offf
dogumgunum sebebiyle affına sığınıyorum :Saruboceq:

Günaydın kızlar hepinize..... opuyorumnanaktan
bende dün akşam herkesle berarber yedim akşam yemeğimi
oruçmuş gibi takıldım kaydirigubbakcemile3 çoook az yedim tabi
sahurada kalkmadım ve bu sabah klasik hafif bir kahvaltı yaptım
dün çok yorulmuştum spor yapamadım bu sabah ama öğleden sonra
yapıcan inşallah :kedi:
250 kalori civarı birazdan 150 kalori civarı bir ara yapıcam​

Ya kızlar bişey sorucam bizim tartı günümüz yok mu CADIARZU
ben hep pazartesi günleri tartılırımda bakıyorum kimse haftalık
rapor vermiyo ya da ben mi kaçırıyorum buna bi çözüm bulalım olur mu
Ayrıca bugün çookkk yalnızım topikte :çok üzgünüm:​

günaydınlar benim sahur menüm
5- 6 kaşık erişte
bir küçük kase kayısı kompostosu
1 kk peynir
yarım domates
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ohh şükür bişeyler yiyebildim ara mı artık öğle mi bende karıştırdım ama
300 kalori civarı yedim işte bişeyler sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…